• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimse bana sırrını versin istemiyorum artık. :(

yuhhh
nasil ta$idin bu yuku sen bunca zaman :(

Sır konusunda ağzım çok sıkıdır. Ne olursa olsun asla kimsenin güvenip anlattığı bir şeyi ortaya dökmem. Hatta bu konuyu buraya açmak için de epeyce tereddütte kaldım ama düşününce burda utanması gereken ben değilim o. İyi ki de anlatmışım rahatladım. İyi ki varsınız.. :kkk:

tovbe tovbee
herseyi birak sevgilinle aran bozulacak onla goru$ursen
sen sevgiliyin hovarda çapkin bi erkek arkada$i olsun istermiydin ..
tesadufen kocasi ogrense $ahane olur ama baya bi plan program lazim bunun için
in$allah ogrenir adamda su testisi si yolunda kirilir , gunahlarda cezasizkalmami$ olur
çocuklara acidim :(

Ben de onlara çok acıyorum. Şimdi iğrenç bi ilişkiye şahitler farkında olmadan. Öğrenirlerse de daha beter mahvolacak hayatları. İki ihtimal da onlar için çok kötü. Daha çok küçükler..

Arkadaşım bu tipler çok tehlikeli bence yalan söylüyor yok zorla evlendirildim yok bilmem ne gerçekten öyle olsa hadi eski aşığına kaçsın bitsin, ama o bitti öbürü başladı yok beriki gördü tehdit etti onla da ilişki valla ne bu bolluk aman derim babanı ağbini arkadaşını uzak tut çocuğunu hastaneye getiriyor erkek hemşireyle paslaşıyor yuh artık insanın çocuğu hastayken gözü kocasını bile görmez be. Yarın bişi olur senin için biliyordu hatta bize yer ayarlıyordu falan bile der senin başını derde sokar uzak tut hayatından çok tehlikeli çok.

Arkadaşım bu tipler çok tehlikeli bence yalan söylüyor yok zorla evlendirildim yok bilmem ne gerçekten öyle olsa hadi eski aşığına kaçsın bitsin, ama o bitti öbürü başladı yok beriki gördü tehdit etti onla da ilişki valla ne bu bolluk aman derim babanı ağbini arkadaşını uzak tut çocuğunu hastaneye getiriyor erkek hemşireyle paslaşıyor yuh artık insanın çocuğu hastayken gözü kocasını bile görmez be. Yarın bişi olur senin için biliyordu hatta bize yer ayarlıyordu falan bile der senin başını derde sokar uzak tut hayatından çok tehlikeli çok.

Allah korusun. :18:

Bir de anlamadığım karşıdakinin tavrı. Hayatına girenlerin hepsi kocasını tanıyan, yüzyüze muhattap olan insanlar. Hele sonuncusu işi oldukça ilerletti. Kocasının telefonunu falan almış hastaneden tanışıp. Kocası varken de eve girip çıkıyormuş artık.

Allahım akşam akşam sinirlendim çocuklar kocasından mı bari, ya bak sen genç kızsın ne işin var böyle pisliklerle uzak dur kızım valla başınadert açarsın ayy benim de bir kızım var koru yarabbim çocuklarımızı böyle edepsizlerden.

Bir de anlamadığım karşıdakinin tavrı. Hayatına girenlerin hepsi kocasını tanıyan, yüzyüze muhattap olan insanlar. Hele sonuncusu işi oldukça ilerletti. Kocasının telefonunu falan almış hastaneden tanışıp. Kocası varken de eve girip çıkıyormuş artık.

bi tanede kocasu bulsun oturup okey oynasinlar :)
vallaa artik diyecek soz bulamiyorum bu ayse ye
ne ayseymi$ bea..
bi$ey diycem çokmu gguzel bu kadin, millet bi kocayi zor buluyor bu kadinin elinde dort tane
elini sallasa ellisi ayse için soylenmi$ herhalde

Allahtan da korkmuyo demkkkki , dinsiz imansiz o..
sinir oldum gece gecee

Soyleyecek soz bulamiyorum o kadina.kendi basiniza bu yukun altindan kalkamazsiniz arkadaslarin da dedigi gibi herturlu kotuluk gelebilir o kadindan.Allah korusun.
Annenizle kesinlikle paylasmalisiniz ve bi sekilde ortak dusunup ortak hareket edip o kadinin ayagini evinizden kesmelisiniz diye dusunuyorum.

bi tanede kocasu bulsun oturup okey oynasinlar :)
vallaa artik diyecek soz bulamiyorum bu ayse ye
ne ayseymi$ bea..
bi$ey diycem çokmu gguzel bu kadin, millet bi kocayi zor buluyor bu kadinin elinde dort tane
elini sallasa ellisi ayse için soylenmi$ herhalde

Allahtan da korkmuyo demkkkki , dinsiz imansiz o..
sinir oldum gece gecee

Yoo değil. Boylu poslu gösterişli açıkçası ama gayet alelade bi tip. Bakmasa baktırmaz yani kendine.

