• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimse bana sırrını versin istemiyorum artık. :(

hayatım hemen o kadından uzaklaş. alakanı kes. ama bunu yapmadan önce onunla konuş.

yaptığının mide bulandıracak kadar yanlış olduğunu bu yüzden görüşmek istemediğini söyle. söyle ki anlasın hatasını.

annene de açık açık söyleme bence ama anne o düşündüğün gibi biri değil ben görüşmüyorum lütfen sen de görüşme sebebini de sorma diyebilirsin.
kadının pisliği ayrı o hemşireyle güvenlikçinin pisliği apayrı.

ayrıca o güvenlikçi neyine güvenip tehdit ediyor. kendisi de evliymiş. ortaya çıksa kendi ailesi de yıkılacak. ya top yekün rezillik. neresinden tutsan elinde kalıyor.

Not: ayrıca şunu da söylemeden geçemiycem. o kızın babası onu sevdiğine verseymiş belki de bunların hiçbiri olmayacaktı. gözü dışarıda olmaz. sevdiğiyle mutlu olurdu.
ha belki de hamurunda vardır ama bilmiyorum. Bu hikayedeki tek haklı o günahsız bebek sanırım :( Allah ıslah etsin.

Ben de zaman zaman babası sevdiğine verse belki yapmazdı diyorum. Çünkü kocası da sütten çıkmış ak kaşık değil açıkçası. Daha ilk bebeğinin kırkı çıkmadan eski karısı yüzünden kadını bebekle birlikte sokağa atmış falan. Ama bir değil birden fazla kişiyle ilişkisi var. Eski sevgiliyi unutamamaktan ziyade gözü dışarda olmak bu bana göre.

bu nası bir ahlaksızlıktır ya
çocuğundan da mı utanmıyo o kadın
siz ne diye hala o kadınla görüşüyosunuz
sizi resmen kullanıyo içini dökmek için
bu günaha ortask oluyosunuz bence
hiç uyarmıyo musunuz yapma etme diye
bence adam herşeyi bilmeli yazık değil mi bir değil iki değil kadın her bulduğuyla aldatacak kadar midesiz
kendini adamın yerine koysana
bide değer veriyomuş karısına da çok üzüldüm ya

Birlikte olduğu adam istemiyor ki. Gayet memnunlar hallerinden. O da karısını aldatıyor ve ondan boşanmak da istemiyor çocuklarımın annesi diye. Bir çocuk da bundan istiyormuş hatta. Duyunca şok oldum. Eğer öyle bi şey yaparlarsa kocasına çocuk kendisinden diye yutturacak. Bu konuda gözünü korkuttum epeyce ama umarım onu bari yapmaz. Eşini zaten kandırıyor bir de bu eklenirse.. :50:

iğrençten öte bişey,Allah korkusu yok bu insanda..kendinde olmayan ahlakı çocuklarına nasıl vericek bu kadın..çocukları büyücek nasıl insanlar olucak..hey Allahım nesiller bozuluyor,toplumda ahlak kalmıyor işte böyle..

Kadına şiddeti asla tasvip etmeyen ben ilk kez bir kadına tam dayaklık diyeceğim.
Konu sahibi bizi geç.Sen napmayı düşünüyorsun.?

Merhaba hanımlar. Benim uzun zamandır açmayı düşündüğüm bir konu var burada ama nedense hep erteledim. Bugüne kısmetmiş...

