Kimse tarafından beğenilmemek

Cerez87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2021
933
2.047
63
Uşak
Merhaba daha önce böyle konu açtım
Yine açıyorum çünkü çok kafamı takıyorum hayatımda kimse yok olmuyor psikolojim bozuldu kimse beğenmiyor adım atmıyor çok sıkıldım çok bunaldım
Yani içimde öyle bir sevme ve sevilme ihtiyacı var ki ekmek ve su gibi istiyorum bu ihtiyacı
Ne yapıyım ben 26 yaşındayım hiç olmadı hiç mi diyeceksiniz evet hiç
Erkekler birini beğendi mi her adımı atıyor bir şeyler yapıyor bana olmadı olmuyor. Acı çekiyorum ya beynim sulandı bunu düşünmekten
Oturup dua ediyorum başka da bir şey elimden gelmiyor

Yine açıyorum çünkü çok kafamı takıyorum hayatımda kimse yok olmuyor psikolojim bozuldu kimse beğenmiyor adım atmıyor çok sıkıldım çok bunaldım
Yani içimde öyle bir sevme ve sevilme ihtiyacı var ki ekmek ve su gibi istiyorum bu ihtiyacı
Erkekler birini beğendi mi her adımı atıyor bir şeyler yapıyor bana olmadı olmuyor. Acı çekiyorum ya beynim sulandı bunu düşünmekten
Oturup dua ediyorum başka da bir şey elimden gelmiyoyato

Oturup dua ediyorum başka da bir şey elimden gelmiyor
Sen duanı et emin ol vakti geldiğin de olur hiç acele etme sana benden tavsiye

Hayatta şundan eminim ki bir meseleyi kafamıza çok takıp olmamasına ne kadar odaklanırsak olmuyor...
Önemsemeyince, amann olmazsa olmasın diyince oluveriyor.
İstekleriniz çok normal, bunlar bir ihtiyaç zaten. Ama bir süre bu meseleyi unutmaya, üzerinde düşünmemeye çalışın.
Sizin gibi 30lu yaşlara kadar hiç sevgilisi olmayıp sonrasında hayatının aşkıyla karşılaşan bir sürü arkadaşım var.
Biraz odağınızı değiştirmeye çalışın, olacağı varsa zaten mutlaka olacaktır..

Bence ortamlara girmiyorsun, ya da girip çekimser kalıyorsun kendini tanıtmıyorsun insanların tanımasına izin vermiyorsun. (Tahminim tabii)

Direkt dış görünüşten yürüyenler de var ki bu da çok sağlıklı değil.Sizin de dış görünüşünüz öyle çok vurucu olmayabilir (alınmayın) . O yüzden enerjinizle konuşmanızla dikkat çekebilirsiniz .

Yani direkt adamın birine yürüyün demiyorum ama daha girişken olun sohbet edin gülün fırsat verin vs

Ne kadar cok aynı konudan muzdarip kadın var ya.
Erkekler ilişki yaşamayı bilmiyor, akıllarına gelmiyor.neden bizim ihtiyacımız olan şeyler onların umrunda bile değil çok sinirliyim.yaa tamam duygusal ilişki ihtiyaçları olmayabilir ama cinsel ihtiyaçları da mı olmuyor bunların.eee hani erkeklerin cinsel isteği daha fazlaydı, abaza falan filandı bunlar.hani kadınlara düşkündü. Bir kadın görünce dayanamıyordu falan filan.hepimiz bu tarz saçmalıklarla büyümedik mi ? eee bu ne perhiz bu ne lahana turşusu 🤨 ben 2,3 günden sonra çok cinsellik istiyorum, zor dayanıuorum.eee bu adamlar kimi buluyor da kiminle yapıuor bu ihtiyacı.anlamak mümkün değil.rica ederim cinselliğe getirmiş falan diye dalgaya vurmayın ciddi bir mesele ve gerçekten can sıkıcı.

Benim de oldu böyle dönemlerim. Çeşitli sebepler sözkonusu olabilir benim için. 1- en yakın arkadaşlarımın benden güzel olması, ortamlarda tekliflerin onlara gelmesi. 2- dış görünüşün hayatımın anlamı olmaması. 3- asık suratlı, mesafeli görülmem. 4- cesaret verici olmamam, nemrut ve havalı zannedilmem. Beni soran erkeklerin sanırım bu sebepten karşıma çıkmaması adım atmaması. Sonra evlendim. Belki bunlar senin için de geçerlidir bilemiyorum. Bir de erkekler artık kadın gibi. Beni soruyor sonra bitti. Hiç sevmem sümsük adamı. Risk al, ortaya çık illa kıyın kıyın yanaşmak zorunda mısın… hep ego. Allah rast getirsin ne diyeyim

Erkekler ilişki yaşamayı bilmiyor, akıllarına gelmiyor.neden bizim ihtiyacımız olan şeyler onların umrunda bile değil çok sinirliyim.yaa tamam duygusal ilişki ihtiyaçları olmayabilir ama cinsel ihtiyaçları da mı olmuyor bunların.eee hani erkeklerin cinsel isteği daha fazlaydı, abaza falan filandı bunlar.hani kadınlara düşkündü. Bir kadın görünce dayanamıyordu falan filan.hepimiz bu tarz saçmalıklarla büyümedik mi ? eee bu ne perhiz bu ne lahana turşusu 🤨 ben 2,3 günden sonra çok cinsellik istiyorum, zor dayanıuorum.eee bu adamlar kimi buluyor da kiminle yapıuor bu ihtiyacı.anlamak mümkün değil.rica ederim cinselliğe getirmiş falan diye dalgaya vurmayın ciddi bir mesele ve gerçekten can sıkıcı.

Valla katılıyorum, bakıyorum erkeklere sorumluluk istemiyorum, onu yapamam bunu istemem mıy mıy mıy... toplum erkekleri artık gay ötesi, ite kaka ilişkiye zorlamazsan gelip yanaşmıyorlar bile.

Bir de erkekler artık kadın gibi. Beni soruyor sonra bitti. Hiç sevmem sümsük adamı. Risk al, ortaya çık illa kıyın kıyın yanaşmak zorunda mısın… hep ego. Allah rast getirsin ne diyeyim

++++
++++
valla bu erkekler 18lik kiz gibi artik

Vay ne nekadar isteklisiniz , şaşırdım. Siz nerde yaşıyorsunuz? Burda erkekler hep anlattığınız gibi

Back
X