• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimse bana sırrını versin istemiyorum artık. :(

şu anda sinirimden kuduruyorum
adam nası fark etmiyo durumu ben onu da anlamadım
bu kaçıncı aldatışı ayrıca ev tutmuş oraya gidip gelirken nası farkedilmiyo ya

sonuçta o güvenlikçi çalışıyodur gündüz
kadınla ne zaman buluşuyo
kocası hiç mi şüphelenmiyo

Onu ben de anlayamıyorum. Bugün eve geldi diye bahsediyordu mesela bazen. Aynı apartmanda oturuyorduk. Nasıl bir kez olsun karşılaşmadım yada başkası görmedi hiç anlamıyorum hala nasıl bu şekilde idare ettiğini.

şu anda sinirimden kuduruyorum
adam nası fark etmiyo durumu ben onu da anlamadım
bu kaçıncı aldatışı ayrıca ev tutmuş oraya gidip gelirken nası farkedilmiyo ya

sonuçta o güvenlikçi çalışıyodur gündüz
kadınla ne zaman buluşuyo
kocası hiç mi şüphelenmiyo

Sen mi ben mi simonum.
Pc yi açınca yüzüm gülüyordu şuan nasıl öfkelendim bilsen.
Çocukları birine bırakıp gidiyor demek ki ötekinin evine.
Ya ve aldığı zamanlar?
Kolu komşu hiç mi görmüyor bu adamn eve girip çıktığını acaba.
İnşallah kocası en kısa zamanda öğrenir.İnşallah!

İkna etmek mi...
Yola geleceğine dair umudun var mı ki..
Bu kadın sevdiğiyle evlense gene yapardı.İçinde var çünkü arsızlık karaktersizlik.
İkna etmeye çalışmaya dahi gerek yok.
İnsan bebeğine bakarken onu emzirirken utanır kendinden ve hemen vazgeçer.
Ama alışmış artık o.
Ben olsam eşini arardım herşeyi anlatırdım.Böyle bişey yapamaz mısın ?

Sevgilime herşeyi anlattım.Ve " birdaha o kadınla görüşürsen gidip kocasına herşeyi anlatırım " dedi sevgilim de.

Arkadaşa muhalefet olsun diye yazmıyorum kesinlikle ama bence kesinlikle adama söylemeyi düşünme, kimin ne olduğu belli olmaz belki de adam konu sahibinde bile kabahat bulabilir,kadın konu sahibine ispatlanamaz bir iftira atabilir,çamur at izi kalsın hesabı.

İnsanın mayası bilinmez,öylesine midesiz erkekler de vardır ki karısı çeşitli erkeklerle düşüp kalksa dahi kime ne der,başkasının namusuna diklenir. Ayrıca başkasının ayıbını ağzına alan olma derim ben.

Çok hassas konular.

Son düzenleme:
Sen mi ben mi simonum.
Ya ve aldığı zamanlar?

öğrenirse katil olur adam valla
nasıl bi cesaret var kadında ya

Bence artık sırlarını sizle paylaşmaması konusunda onu ikna edin. Ne kadar çok sır biriktirirseniz içinizde ruhunuz daha da ağırlaşır diye okumuştum bir yerde. :31:

Ki aslında fazlaca hassasım. Haberlerde etkilendiğim bi şey duyunca bile günlerce çıkamıyorum etkisinden. Kendime biraz da bu yüzden kızdım zaten. Nasıl anlattı, nasıl kanıma girdiyse.. Allah korusun zamanla alışmaya normal karşılamya başlayacaktım belki de. :50:

Son düzenleme:
Hayır eşine anlatamam. :50: O da pek normal değil açıkçası. Ne yapar hiç bilmiyorum. Benim karım yapmaz öyle şey deyip bana kusur bile bulabilir her şeyi beklerim. Öyle olmasa bile kadın canı yanınca bana neler yapar düşünmek bile istemiyorum. Diyorum ya çok usta bir yalancı. Duyulursa annem babam da beni mahveder bunu bilerek neden sustun diye.
En mantıklısı söylediğinizi yapmak. Ama bunları bilmiyorken bir defa telefonumu evde unutmuştum ve sevgilime onun telefonundan mesaj atmıştım. Numarasını saklıyor olablir. Bu defa da ona musallat olur diye çok korkuyorum.

