- 3 Temmuz 2009
- 3.389
- 729
- 398
hayatım hemen o kadından uzaklaş. alakanı kes. ama bunu yapmadan önce onunla konuş.
yaptığının mide bulandıracak kadar yanlış olduğunu bu yüzden görüşmek istemediğini söyle. söyle ki anlasın hatasını.
annene de açık açık söyleme bence ama anne o düşündüğün gibi biri değil ben görüşmüyorum lütfen sen de görüşme sebebini de sorma diyebilirsin.
kadının pisliği ayrı o hemşireyle güvenlikçinin pisliği apayrı.
ayrıca o güvenlikçi neyine güvenip tehdit ediyor. kendisi de evliymiş. ortaya çıksa kendi ailesi de yıkılacak. ya top yekün rezillik. neresinden tutsan elinde kalıyor.
Not: ayrıca şunu da söylemeden geçemiycem. o kızın babası onu sevdiğine verseymiş belki de bunların hiçbiri olmayacaktı. gözü dışarıda olmaz. sevdiğiyle mutlu olurdu.
ha belki de hamurunda vardır ama bilmiyorum. Bu hikayedeki tek haklı o günahsız bebek sanırımAllah ıslah etsin.
Ben de zaman zaman babası sevdiğine verse belki yapmazdı diyorum. Çünkü kocası da sütten çıkmış ak kaşık değil açıkçası. Daha ilk bebeğinin kırkı çıkmadan eski karısı yüzünden kadını bebekle birlikte sokağa atmış falan. Ama bir değil birden fazla kişiyle ilişkisi var. Eski sevgiliyi unutamamaktan ziyade gözü dışarda olmak bu bana göre.