Kimse tarafından beğenilmemek

Hayatta şundan eminim ki bir meseleyi kafamıza çok takıp olmamasına ne kadar odaklanırsak olmuyor...
Önemsemeyince, amann olmazsa olmasın diyince oluveriyor.
İstekleriniz çok normal, bunlar bir ihtiyaç zaten. Ama bir süre bu meseleyi unutmaya, üzerinde düşünmemeye çalışın.
Sizin gibi 30lu yaşlara kadar hiç sevgilisi olmayıp sonrasında hayatının aşkıyla karşılaşan bir sürü arkadaşım var.
Biraz odağınızı değiştirmeye çalışın, olacağı varsa zaten mutlaka olacaktır..
Ben 24 yaşındayım. Gerçekten boşverdiğim zamanlar da oldu bu konuyu. Ama olmadı yine. Artık nedense aşka inancım yok. Olacaksa doğru kisi olsun diye düsünüyordum. Ama sanki hep bu olmayan kısır döngüde ilerleyecekmişim gibi. Bir de KPSS belası var. Atandığımda da böyle devam eder diye korkuyorum artık

Hangi şehirde bu tür erkekler var . Ben hiç böylelerine rastlamadim

Valla Ankara aynen boyle, gittigim guzellik uzmani kiz demisti ki, Turk erkekleri gay olmus :olamaz: Nasil yani escinsel gibi mi demistim ben de. O da dedi ki ne lafina guveniliyor, ne erkek gibi davraniyorlar...

Hayatınızın geri kalanı ne alemde. İş aile?
İşim var normal bir ailem çok fazla olmasa da arkadaşlarım da var
Sen duanı et emin ol vakti geldiğin de olur hiç acele etme sana benden tavsiye
Ediyorum yaklaşık 4 senedir acele etmiyorum etsem de bir şey elimden gelmiyor üzülüyorum ağlıyorum bu şekil devam
Sosyal çevreniz yok mu?
Arkadaş ortamı, iş ortamı?
Var aşırı olmasa da
Hayatta şundan eminim ki bir meseleyi kafamıza çok takıp olmamasına ne kadar odaklanırsak olmuyor...
Önemsemeyince, amann olmazsa olmasın diyince oluveriyor.
İstekleriniz çok normal, bunlar bir ihtiyaç zaten. Ama bir süre bu meseleyi unutmaya, üzerinde düşünmemeye çalışın.
Sizin gibi 30lu yaşlara kadar hiç sevgilisi olmayıp sonrasında hayatının aşkıyla karşılaşan bir sürü arkadaşım var.
Biraz odağınızı değiştirmeye çalışın, olacağı varsa zaten mutlaka olacaktır..
kendime bunu sürekli diyorum ama birisi sevgilisinden bahsrdince artık (artık diyorum çünkü önceden sürekli dinler yorum yapardım severdim arkadaşlarımın ilişkilerini konuşmaktan) üzülüyorum sinirleniyorum imreniyorum kıskanıyorum.
Aşk acısını bile kıskanıyorum çünkü aşk acım bile yok.
Kadınlar arasında sürekli bu evlilik aşk sevgi cart curt konuşulduğu için odağımı değiştirrmiyorum

Bence ortamlara girmiyorsun, ya da girip çekimser kalıyorsun kendini tanıtmıyorsun insanların tanımasına izin vermiyorsun. (Tahminim tabii)

Direkt dış görünüşten yürüyenler de var ki bu da çok sağlıklı değil.Sizin de dış görünüşünüz öyle çok vurucu olmayabilir (alınmayın) . O yüzden enerjinizle konuşmanızla dikkat çekebilirsiniz .