Sormak istediğim; bir yakınınız eşini aldatsa ne olurdu tepkiniz?
Aynı apartmanda oturduğumuz bir komşum, kendisi biraz erken evlenmiş 2 çocuk sahibi genç bir kadın. Ayşe diyeyim kendisine.. Yaşı bana yakın olduğu için arkadaş olduk. Eşiyle istemeden, babasının zoruyla evlendiğini anlattı. Hatta eşi bunlar nişanlıyken resmi nikahlıymış bundan saklamış vs.. Neyse bi şekilde evlenmişler. Ama eşinden nefret ettiğini, ona hiç ısınamadığını anlatır durur hep bana. Bir gün bana pat diye eski sevgilisinden bahsetmeye başladı. Ben onu seviyordum, evlenecektim ama şimdiki eşimle babamın zoruyla evlendim diye. Sonra da ilk evlendiğimizde onunla hala görüşüyordum hatta dedi. Ben buna şok olmuşken hatta hala görüşüyoruz dedi. Neden bunu duyduğumda tepki vermedim bilmiyorum, çok kızıyorum kendime. Ama sürekli eşinin kendisine kötü davrandığından, yeni evlendiklerinde çektirdiklerinden bahsedince haline üzüldüm açıkçası..
Ben bu sırrı öğrendikten sonra sürekli benle dertleşmeye her şeyini anlatmaya başladı. Ve nasıl oldu tam hatırlamıyorum ama zamanla araları bozuldu, bir daha görüşmeme kararı aldılar. Ben de bu sürede kendisine sürekli yaptığının yanlış olduğunu, görüşmemekle iyi bir karar verdiğini söylüyordum. Bu arada arkadaşımın küçük bir bebeği var ve maalesef doğduğundan beri sürekli hasta. Acilde sabahlıyorlar çoğu zaman. Bir dönem bebek uzun süre hastanede yattı. Ayşe de o sırada hastanede bir erkek hemşireyle bakışmaya falan başlamış. Karşı taraf da bana göre midesiz ki adım atmış, numara vermeler, aramalar derken hikaye yine başa döndü. Bunlar görüşmeye başladılar. Liseli aşıklar gibi gezmeler tozmalar.. Uzunca bir süre bu olanlara kızıp kendimi çektim ders çalışıyorum bahanesiyle. Aylarca görüşmedik. Ama aynı apartmanda oturuyoruz ister istemez yüz yüze bakıyoruz. Bir gün yine geldi dertleşmek istiyorum diye. Hastanedeki bu hemşireyle olan ilişkilerinden bahsetti. Ayrıldık diye dertlendi. Asıl bomba şimdi geliyor hanımlar sıkı durun..
Bebeği için sürekli gidip geldiği hastanenin güvenlik görevlisiyle Ayşe'nin eşi arkadaş olmuş. Karşılaştıklarında konuşuyorlarmış, birbirlerine numaralarını vermişler, hastanede işiniz olduğunda yardım ederim falan demiş. Ama adam kötü niyetliymiş. Ayşe'den hoşlandığını söylemiş bir gün açık açık. Ben evliyim ne demek istiyorsun diye reddedince de hastanedeki hemşireyle olan ilişkilerini bildiğini söylemiş. Evlisin ama onunla görüşüyorsun, bana karşılık vermezsen eşine her şeyi anlatırım diye. Ayşe de tehditlerden yıldığını söylüyor ama bence hamurunda var ihanet. Bu defa hastanenin güvenlik görevlisiyle ilişki yaşamaya başladılar. Üstelik adam evli, 2 çocuğu var. Fakat bu defa durum çok ciddi. Adam ev tutmuş orada buluşuyorlar. Ayşe evine alıyormuş adamı. Ve bana açık açık her şeylerini anlatıyor ne yapacağımı bilemiyorum. İlk duyduğumda koymalıydım tavrımı ama koymadım, kendime çok kızıyorum. Şimdi durduk yerde tepki göstermeye başlasam saçma mı olur ki.. Üstelik bir gün çok zor durumdaydı, adam eşine söylemekle tehdit etmiş ve söyleyecek gibiydi gerçekten. Ben de o an erkek arkadaşıma anlatıverdim. Şimdi haliyle görüşmemi konuşmamı istemiyor. Biz o apartmandan taşındık ama yakın evlerimiz. Bize geliyor mecburen yine görüşüyoruz. Annem yazık hiçbir şeyden haberi yok sürekli Ayşeyi çok sevdiğinden, genç olmasına rağmen çok olgun ve hanımefendi olduğundan bahsediyor.. Çok uzattım farkındayım ama ne yapmam gerek hanımlar bir akıl verseniz bana. Ben artık duymak dinlemek istemiyorum. Ama tepkimi en başından koymalıydım geç kaldım sanki. Okuyan ve fikir veren herkese teşekkür ederim şimdiden..

Arkadaşım ne olursa olsun inceldiği yerden kopsun arkadaşlığınız.

Şimdi bu kadın sana da duygusal şiddet uyguluyor,ihanetine ortak ediyor seni ve ister istemez sen de onun ayıbına ortak oluyorsun içinde tutuyorsun bildiklerini.

Yapıyorsan bir pislik,sıçratmayacaksın etrafına, pis işini kendi içinde halledeceksin yok öyle!!!

Sen de daha fazla seni bulaştırmasına izin verme,mesafeni koy, açık açık söyle gerekirse darbeyse darbe yediği naneyi bilip de yiyor sonuçta.

Son düzenleme:
valla ben size çok kızdım şu an nasıl sesini çıkartmadın bu kadar şeye ya
yorumları okuyunca şok oldum
o adamdan çocuk yapıp kocasına yutturacak öyle mi

annene hemen söyle durumu hatta kocasına mektup gönder durumu anlatan
kesinlikle bi daha görüşme yarın bi gün herşey ortaya çıksa senin başına bela olur
sende kalmak bile ister yüzsüzün teki nasılsa
adam bilsin ya bu ne böyle
iğrendim resmen ya
Allah başa vermesin karşılaştırmasın böyleleriyle

Ne Ayşeymiş be önüne gelene iş atıyo, önüne gelen de buna aşık oluyo.