Hayır gizli nodan arayacaksın.Kim olduğunu söylemeden anlatacaksın herşeyi.

hayır hayır bu çok hatalı bir secenek
konu sahiibi arkadas bu kadar derde bilerek isteyerek ortak olup dinledin bunca zaman
şimdi sende kendine kızıyorsun ama geç değil
arkadasınla ilişkini keseceksin
anneme ne söylerim derdine düşmek yerine bu kadından uzaklasmaya bak

ama sakın sakın kadının eşini arama
o senin üstüne vazife değil
kan bile cıkar
tv de görüyoruz böyle olayları
sonunda kan dökülme ihtimalini düşünerek o telefonu ac
aldatmma bile olsa bir kadın asla şiddeti haketmez
ama sen kadının kocasını ararsan mutlaka şiddetle sonlanacak bir durum olusur
ömür boyu vicdanın sızlar

Bak arkadaşım, buna benzer bir şeyi on yıl kadar önce yaşadım.
Dostum dediğim kişiydi...
Bana üç senelik ilişkim var dediğinde çocuğu 3 yaşlarındaydı..
O şoku üzerimden atmam epey zaman aldı.
İlişkimi hemen kesmedim ki şimdiki aklım olsa o an kalkar giderim..
Onu vazgeçireceğimi, doğru yola sokacağımı düşündüm
Ama ne oldu biliyor musun, eşine benle buluşacağını söyleyip sevgilisiyle buluşmuş hep..
Yazarken bile midem bulanıyor...
Bana ilk açıldığı gün eşi ve çocuğu sonra yanımıza gelmişti,
Sanki ben yemişim o haltı gibi ne çocuğu sevebildim ne onun eşinin yüzüne bakabildim.
O dönemdekii sıkıntılarımı anlatamam sana ,
Neyse çok fazla uzatmadan ilişkimi kestim ve üzerimden çoook büyük yük kalktı.
Çünkü yaptığım çabalar boşaydı, o yoluna devam etmekte kararlıydı..
Geçen yıl bana mesaj yazdı nasılsın diye onca yıl sonra, ama o mesaj bile içimi ürpertti cevap dahi yazmadım.
Değmez ne bu sıkıntıya ne de o arkadaşlığa kes at hayatından biran önce

Bak arkadaşım, buna benzer bir şeyi on yıl kadar önce yaşadım.
Dostum dediğim kişiydi...
Bana üç senelik ilişkim var dediğinde çocuğu 3 yaşlarındaydı..
O şoku üzerimden atmam epey zaman aldı.
İlişkimi hemen kesmedim ki şimdiki aklım olsa o an kalkar giderim..
Onu vazgeçireceğimi, doğru yola sokacağımı düşündüm
Ama ne oldu biliyor musun, eşine benle buluşacağını söyleyip sevgilisiyle buluşmuş hep..
Yazarken bile midem bulanıyor...
Bana ilk açıldığı gün eşi ve çocuğu sonra yanımıza gelmişti,
Sanki ben yemişim o haltı gibi ne çocuğu sevebildim ne onun eşinin yüzüne bakabildim.
O dönemdekii sıkıntılarımı anlatamam sana ,
Neyse çok fazla uzatmadan ilişkimi kestim ve üzerimden çoook büyük yük kalktı.
Çünkü yaptığım çabalar boşaydı, o yoluna devam etmekte kararlıydı..
Geçen yıl bana mesaj yazdı nasılsın diye onca yıl sonra, ama o mesaj bile içimi ürpertti cevap dahi yazmadım.
Değmez ne bu sıkıntıya ne de o arkadaşlığa kes at hayatından biran önce

İbretlik bir hikayen olmuş
Umarım konu sahibi okur da bir an evvel çıkarır hayatından.
Daha halen daha son bir kez konuşup.ikna etmeye çalılacağım diyordu
Onu çocukları ikna edememiş sen mi ikna edeceksin sanki..