Yani direkt adamın birine yürüyün demiyorum ama daha girişken olun sohbet edin gülün fırsat verin vs

Kimseye oturduğu yerden sevgi gelmiyor. Biraz sosyalleşin, insanları tanıyın. İllaki sizi sevecek, değer verecek birileri çıkacaktır.
Böyle dedim diye de hemen atlamayın ortalık sapık kaynıyor. İyi tartmak gerek.
Valla gelmiyor. Ortama girsem de gelmiyor hadi erkekler beğenmiyor ama kötü karakterli durmuyorum teyzeler bile görücü çıkmıyor

Nasıl birisiniz? Bakımlı, cilveli, karakterli, güzel?? Yani neyin eksik olduğunu
Önceden çok güzel olmasam da çirkin olmadığımı düşünürdüm ama bu yaşıma kadar kimse beğenmediğine göre çok çirkin olmalıyım
Karakterimin en azından dışarı gösterdiğimin karakterimin kötü olduğunu düşünmüyorum
Cilveli değilim
Bakım eh işte daha marka kıyafetler alıp giymeye başladım

Merhaba daha önce böyle konu açtım
Yine açıyorum çünkü çok kafamı takıyorum hayatımda kimse yok olmuyor psikolojim bozuldu kimse beğenmiyor adım atmıyor çok sıkıldım çok bunaldım
Yani içimde öyle bir sevme ve sevilme ihtiyacı var ki ekmek ve su gibi istiyorum bu ihtiyacı
Ne yapıyım ben 26 yaşındayım hiç olmadı hiç mi diyeceksiniz evet hiç
Erkekler birini beğendi mi her adımı atıyor bir şeyler yapıyor bana olmadı olmuyor. Acı çekiyorum ya beynim sulandı bunu düşünmekten
Oturup dua ediyorum başka da bir şey elimden gelmiyor
Bir kurbağa varmış. Bu kurbağa gölde yüzerken bir anda sudaki yansımasını görmüş ve " ne kadar da çirkinim , beni kimse sevmez kimse istemez kimse de yüzüme bakmaz " diye aglanip durmuş.o neşeli kurbagadan geriye mutsuz bir kurbağa kalmış. Yine günlerden bir gün sudaki yansımasına bakıp ağlarken arkadan bir kertenkele gelmiş.
- ne kadar da güzelsin. Ve bir o kadar da şanslı. Demiş.
Kurbağa bir an duraksamis ve günlerdir gülmeyen yüzü gülmeye baslamis.
- gerçekten mi demiş kurbağa
Kertenkele de
- evet istediğin zaman suda yüzüyor , dans ediyor istediğin zaman da karada gonlunce zipliyorsun.
Kurbağa o günden sonra sadece kendisine bakmayı çevresiyle kendisini kiyaslamamayi elindeki yetenekleri geliştirmeye odaklanmış ve geri kalan hayatinda hep özgüvenli ve neşeli olmuş.

Çocuğuma anlattığım bu hikayeden büyük küçük herkesin ders cikarabilecegini biliyorum.cevreyle kendimizi kiyaslamayalim güzel yonlerimizi görelim ve özgüvenli olalım.gerisi geliyor.🥰

Öyle birşey olması için bir ortamınız olması lazım. Davetlere, çağırılan yerlere gitmeniz lazım. Tabi dış görünüşte önemli. Denildiği gibi oturduğunuz yerden gelmiyor istiyorsanız çabalamanız lazım .

İşim var normal bir ailem çok fazla olmasa da arkadaşlarım da var

Ediyorum yaklaşık 4 senedir acele etmiyorum etsem de bir şey elimden gelmiyor üzülüyorum ağlıyorum bu şekil devam

Var aşırı olmasa da

kendime bunu sürekli diyorum ama birisi sevgilisinden bahsrdince artık (artık diyorum çünkü önceden sürekli dinler yorum yapardım severdim arkadaşlarımın ilişkilerini konuşmaktan) üzülüyorum sinirleniyorum imreniyorum kıskanıyorum.
Aşk acısını bile kıskanıyorum çünkü aşk acım bile yok.
Kadınlar arasında sürekli bu evlilik aşk sevgi cart curt konuşulduğu için odağımı değiştirrmiyorum
Sosyal hayatınız azsa ve girişken biri yad ağıl sohbet kafa dengi biri değilseniz zor. Görücü de beklemeyin. Artık teyzeler de görücü fln gitmiyor zaten gitmesinler de.