En son güvenlik görevlisinin de buna iş atması önceki hemşirden dolayıdır. O erkek hemşire anlattıysa bir tane Ayşe var Ayşee diye, güvenlik görevlisi de şansımı deneyeyim deyip Ayşe'ye aşık olduğunu söylemiştir

Ayyhhh nedense hiç inanmadım bu konuya... Yada ben hiç böyle birşey duyup görmediğim için olabilir hani gördüm de Ayşe gibi ona buna iş atanını görmedim...

Aşağıda şu an 5 ziyaretçi var. Birisi Ayşe olabilir mi :)

Son düzenleme:
Kadına şiddeti asla tasvip etmeyen ben ilk kez bir kadına tam dayaklık diyeceğim.
Konu sahibi bizi geç.Sen napmayı düşünüyorsun.?

Ben kendisiyle konuşmaya, son bir kez yaptığının yanlış olduğuna ikna etmeye çalışmaya karar verdim. Onunla görüşmek istemediğmi de söyleyeceğim. Ama bana tutup bunca zaman aklın nerdeydi nerden çıktı derse ne demeliyim buna karar veremedim. Ona hesap vermek zorunda değilim elbette.. Ama kavga falan etmeden seviyeli bir şekilde koymak istiyorum mesafemi. Çünkü canını yakarsam bana sarmasından korkuyorum.

En son güvenlik görevlisinin de buna iş atması önceki hemşirden dolayıdır. O erkek hemşire anlattıysa bir tane Ayşe var Ayşee diye, güvenlik görevlisi de şansımı deneyeyim deyip Ayşe'ye aşık olduğunu söylemiştir

Ayyhhh nedense hiç inanmadım bu konuya... Yada ben hiç böyle birşey duyup görmediğim için olabilir hani gördüm de Ayşe gibi ona buna iş atanını görmedim...

Nasıl anlatsam:26:

Aslında böyle mutluluğu dışarıda arayan evli kadınlar bazı mutluluğu dışarıda arayan ahlaksız erkekler tarafından hemen fark ediliyor,aşık olmak değil de başka türlü fark ediliyorlar.

Farklı ilişkiler için:17:

Ben kendisiyle konuşmaya, son bir kez yaptığının yanlış olduğuna ikna etmeye çalışmaya karar verdim. Onunla görüşmek istemediğmi de söyleyeceğim. Ama bana tutup bunca zaman aklın nerdeydi nerden çıktı derse ne demeliyim buna karar veremedim. Ona hesap vermek zorunda değilim elbette.. Ama kavga falan etmeden seviyeli bir şekilde koymak istiyorum mesafemi. Çünkü canını yakarsam bana sarmasından korkuyorum.

açıklama yapma durumu anlat artık seninle görüşmicem de
senin günahlarına ortak olmicam de
senin gibi biriyle arkadaş olamam ben de

Yukarıdaki tespitiniz doğru bu arada. :) Güvenlik görevlisi güya hemşireyle konuşmalarından falan şüphelenip hemşireye zarf atmış. O da anında her şeyi anlatıp bunun numarasını falan vermiş. Bir de savunması çok ilginç. Aslında tehditle elde etmiş falan değil o adam bunu. Resmen balıklama atladı ayşe fırsatını kollar gibi. Numaranı değiştir diyorum, yenisini bulur diyor. Telefondan ulaşamazsa kapıma dayanır diyor. Başka hastane mi kalmadı gitme bi daha oraya diyorum, buraya başlattık artık doktora alıştı çocuk diyor.

Yukarıdaki tespitiniz doğru bu arada. :) Güvenlik görevlisi güya hemşireyle konuşmalarından falan şüphelenip hemşireye zarf atmış. O da anında her şeyi anlatıp bunun numarasını falan vermiş. Bir de savunması çok ilginç. Aslında tehditle elde etmiş falan değil o adam bunu. Resmen balıklama atladı ayşe fırsatını kollar gibi. Numaranı değiştir diyorum, yenisini bulur diyor. Telefondan ulaşamazsa kapıma dayanır diyor. Başka hastane mi kalmadı gitme bi daha oraya diyorum, buraya başlattık artık doktora alıştı çocuk diyor.

Bi ben de çok alıştım hem hemşire hem güvenlikçi var demediği kalmış.

İkna etmek mi...
Yola geleceğine dair umudun var mı ki..
Bu kadın sevdiğiyle evlense gene yapardı.İçinde var çünkü arsızlık karaktersizlik.
İkna etmeye çalışmaya dahi gerek yok.
İnsan bebeğine bakarken onu emzirirken utanır kendinden ve hemen vazgeçer.
Ama alışmış artık o.
Ben olsam eşini arardım herşeyi anlatırdım.Böyle bişey yapamaz mısın ?

