Kimsem yok

Boşverin bazı insanlar herkez varmış gibi yaşayıp sonra uçuruma düşer gibi yuvarlanır çünkü kimseleri yoktur yanındakiler yalancıdır.

Bi kardedim var tek basina calidiyo uzakta annemle evlenfigimden beri hic gorusmedim bitek yasli bir babannem ve her firsatta icen bir babam var kocam beni dinlemiyor nadilsin diye sormaz bile kaynanam hep beni kayinpederime kotülüyo kaynim var bebegim dogdu suratimiza bakmadi aylarca kafasini ceviripte o masumun yuzune bakmadi daha neler neler hangi birini anlatayimki

Bi kardedim var tek basina calidiyo uzakta annemle evlenfigimden beri hic gorusmedim bitek yasli bir babannem ve her firsatta icen bir babam var kocam beni dinlemiyor nadilsin diye sormaz bile kaynanam hep beni kayinpederime kotülüyo kaynim var bebegim dogdu suratimiza bakmadi aylarca kafasini ceviripte o masumun yuzune bakmadi daha neler neler hangi birini anlatayimki

Kaçtınmı yoksa eşine..

Ve eşim her tartışmada basıma kakıyor senin annem iyi olsaydi boyle olmazdi bak simdi sende annem gibi yapcan birakcan beni baskasini bulursun bende baban gibi ickici olurum

Ananemlede konuşmuyorum annemle babam onun yüzünden ayrıldı zaten büyü işleride var galiba korkudan görüşmüyorum ayrica demiş zaten benim hakkimda başkasına kocasıni birakicak o eninde sonunda dönüp dolaşıp buraya gelcek o diye kendinden emin konuşmuş yani ben az çok biliyorum onları

Back
X