- 18 Ocak 2018
- 3.145
- 8.772
- 158
- 33
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
-
Benim bir tanıdığım da benzeri durumda idi. Doktora gitti, randevularını kacirmadı hiç düzenli gitti. Bir de ailesi çok destek oldu. O ağlama krizleri çok zor oluyor ama duzelmeyecek birşey değil bir hastalık bu da sonuçta ve ilaçlarını kullanırsa daha iyi olur inşallah. Siz de sürekli destek olun, moral verin.İyi akşamlar sizlere sormak istediğim bir durum var annem yaklaşık 2 aydır hasta gündüz içine bir bunaltı girdiğini söylüyor sonra çığlık atıyor geceleri de bu durum uykuya dalana kadar çığlık inleme ve sayıklama ile devam ediyor bu durum gelene kadar yaklaşık bir kaç yıldır sadece uykuda inleme varmış önemsememiş haberim olmadı haliyle tedavi ile gündüz bu durum bayağı azalmıştı fakat yaşadığı üzüntü ve stres ve ilaç değişiminin etkisi ile tekrarladı 15-20 kere oldu sanırım dün ambulansla acile götürdük sakinleştirici sonunda toparlayınca yaşadığı ile yakın büyük bir ile psikiyatri Dr götürdük kendi dr bırakıp yeni bir Dr başladık tabi yeni ilaçlara şimdilik sinir boşalması, ansiyete, panik atak vb. tanıları koyuyor drlar.Var mı çevrenizde bunu yaşayan hastalar ilk defa annemde gördüğümüz için korkutuyor bizi öyle çaresiz ve yardıma muhtaç kalıyor ki o çığlık attığı zaman yedi el yabancı olsa ağlar insan ağlıyoruz anacığımın o halin elimizde bişey gelmiyor.Rabbim sevdiklerimizle imtihan etmesin şifa versin tüm hastalara...
Ağlama değil çığlık atıyor istemsizce defalarca kez uykusu gelir gibi oluyor o anda sonra ard arda çığlık atıyor.Benim bir tanıdığım da benzeri durumda idi. Doktora gitti, randevularını kacirmadı hiç düzenli gitti. Bir de ailesi çok destek oldu. O ağlama krizleri çok zor oluyor ama duzelmeyecek birşey değil bir hastalık bu da sonuçta ve ilaçlarını kullanırsa daha iyi olur inşallah. Siz de sürekli destek olun, moral verin.
Doktor tavsiyesi için mi sordunuz?Hangi ilde ikamet ediyorsunuz ?
Evet istanbuldaysaniz yardimci olabilirimDoktor tavsiyesi için mi sordunuz?
Yazabilirsiniz özelden veya burdan.Evet istanbuldaysaniz yardimci olabilirim
Amin inşallah tatil vs.alışık değil annem dua ve dr tedavileri devam ediyor ama hâlâ çözüm bulamadık maalesef.Kıyamam ya eşini de kaybetmiş, Allah tez zamanda şifa versin. Aynı durum değil biliyorum ama ben böyle daraldığımda mekan değişikliği yada küçük bi tatil falan yaparım iyi gelir bana. Belki siz de denersiniz. Bol dua okuyun, iyi bi dr araştırın inşallah çözüm bulacaksınız inanıyorum.
Babamın ölümü, oğlumun hasta doğması ve tedavileri, benim evliliğimin kötü olması, kardeşlerimin rahatsızlığı vs.dert çok anlayacağınızBendede bir dönem olmuştu bu illet. geceleri normal bir rüya bile görüyor olsam durduk yere bağırırdım, kendi bağırmamın sesiyle uyanırdım gözüm açılırdı sonra gene uyurdum. Aşırı stresli, mutsuz, içime attığım ve çaresiz hissettiğim bir dönemde geldi başıma. Zamanla geçti. Acaba anneniz içten içe bir şeye canı çok sıkılıyor olabilir mi? Kafaya takıyor size belli etmiyor olabilir mi? Mutlaka ya şimdiki zamanda yada geçmişe ait bir derdi var illaki kafasında. Çok üzüldüm allah şifa versin...
SevgiliAstoria ne olur bak konuma kaç Dr gezdik ama çözüm bulamıyoruz 3 ay olacak annemin çığlıklarına o an uykusu geliyor annemin sonra ard arda kollarını açarak bir şeyden korkuyormuş gibi çığlıklar atıyor annem ard arda artık gündüzleri de oluyor ilk zamanlar uykuya dalarken inleme şeklinde oluyordu hâlâ inleme şeklinde de oluyor aslında inleme en hafif haliymiş annem öyle diyor attığı çığlıklar onu o kadar halsiz bırakıyor ki panik atak mı anksiyete mi korku terörü diye bişey okudum hangisi annem var mı bir Dr tavsiye edebileceğiniz iyileşir mi annem geçer mi bu durum annem aklımı yitirip delireceğim diye korkuyorum diyor napacağımızı şaşırdık oğlumun hastalıklarını bile bırakıp annemin derdine düştüm
Mesaj olarak yazdım size.Nerede yaşıyorsunuz?
Küçük bir ilçede oturuyor annem başka bir ile gidiyor tedavi için şimdilik psiyatriye gidiyor en son gittiğimiz psikiyatri doktoru ile uzun bir süre konuştu şartlar oluştuğu zaman psikoloğa da götüreceğim inşallah haklısınız.Psikiyatrist sadece ilaç tedavisi yapıyor. Bence durumunuz müsaitse özel bir psikoloğa götürün. Onlar sorunun ne olduğunu daha çok anlamaya çalışıyorlar. Belki annenizin bile bilmediği bir travması vardır. İlaç ve terapiyle atlatır umarım. Geçmiş olsun.
Cok gecmiş olsun, o zaman da sölemiştim yine sölemek yanlıs mı bilmiyorum. Akadeniz anemisi tasıyıcısı olup olmadıgı öğrenmek için rest yaptırmanızı öneririm. Onun dısında rahatlatıcı, zararsız caylar olabilir . Yasadıgı seylerin Bi tür sesli yansıması bence, terapi almak da işe yarayabilir, ne dersiniz?Güncelleme ilk sayfada.Gören, duyan, iyileşen varsa yazsın lütfen.
Terapi psikiyatri doktoru yapıyor daha fazlasını kabul etmiyor.Akdeniz anemisinin belirtisi mi bu durum neden bu düşünce geldi aklınıza.Anneme söyleyeceğim testi yaptırmasını şimdi yanında da değilim kardeşim var altlı üstlü oturuyorlar annem tek başına kaldı yanıma da gelmek istemiyor inatlaCok gecmiş olsun, o zaman da sölemiştim yine sölemek yanlıs mı bilmiyorum. Akadeniz anemisi tasıyıcısı olup olmadıgı öğrenmek için rest yaptırmanızı öneririm. Onun dısında rahatlatıcı, zararsız caylar olabilir . Yasadıgı seylerin Bi tür sesli yansıması bence, terapi almak da işe yarayabilir, ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?