Hayır gizli nodan arayacaksın.Kim olduğunu söylemeden anlatacaksın herşeyi.

Sen mi ben mi simonum.
Ya ve aldığı zamanlar?

Bebekle birlikte gidiyor. :50: Büyük oğlan okuldayken..

öğrenirse katil olur adam valla
nasıl bi cesaret var kadında ya

Ondan da şüpheliyim açıkçası. Bikaç kez sordum öğrense ne yaparsın hiç düşündün mü diye. Koyar kapının önüne umrunda olmam diyor. Kıskanmıyor bile beni diyor. Kocası da enteresan bir tip. Karısının çok açık giyinmesini falan talep ediyor sürekli. Cidden kıskanmıyor yani.

Allahım sen koru..okurken midem bulandıı..yoruldum..

Ve bir de bana özellikle eski sevgilisiyle yaşadıklarını çok anlatırdı. Neler neler artık düşünün.. Ondan bebek aldırdığını falan söylemişti kocası yurtdışında çalışırken.

Bir şey diyemiyorum:53::53::53::53::53:

Büyük oğlu bebekken de eski sevgilisiyle buluşmaya gidermiş hep. Kocası bir dönem yurtdışına çalışmaya gidince resmen evli gibi birlikte yaşamışlar. Çocuk da resmen sahiplenmiş adamı. Hatta bi defa başka bir komşu da varken çocuk benim iki tane babam var biliyor musunuz dedi annesi hemen toparladı. Hatırlıyor yani hayal meyal de olsa çocuk.

Ve bir de bana özellikle eski sevgilisiyle yaşadıklarını çok anlatırdı. Neler neler artık düşünün.. Ondan bebek aldırdığını falan söylemişti kocası yurtdışında çalışırken.

Acilen bu kadını hayatından çıkarmalısın,Allah ıslah etsin diye de duanı eksik etme, ama senin yola getireceğin nasihat eedebileceğin biri değil.

tovbe tovbee
herseyi birak sevgilinle aran bozulacak onla goru$ursen
sen sevgiliyin hovarda çapkin bi erkek arkada$i olsun istermiydin ..
tesadufen kocasi ogrense $ahane olur ama baya bi plan program lazim bunun için
in$allah ogrenir adamda su testisi si yolunda kirilir , gunahlarda cezasizkalmami$ olur
çocuklara acidim :(

Sana olayları fazla tepki almamak için değiştirerek anlatıyor.Eşine gitme sakın kabak senin başına patlar öyle bir çevirir ki lafı kendinden şüphe duyarsın Ayşe'ler çok var zaten ama hep bahane ile anlatırlar yok mecburum ben şu şöyle bu böyle diye duygusal şantaja acındırmaya girerler.

Senin yapman gereken sert bir şekilde bir daha sana gelmesi halinde eşi ile konuşacağını belirtmek gerekir ise cep telefonun ses kayıt özelliği vardır konuştur kaydet arkasından kendisine bak ses kaydında var diye korkut selamı sabahı kes.

yuhhh
nasil ta$idin bu yuku sen bunca zaman :(

Büyük oğlu bebekken de eski sevgilisiyle buluşmaya gidermiş hep. Kocası bir dönem yurtdışına çalışmaya gidince resmen evli gibi birlikte yaşamışlar. Çocuk da resmen sahiplenmiş adamı. Hatta bi defa başka bir komşu da varken çocuk benim iki tane babam var biliyor musunuz dedi annesi hemen toparladı. Hatırlıyor yani hayal meyal de olsa çocuk.

Çocukların ruh sağlıkları özellikle tehlike altında,annenin keyfi yerinde gönlü eğlencede bedeni zevkte ama çocuklar psikolojik olarak perişan.

bilmiyorum kızlar ama türk hanımlarının çok sırlarını paylaştıklarını yazan bir yazı okumuştum..aslı varmı yokmu bilmem..ama ailemiz dışındakilerin sırlarını dinlememeliyiz ,,çok büyük sorumluluk ..
arkadaşınıza Rabbim akıl fikir versin tez zamanda doğru yolu bulsun inşallah

Back
X