Öyle birşey olması için bir ortamınız olması lazım. Davetlere, çağırılan yerlere gitmeniz lazım. Tabi dış görünüşte önemli. Denildiği gibi oturduğunuz yerden gelmiyor istiyorsanız çabalamanız lazım .
Çabaladığımda oldu olmuyor. Topluluklara katıldım yanaşan olmadı soran olmadı

Valla katılıyorum, bakıyorum erkeklere sorumluluk istemiyorum, onu yapamam bunu istemem mıy mıy mıy... toplum erkekleri artık gay ötesi, ite kaka ilişkiye zorlamazsan gelip yanaşmıyorlar bile.
Çok zor ve acı bir döneme denk geldik maalesef.kendini kurtarabilenler çok şanslı.bazen ben de çok zorlanıyorum.bazen de değil zorlanmadığım zaman çok nadirdir.kendini kurtaran da garantide değil ki.her zaman ayrılık ihtimali var.

Çabaladığımda oldu olmuyor. Topluluklara katıldım yanaşan olmadı soran olmadı
Kısmet canım kısmet.ortamla falan olacak iş değil.sabırla beklemekten başka yol yok.böyle bu duygusuz hanzolarla yaşamaya çalışıyoruz.

Erkekler ilişki yaşamayı bilmiyor, akıllarına gelmiyor.neden bizim ihtiyacımız olan şeyler onların umrunda bile değil çok sinirliyim.yaa tamam duygusal ilişki ihtiyaçları olmayabilir ama cinsel ihtiyaçları da mı olmuyor bunların.eee hani erkeklerin cinsel isteği daha fazlaydı, abaza falan filandı bunlar.hani kadınlara düşkündü. Bir kadın görünce dayanamıyordu falan filan.hepimiz bu tarz saçmalıklarla büyümedik mi ? eee bu ne perhiz bu ne lahana turşusu 🤨 ben 2,3 günden sonra çok cinsellik istiyorum, zor dayanıuorum.eee bu adamlar kimi buluyor da kiminle yapıuor bu ihtiyacı.anlamak mümkün değil.rica ederim cinselliğe getirmiş falan diye dalgaya vurmayın ciddi bir mesele ve gerçekten can sıkıcı.

Ben açıkçası bu erkeklerin hep aç olduğu safsatısını analarımızın bizi korumak(!) İçin uydurduğunu düşünüyorum 😂

Onlar avını ağına düşürmeye çalışan aç kurt, biz yavru ceylanlar 😂

Halbuki forum istatistiği ortada.

Ben açıkçası bu erkeklerin hep aç olduğu safsatısını analarımızın bizi korumak(!) İçin uydurduğunu düşünüyorum 😂

Aynen ya.kırk yılda bir ilişki sorunu konusu açılıyor.onlar da erkeklerin peşinde koşma ya da kendi kendine gelin güvey olma hikayesi. Adamların olaylardan haberi bile yok 😂😂

Vay ne nekadar isteklisiniz , şaşırdım. Siz nerde yaşıyorsunuz? Burda erkekler hep anlattığınız gibi
O cinsel istek zaten başıma bela.sürekli bir erkeğe ihtiyaç duyuyorum.yoksa duramıyorum.her tarafım kaşınıyor, ruh sağlığım bozuluyor.olumlu bir özellik nasıl.başa bela oluyor.

çok güldüm.
anne: prenses kızım sen bi üniversiteye git kimler kimler çıkacak sonuç çıkmadı
anne: güzel kızım sen hele bir işe başla kısmet yağacak -------yağmadı
arkadaş: tatlı arkadaşım birkaç kursa git biri olur----- olmadı, oradan da dertli kız kankalar edinildi.
acaba adriana limanın böyle dertleri var mı. nerede bu erkekler diyor mu.ahaahhahaha o da diyormuş. aslında komik. kadınlar yalnızken sıkılır evliyken boğulur deli miyiz kedi miyiz neyiz.

Son düzenleme:
Back
X