Sevgilime herşeyi anlattım.Ve " birdaha o kadınla görüşürsen gidip kocasına herşeyi anlatırım " dedi sevgilim de.

Nasıl anlatsam:26:

Aslında böyle mutluluğu dışarıda arayan evli kadınlar bazı mutluluğu dışarıda arayan ahlaksız erkekler tarafından hemen fark ediliyor,aşık olmak değil de başka türlü fark ediliyorlar.

Farklı ilişkiler için:17:

Anladım. Ben de sizin gibi düşünüyorum. Hatta kendisine söyledim. Özellikle hemşire olan anlattığına göre gayet eli yüzü düzgün yakışıklı bi adammış. İşi gücü de var. Bekar birini bulamaz mı istese.. Ki belki var bile biz bilmiyoruz. Özellikle evli kadınları seçmelerindeki amacı ben gayet iyi biliyorum kendisine de açık açık söyledim. Bunca bekar ve güzel kız varken sende ne buluyor hiç düşünmedin mi dedim, evlisin seninle cinsel birliktelik yaşamak için yanaşıyorlar dedim. Seviyor, gözlerinden anlarım aşkla bakıyor diyor her seferinde. :50:

Bence artık sırlarını sizle paylaşmaması konusunda onu ikna edin. Ne kadar çok sır biriktirirseniz içinizde ruhunuz daha da ağırlaşır diye okumuştum bir yerde. :31:

şu anda sinirimden kuduruyorum
adam nası fark etmiyo durumu ben onu da anlamadım
bu kaçıncı aldatışı ayrıca ev tutmuş oraya gidip gelirken nası farkedilmiyo ya

sonuçta o güvenlikçi çalışıyodur gündüz
kadınla ne zaman buluşuyo
kocası hiç mi şüphelenmiyo

Ayşeye şu şarkıyı armağan ediyorum:.

Ey tanrım bana bir tane bir de yetmez üç tane üç de yetmez beş tane beş de yetmez yedi taneee.
Ver Allahım veerr..

7kocalı hürmüz olmaya meyilli bu ayşe.

Rabbim cümlemizi böyle arsızlardan korusun.

İnşallah kocası öğrenir de vurur münasip yerine tekmeyi.
Çocukları da alır göstermez bile.

İkna etmek mi...
Yola geleceğine dair umudun var mı ki..
Bu kadın sevdiğiyle evlense gene yapardı.İçinde var çünkü arsızlık karaktersizlik.
İkna etmeye çalışmaya dahi gerek yok.
İnsan bebeğine bakarken onu emzirirken utanır kendinden ve hemen vazgeçer.
Ama alışmış artık o.
Ben olsam eşini arardım herşeyi anlatırdım.Böyle bişey yapamaz mısın ?

Sevgilime herşeyi anlattım.Ve " birdaha o kadınla görüşürsen gidip kocasına herşeyi anlatırım " dedi sevgilim de.

Hayır eşine anlatamam. :50: O da pek normal değil açıkçası. Ne yapar hiç bilmiyorum. Benim karım yapmaz öyle şey deyip bana kusur bile bulabilir her şeyi beklerim. Öyle olmasa bile kadın canı yanınca bana neler yapar düşünmek bile istemiyorum. Diyorum ya çok usta bir yalancı. Duyulursa annem babam da beni mahveder bunu bilerek neden sustun diye.
En mantıklısı söylediğinizi yapmak. Ama bunları bilmiyorken bir defa telefonumu evde unutmuştum ve sevgilime onun telefonundan mesaj atmıştım. Numarasını saklıyor olablir. Bu defa da ona musallat olur diye çok korkuyorum.

Anladım. Ben de sizin gibi düşünüyorum. Hatta kendisine söyledim. Özellikle hemşire olan anlattığına göre gayet eli yüzü düzgün yakışıklı bi adammış. İşi gücü de var. Bekar birini bulamaz mı istese.. Ki belki var bile biz bilmiyoruz. Özellikle evli kadınları seçmelerindeki amacı ben gayet iyi biliyorum kendisine de açık açık söyledim. Bunca bekar ve güzel kız varken sende ne buluyor hiç düşünmedin mi dedim, evlisin seninle cinsel birliktelik yaşamak için yanaşıyorlar dedim. Seviyor, gözlerinden anlarım aşkla bakıyor diyor her seferinde. :50:

sevdiğinden numarayı aynen güvenlikçiye vermiş dimi :ssz:
tüm yaptıklarını şeyleri de sevdiğinden anlatmış çok eğlendik siz de yapın diye

Back
X