- 7 Ağustos 2015
- 337
- 259
- 33
sen zamaninda kabullenmissin, niye bu kadar ezdirdin kendiniBi kardedim var tek basina calidiyo uzakta annemle evlenfigimden beri hic gorusmedim bitek yasli bir babannem ve her firsatta icen bir babam var kocam beni dinlemiyor nadilsin diye sormaz bile kaynanam hep beni kayinpederime kotülüyo kaynim var bebegim dogdu suratimiza bakmadi aylarca kafasini ceviripte o masumun yuzune bakmadi daha neler neler hangi birini anlatayimki
7 kere falan evlenmedikleri hariç
Ve ben evden kapı dışarı çıkmiyorum şuan anca çocuğu gezdirmeye gidersem o zaman bi çarşiya bile yalniz basima gitmedim evlendiğimizden beri böyle bu adam çok bunaltıyo beni bi yürüyüşe gitsen kaynanamin surat degişiyo bi yere göbdermek istemiyolar beni biraz gec kalayim kayınpederim surat yapıyo ona ne oluyosa anlamadım bi kahve icmeye gitsem hemen gelen çocuk seni istiyo durmuyo e gelende bi kere geliyo ikinciye gelmiyo kaynanam hep yanimizda oturuyo dogru duzgün konuşturmuyo her b*ka karışıyo arkadaş edinemiyorum onun yüzünden
Ben 16 yaşindaydim beni tehdit etti gel görüşelim yoksa ben gelirim diye korkudan gittim ne cahillik ama simdiki aklım olsa sıkıysa gel babam seni keser derdim ama o zaman kandım gittim yanına arabaya attı zorla kacirdi işte zorla kaçırdı desem 3 yıl hapis yatcaktı şikayet edemedim kendim kaçtım dedim kaderime razı oldum anlayacağın ayrica evlenirken 1 seneye çikariz burdan diyodu 5 senezorla nasil kacirdi seni ya
Zorla arabaya atti işte kacirdi agladım bağardım tokat attım yalvardım sabaha kadar hende ama geri götürmediYok artık..
Eşin seni nasıl zorla kaçırdı bayılttı filanmı yoksa kandırdımı.
Zorla arabaya atti işte kacirdi agladım bağardım tokat attım yalvardım sabaha kadar hende ama geri götürmedi
Yapacak bişeyim yoktu arkamda duran kimse yokki ablam mecburum ne yapayım hakkımı savundummu hepsi karşıma geciyo kocam bile hiçbir zaman benden yana olmadısen zamaninda kabullenmissin, niye bu kadar ezdirdin kendini
Ben 16 yaşindaydim beni tehdit etti gel görüşelim yoksa ben gelirim diye korkudan gittim ne cahillik ama simdiki aklım olsa sıkıysa gel babam seni keser derdim ama o zaman kandım gittim yanına arabaya attı zorla kacirdi işte zorla kaçırdı desem 3 yıl hapis yatcaktı şikayet edemedim kendim kaçtım dedim kaderime razı oldum anlayacağın ayrica evlenirken 1 seneye çikariz burdan diyodu 5 sene
Evet varResmi nikahın varmı senin
Evet var
Babam oyle bi insan degil kocan ne derse o der herzaman ciplak gezdirse bile agzini acmaz ailem yanimda olsa koruyup kollasa birakirdim şimdiye kadarNeden şikayetçi olmadınız ki? Aileniz nasıl sizi çekip almadı o adamdan?
Yok olmadi çünkü babama kendim kactim dedim yoksa hapse gircekti korktumKaçırdığı zaman ailen şikayetçi olmadı demi..
Yok olmadi çünkü babama kendim kactim dedim yoksa hapse gircekti korktum
Canım anlat derdini biz dinleriz.bak burda bisürü kişi var derdini paylaşacak.Tek bir arkadaşim yok hic kimsem yok bana deger veren beni dinleyen derdimi paylasacagim kimsem yok Rabbimden başka
Hem korktum cahildim hemde kıyamadim kendimi suçlarim falan diye benim yuzumden diyeNiye korktunki,bırak girsin hapise sonuçta suç işlemiş.
niye senin yuzunden olsun, hey Allahim hayatina yazik degil mi simdiHem korktum cahildim hemde kıyamadim kendimi suçlarim falan diye benim yuzumden diye
Eşin kaç yaşındaKendimi temizlige veriyom bu sıralar derdimi unutayım diye bazen kendimi onlara hizmetçi gibi hissetmiyo degilim hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?