Kimse tarafından beğenilmemek

Auran düşük olabilir dişil enerji vb bunları bi araştır önce kendine güven, çekingen olma gerekirse çok beğendiysen adım at
Sosyal medyadan varsa okul çevren iş çevreni takiple yoksa bir kursa git yeni ortama gir
Ama bazen ne yaparsan yap olmaz bazende hiç umadığın yerden şaak diye biri çıkıverir
Dışardan sert soğuk görünen biri olabilirsin belki bunları keşfet
Ama içinde biyerde hep doğru insanın seni gelip bulacağına inan🫶🏼

Valla Ankara aynen boyle, gititm guzellik uzmani kzi demisti ki, Turk erkekleri gay olmus :olamaz: Nasil yani escinsel gibi mi demistim ben de. O da dedi ki ne lafina guveniliyor,

O cinsel istek zaten başıma bela.sürekli bir erkeğe ihtiyaç duyuyorum.yoksa duramıyorum.her tarafım kaşınıyor, ruh sağlığım bozuluyor.olumlu bir özellik nasıl.başa bela oluyor.
Şaka gibi , ciddimi? Libidosu yüksek erkekten bol ne var ? Evlenmeyi dusunmuyormusunuz?

Auran düşük olabilir dişil enerji vb bunları bi araştır önce kendine güven, çekingen olma gerekirse çok beğendiysen adım at
Sosyal medyadan varsa okul çevren iş çevreni takiple yoksa bir kursa git yeni ortama gir
Ama bazen ne yaparsan yap olmaz bazende hiç umadığın yerden şaak diye biri çıkıverir
Dışardan sert soğuk görünen biri olabilirsin belki bunları keşfet
Ama içinde biyerde hep doğru insanın seni gelip bulacağına inan🫶🏼
Auram düşük dişil enerjim de düşük biliyorum o yüzden esma çekiyorum doğal taş takıyorum ama aynı değişmiyor

Rabbim gönlüne göre birini verecektir inşallah. Ama o zamana kadar karşına çıkıp ilk seni seviyorum diyene de hemen kanmayın. Evet belki buna ihtiyacımız var sevilmek sevmek çok önemli ama doğru kişiyi bulunca değerli oluyor.
kanma ihtinalim o kadar fazla ki ama kandıracak biri bile çıkmadığı için problem olmuyor

Yani bende şaşırdım,

Anlatildigi kadar vahim bir durum yok bence, erkekler de bi kenarda oturup keşiş hayati yaşamiyor sonucta. 😁

Hadi ben evliyim ortami bilmiyorum diyelim ama bir kac besbekaaar😁 arkadasim ve genc bekar kuzenim var. Hiçte uzun süre yalniz kaldiklarini görmedim yani kendileri istediklerinde birileri oluyor.

Auram düşük dişil enerjim de düşük biliyorum o yüzden esma çekiyorum doğal taş takıyorum ama aynı değişmiyor
Yavrum esmayı yine çekte dişil enerji için başka şeyler yapman gerek. Çevrene karşı şefkatli olmak, sokakta bi hayvanı besle mesela düzenli olarak,başını okşa onu sadece bir canlı olduğu için sev karşılıksız. Mistik yol dişil enerji yaz bi izle başka tüyolar var

Yavrum esmayı yine çekte dişil enerji için başka şeyler yapman gerek. Çevrene karşı şefkatli olmak, sokakta bi hayvanı besle mesela düzenli olarak,başını okşa onu sadece bir canlı olduğu için sev karşılıksız. Mistik yol dişil enerji yaz bi izle başka tüyolar var
Hayvan fobim var
Yağlar da sürüyorum söylemeyi unutmuşum
videoları izleyim teşekkür ederim

Anlatildigi kadar vahim bir durum yok bence, erkekler de bi kenarda oturup keşiş hayati yaşamiyor sonucta. 😁

Hadi ben evliyim ortami bilmiyorum diyelim ama bir kac besbekaaar😁 arkadasim ve genc bekar kuzenim var. Hiçte uzun süre yalniz kaldiklarini görmedim yani kendileri istediklerinde birileri oluyor.
Çok güzel destek oluyorsunuz, dertlere derman oldunuz valla.😂😂 bu kadar gerekli bir yorum daha görmedim.

Arkadaşlarınızın bekar arkadaşları varsa söyleseniz sizi tanıştırmazlar mı ? Etrafınızdakilere de bu tip şeylere açık olduğunuzu söyleyin sizi uygun birileriyle tanıştırsınlar. Bir de erkeklerin çoğu kaybedecekleri savaşa girmez . Sert bir duruşunuz varsa yaklaşmaya çekiniyor olabilirler.

O cinsel istek zaten başıma bela.sürekli bir erkeğe ihtiyaç duyuyorum.yoksa duramıyorum.her tarafım kaşınıyor, ruh sağlığım bozuluyor.olumlu bir özellik nasıl.başa bela oluyor.
Bir arkadaşım realistikle çözdü bu sorununu 😄

Kafanıza göre esma cekmemelisiniz yarardan çok zarar görebilirsiniz. Evde bol bol adaçayı yakın, saçma gelebilir ama tuzlu suyla duş alın, tüm elektriği alıyor ve içindeki mineraller bedende denge sağlıyor.

Çok güzel destek oluyorsunuz, dertlere derman oldunuz valla.😂😂 bu kadar gerekli bir yorum daha görmedim.

Sizin ki de destek degil ki iç karartici. 😁 Erkekler artik kimseyle ilişki yasamiyor diye dusunmek derdinize derman mi oluyor? Niye ilişki yaşamasinlar yani. 🤷

Sizin ki de destek degil ki iç karartici. 😁 Erkekler artik kimseyle ilişki yasamiyor diye dusunmek derdinize derman mi oluyor? Niye ilişki yaşamasinlar yani. 🤷
Neden olmasın, neden yapılmasın .... bu şekilde olsa dert mi kalır zaten hayatta.evet genel bir toplumsal sorun bu.neden olmasın neden olmasın desek olacak mı sanki? 26 yaşına kadar olmamış işte ve yalnız olmadığını bilmek bence destekleyici birşey.

Back
X