- 16 Haziran 2013
- 1.098
- 852
- 123
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
-
Her gece oluyor maalesef gündüzleri de tekrar olmaya başladıGecmis olsun bir tanidigimda gece inleme çığlık , sayiklama gibi bir durum var ama arada olur . Gunduz normal sayilir . Her gece de olmuyor anlattigina gore. Bilemiyorum ki.
Zor bir durum
Evet malesef Dr da öyle diyorAllah şifa versin,geçmişte içine çok atmış olmalı.
Babamı kaybetti o dönem çok zor günler geçirdi oğlumun hastalığı kardeşlerimin hastalıkları benim eşimle yaşadığıım sıkıntılar hepsine çok üzüldü birikti şimdi acısı çıkıyorAnnenizin yaşadığı ve atlatamadığı korkunç bir olay olmalı.
Sorunuza cevabım, hayır. Hiç görmedim, duymadım. Allah yardımcınız olsun. Acil şifalar
Allah yardimciniz olsun, cok cok gecmis olsun toparlar insallah kisa zamanda
Sağolun amin inşallahÇok üzüldüm. Rabbim yardımcınız olsun. Acil şifalar dilerim
İnşallah bizimki de geçer geçmiş olsunBende benzer durum yasadim 3 gün üst üste panik atak icimde bisey var gibi cikmiyo cok kötuydum ve bagirarak ağliyodum sanki bağirinca açilacak hissi oluyo o yuzden çıglik atiyodur allah şifa versin siz hic bisey yapamazsiniz iyi gelen ilacini bulunca yaklasik 10 gune azalarak bitiyo allah şıfa versin çok zor bi sey anksiyete ben o 3 günde 5 kere hastaneye gittim ama ilaclarimi kullanmaya basladiktan 10 gün sonra icimde ki his gecmisti geçecektir bir hafta 10 güne azalmazsa tekrar doktora götürün
Benim de içimde koca bi dağ var sanki çok kötüyüm ağlamak istiyorum bu mu anksiyeteBende benzer durum yasadim 3 gün üst üste panik atak icimde bisey var gibi cikmiyo cok kötuydum ve bagirarak ağliyodum sanki bağirinca açilacak hissi oluyo o yuzden çıglik atiyodur allah şifa versin siz hic bisey yapamazsiniz iyi gelen ilacini bulunca yaklasik 10 gune azalarak bitiyo allah şıfa versin çok zor bi sey anksiyete ben o 3 günde 5 kere hastaneye gittim ama ilaclarimi kullanmaya basladiktan 10 gün sonra icimde ki his gecmisti geçecektir bir hafta 10 güne azalmazsa tekrar doktora götürün
Amin inşallah gerçekten mi Allah korusun çıldırcak gibi oluyor zaten çığlık atmaya başlayınca.Halam da aynen böyleydi panik atak vs bir sürü ilaçlar. .. bunlar sadece uyutuyordu onu artık son raddede intihar girişimleri oldu. Inanırsınız inanmazsınız bilemem ama hocaya götürdüler günlerce okuma yapıldı ve şuan eskisine nazaranla çok daha iyi. Tabi hayatını iyi gözlemleyin travmaları olabilir ortadan kaldırın. Sevmediği rahatsızlık duyduğu insanları bile uzaklaştırın bu da önemli. Rabbim şifa versin.
Evet ben 3. Gün ağlamami durduramiyodum bi pskiyatriye gidin ilerlemedenBenim de içimde koca bi dağ var sanki çok kötüyüm ağlamak istiyorum bu mu anksiyete
Malesef kendim de şahit oldum ama çığlık çığlığa değil sessizce yapardı bir çoğunu. Dediğim gibi halamın çok ileri raddedeydi 10 senelik bir süreç o kadar süre ilaçtan sonra artık travmaları da ortadan kalkmayınca bu hale gelmiş olabilir. Siz içinizi ferah tutun inşallah iyi olacaktır.Amin inşallah gerçekten mi Allah korusun çıldırcak gibi oluyor zaten çığlık atmaya başlayınca.
İnşallah sağolunMalesef kendim de şahit oldum ama çığlık çığlığa değil sessizce yapardı bir çoğunu. Dediğim gibi halamın çok ileri raddedeydi 10 senelik bir süreç o kadar süre ilaçtan sonra artık travmaları da ortadan kalkmayınca bu hale gelmiş olabilir. Siz içinizi ferah tutun inşallah iyi olacaktır.
Anlsiyetem var iç daralması bunalması oluyo ama çığlığı hiç duymadımİyi akşamlar sizlere sormak istediğim bir durum var annem yaklaşık 2 aydır hasta gündüz içine bir bunaltı girdiğini söylüyor sonra çığlık atıyor geceleri de bu durum uykuya dalana kadar çığlık inleme ve sayıklama ile devam ediyor bu durum gelene kadar yaklaşık bir kaç yıldır sadece uykuda inleme varmış önemsememiş haberim olmadı haliyle tedavi ile gündüz bu durum bayağı azalmıştı fakat yaşadığı üzüntü ve stres ve ilaç değişiminin etkisi ile tekrarladı 15-20 kere oldu sanırım dün ambulansla acile götürdük sakinleştirici sonunda toparlayınca yaşadığı ile yakın büyük bir ile psikiyatri Dr götürdük kendi dr bırakıp yeni bir Dr başladık tabi yeni ilaçlara şimdilik sinir boşalması, ansiyete, panik atak vb. tanıları koyuyor drlar.Var mı çevrenizde bunu yaşayan hastalar ilk defa annemde gördüğümüz için korkutuyor bizi öyle çaresiz ve yardıma muhtaç kalıyor ki o çığlık attığı zaman yedi el yabancı olsa ağlar insan ağlıyoruz anacığımın o halin elimizde bişey gelmiyor.Rabbim sevdiklerimizle imtihan etmesin şifa versin tüm hastalara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?