Kimselere söyleyemiyorum, Lütfen yardım edin..

Kapanma hidayetine etmeniz ne güzel.
Bunu ailemiz icin değil kendiniz için yapmayı düşünün.
Erkek arkadaşınızin onayı gerekmez.
Sizi boyle kabul edemeyecek biri ise zaten boşuna geleceğinizi yakmayin derim.

facebook'ta falan bazi güzel dua gibi sözler paylasiyorlar...
Hani, Rabbim yüregi Senin imaninla dolu olan birini çikar karsima gibi mesela...
ya da, Allah'im, beni Sana yakinlastiracak bir es nasip et bana falan gibi örnegin...
bunun gibi daha bir çok güzel dua var aslinda.... sayfalarda gördügümde ve okudugumda like'ladigim...
bu insan sana destek olmak yerine, bas örtünü istememesi sence seni bilinç altinda Allah'tan uzaklastirmiyor mu? bi 5 dakika düsün bu soruyu!
6 yil diyorsun, dile kolay, içindeki bu özlemi hiç mi bilmiyor, hiç mi birgün kapanmak isteyecegini düsünmemis!
ayril demiyorum yanlis anlama, ama seni anlamayan biriyle de harcadigin o 6 yili daha fazla da katlama...
ya düsünsene, ayrildiginizi.. ne diyeceksin soranlara? basimi kapattim, erkek arkadasim istemedi bitti
ne kadar komik!! peki beyfendi ne diyecek?? benimki kapaninca, bende bitirdim..! ne kadar rezil bir durum!

Kapalı kız istemeyen biri ne kadar severse sevsin senle olamaz, soğur. Diretme bence. Kendi bilir.

Bi karar vermişssin Allah yolunda kararından dönme canım. Erkek arkadasın her halinle sevmeliydi yol ver gitsin

erkek arkadaşın seni açık olarak görmüş. öyle kabul etmiş.sen kapanıcağım diyorsan oda istemiyorsa,ne ona kız nede kapanmaktan vazgeç. burda kjızı açık görüp kapan diyenlere nasıl laf ediyorsak oo seni öyle gördü sana karışamaz diyorsak oda sana karışamaz. ama onada kızma. sen değiştin. kısacası olmuyorsa zorlama. seçimler biz insanlar için.
farklısınız sadece bu.

en güzeli ayrılmanız .Sen seve isteye kapanmışsın o ise kapalı kız istemeyen biri .Birbirinize saygı duyup yol yakınken ayrılmanız en iyisi .Ben karşı cins için kapanmayı ne kadar doğru bulmuyorsam yine karşı cins için açılmayı da karaktersizlik olarak yorumlarım .

Kız arkadaşı başını kapattı diye birden bire soğuyabiliyorsa, o insanda ciddi problemler var demektir.
Yahu bir örtü parçasına nasıl bu kadar tepkili olabilir bir insan.
Demek ki sana sevgisi de yeterli değilmiş, üzgünüm ama..

canım sen ne kadar iyi bir insansınki bu durumda bile erkek arkadışn için benim yüzümden günaha giriyor diye düşünüyorsun.Her işte bir hayır vardır unutma,Belkide yüce Rabbim onun gerçek yüzünü görmen için sana bu olayı vesile etti.İyi düşün doğru karar ver canım.Bu senin hayatın kimse karışamaz..Öyle bile olsa sana saygı göstermesi,anlayışlı olması lazım..

Konu sahibi siteye en son 2013 ağustosta girmiş büyük ihtimalle artık yorumlarla ilgilenmiyor.

konu2013müş kızlar. o yüzden kapadım. 2014 sanmıştım.
konu eski olduğu ve bildirildiği için kapatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…