Nedense böyle eşlerini aldatanların bahanesi hazır
Ben eşimle babam istedi diye evlendim, boşanırsam çok büyük olaylar çıkar falan filan...
Ama yaptıkları ahlaksızlık boşanmaktan daha büyük cesaret ister..
Ortaya çıksa sonuçlar daha ağırdır ama nedense bu yol onları daha mutlu eder sözüm ona..
Bir de bu kadınları nedense herkes beğenir, bir şekilde ulaşılmaya çalışılır ama hiç düşünmezler neden evli hatta çocuklu başka bayana değil de bana diye..
Ama bir türlü anlamak istemezler başka kadınlar sadece çocuğunu, eşini görür oysa onlar resmen gözleriyle karşı tarafa mesajı verir.
Offf neyse çok sinirlendim daha fazla yazmak istemiyorum.
Konu sahibi arkadaşım gerekirse otur annene olaylardan bahset ve hayatınızdan çıkmasını istediğini dile getir.

İnşallah zamanını harcamaz.
Tam yatacaktım konuyu gördüm,
Birden yaşadığım o sıkıntılar geldi aklıma sinirlerim bozuldu.
Ben anladım ki ne kadar çaba sarf edersen et bildiklerini okuyorlar.
Şöyle düşünmek gerekir, bir anne en başta çocuklarını düşünür,
Ona göre hayatına çeki düzen verir, arkadaşlarının dediğiyle değil.
Ama bu kadınların gözü hiçbirşeyi görmüyorken bizim lafımızı mı dinleyecek...
Neyse ben biraz sakinleşeyim, uyku falan kalmadı zaten :(

Arkadaşım dediğin bayandan bir an önce uzaklaş.....
Hem bu kadının gözü dışarda olduğu belli daldan dala konuyormuş...

Kocası da afedersiniz malın teki galiba insan birazda olsa anlamaz mı? anlıyorda işinemi gelmiyor öyle kocalarda var malum kim kime dumduma!....Ne geniş adamlar var eşine yüklü gelen doğalgaz faturasını gitt ne yaparsan yap öde diyen!...kadın adamdan para istemesinde ne halt yerse yesin diyen iğrençlerde var!....yoksa bir kadın sürekli kocasını aldatacak o adamın kör olması lazım bunları görmemek için olaya birde bu boyutta bakın...

Böyle kadınlar nasihatten anlamazlar 2 çocuk doğurmuş birde yaa madem kocanı sevmiyorsun neden 2 çocuk yaparsın!...Bence yaptıklarına bahanesi oluyor babası ve kocası..

Gözü evinde olsaydı kocasınıda severdi evinide!...
Yarın öbür gün sende evlenince senin kocanıda ayatmayacağı ne malum ?
Allah bizleri böyle kadınlardan korusun böylelerinede akıl fikir versin!...

Ben eşimle babam istedi diye evlendim, boşanırsam çok büyük olaylar çıkar falan filan...
Ortaya çıksa sonuçlar daha ağırdır ama nedense bu yol onları daha mutlu eder sözüm ona..
Bir de bu kadınları nedense herkes beğenir, bir şekilde ulaşılmaya çalışılır ama hiç düşünmezler neden evli hatta çocuklu başka bayana değil de bana diye..
Ama bir türlü anlamak istemezler başka kadınlar sadece çocuğunu, eşini görür oysa onlar resmen gözleriyle karşı tarafa mesajı verir.
Konu sahibi arkadaşım gerekirse otur annene olaylardan bahset ve hayatınızdan çıkmasını istediğini dile getir.

Yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum..bu tür kadınlar dediğin gibi neden ben demezler sadece kendilerinin çekici olduğunu herkesin beyendiğini düşünürler ama hiç kullanıldığının ve ...damgası yediğini düşünmezler...kendilerinde şeytan tüyü olduğunu sanarlar halbuki bir kadın yeterki istemesin istediği erkeği baştan çıkarır ama gözü eşinde çocuğunda olan kadın bunu asla düşünmez bile...iyi tebitte bulunmuşsun gözleriyle karşı tarafa mesaj verirler....

İnşallah zamanını harcamaz.
Tam yatacaktım konuyu gördüm,
Birden yaşadığım o sıkıntılar geldi aklıma sinirlerim bozuldu.
Ben anladım ki ne kadar çaba sarf edersen et bildiklerini okuyorlar.
Şöyle düşünmek gerekir, bir anne en başta çocuklarını düşünür,
Ona göre hayatına çeki düzen verir, arkadaşlarının dediğiyle değil.
Ama bu kadınların gözü hiçbirşeyi görmüyorken bizim lafımızı mı dinleyecek...
Neyse ben biraz sakinleşeyim, uyku falan kalmadı zaten :(

Evet dediğin gibi.
Bahaneleri hazır ve nazır.
Onarın içlerinde var şekerim içlerinde.
Bu tür laçkalaşmış ilişkilete meyilleri varmış demekki.
Babaları da sevdikleri gençlere vermeyince sebebi olurlar güya.
Karakter yoksunu insanlar aldatır oysaki.
Kadın erkek farketmez aldatan insan aşağılıktır bana göre.
Evli ve 2 çocuklu...Allah affetsin.Çok ama çok günah.
İnsanlığa bile sığmaz.
Diyecek çok şey var da banlanma korkum ağır basıyor vallahi.
O kadın utansa bebeğinden utanır.
Bebeğin yüzüne bakamaz.
Öteki de 10 yaşındaymış.Yazık annelerini örnek almasalar bari.
Canım sen de ucuz kurtulmuşsun.
Hatırlama boşver diyeceğim ama aklına gelmiş bile.
Bence sevin kurtlduğuna.:13:

Evet iyi ki kurtulmuşum şimdi daha iyi anlıyorum..
Bir anımı anlatayım da konu sahibi arkadaşım olayın ciddiyetini anlasın.
Ben arkadaşıma neden boşanmıyorsun dediğimde abim yada babam öldürür demişti..
Sanki yaşadıklarını öğrendiklerinde sağ bırakacaklar neyin kafasıysa bu...
ilişkimi kestikten bir süre sonra zamanı net hatırlayamıyorum.
Benim de o dönem hayatımda bazı krizler vardı.
Eşimle bayadır görüşmediğimiz arkadaşlarla bir gece ayarladık kafaları dağıtıcaz.
Gece çok güzel başladı, cebim çalmaya başladı arkadaşımın annesi arıyor, bir değil iki değil...
Benim moreller sıfır o korkuyu anlatamam..
Eşim açtı telefonu, her şeyi biliyordu zaten..
Annesi nasılsın falan demiş annemin bir doktoru vardı onun ismini istemiş, eşim de her şey normal diye bana verdi telefonu.,
Neyse doktorun adını adresini verip kapattım.
Ama o gecem zehir oldu. Telefon çaldığından itibaren aklımdan geçen senoryaları bir bilsenizz of off...
Ben eğlenemedim tabi ki eşim de...
Yani arkadaşımın zevki mi diyeyim ne diyeyim yaşadıklarından dolayı ben bu tür korkularla yaşadım.
Bilmek, istemeden yaşanılanlara ortak olmak gibi bir şey...

Allah ıslah etsın.
Yazıklar olsun kadın demeye bıle layık degıl.
Ya Rabbım nasıl ofkeyle doldu kalbım.
Ya bu nasıl bır ınsan ki(!) evladı hastanede yatarken hemsıreyle kırıstırıyor.
Yok ben yazamıcam nıyeyse aşırı sinirlendim.
Ama şunu söyleyeyım susmak harama ortak olmaktır bence eşinı bir şekilde haberdar edin.
Mail olur,faceden mesaj olur,mektup olur yada baska bı yol ama bence esını haberdar edın.Sonucta kendı abımız,kardesımız,yakınlarımız olsa susar mıyız, susulmasına razı olur muyuz?

Aaaa pardon ben burayı kacırmısım.Hala son bırkez konusup ıkna etmek mı?
Valla konu sahıbı arkadasım sen zaten bugune kadar uyarılarını yapmıssındır.Eger yaptıysan daha once dınlemeyn sımdı hıc dınlemez.He yapmadıysan sımdı yapacak gucu hıc bulamazsın kendınde.
Hem hasta bebegınden, herşeyden bihaber eşinden utanmayan şimdi mi utanıp vazgeçecek.
Bunların yüzüne tükürsen yaRabbi şükür der yüzsüzler.
Allah bildiği gibi yapsın ne diyeyim.

Back
X