Anlamiyoki beni dinlemiyo bi tutturmuş 15 ay 15 nadil geccek bu bu 15 ay syrica hicbirzaman benden yana olmadi hicbir konuda yani aile dogruda yanlista olsa herzaman onlarin dedikleri cocuk bskmami bile begenmiyor annem iki tane buyuttu sen kaç tane büyüttün ondan iyimi bilcen diyoAllah yardımcın olsun
peki eşinle konuşma uzlaşma şansın yok mu ?
farklı birşeyler yapsan olmaz mı
Beklemek sabretmek dua etmek başka çarem yokŞu hayatta hepimiz yalnıziz..malesef böyle ..şöyle bir laf vardı :karanlığa sovecegine kalkta bir mum yak diye ..bazen bir mum yakmak gerekiyor ..ne yapalım ,derlenip duralım mi ..cözür insanı olmak lazım cnm ..en iyi çözümünde sen bilirsin ..dik dur ,ne yapabilirim diye düşün
Varmı böyle insanlar çokmuYok kimsenin hiç kimsesi..
Saf görüyolar galiba ondanmı böyle yapıyolar sesimi çıkarmıyorum diye ezikmi görüyolarKim yalnız değil ki? Emin ol o gördüğün arkadaşlıklar hepsi yalan. Herkes birbirine tahammül ederek bağlar kuruyor kimse mükemmel değilki. Ama şu hayatta öğrendiğim tek şey yalnız da olsan güçlü olacaksın gülmeyi bileceksin sonra saf görürler.
Emin ol ne kadar kalabalik bir ailemde olsa yalnizim ..Birtek benmiyim bu hayatta yalnız olan hiçkimsem yok nasıl dayanıcam ben bu hayata
Allah yar ve yardimciniz olsun. Yalniz olan birtek siz degilsiniz o kadar yalniz ve caresiziz ki...Tek bir arkadaşim yok hic kimsem yok bana deger veren beni dinleyen derdimi paylasacagim kimsem yok Rabbimden başka
Sen neden çaresizsin cnm paylaşmak istermisinAllah yar ve yardimciniz olsun. Yalniz olan birtek siz degilsiniz o kadar yalniz ve caresiziz ki...
Evli değilsin heralde ama kendi ailenin yanındayken yalnızsın galiba cnmEmin ol ne kadar kalabalik bir ailemde olsa yalnizim ..
Evliyim canim ailemdende cok uzakta yasiyorum ama yalnizim iste ..Evli değilsin heralde ama kendi ailenin yanındayken yalnızsın galiba cnm
Eşin seni anlamıyormu cnm çocuğun varmıEvliyim canim ailemdende cok uzakta yasiyorum ama yalnizim iste ..
Esimi cok seviyorum cocugumda yok ama ne biliyim o kadar cevresi genis olan biriyimki ama iste bilmiyorum yalnizim isteEşin seni anlamıyormu cnm çocuğun varmı
Kalabalığin icinde yalnizsin yani eşinin sana davranışı nasil kaç yıllık evlisinEsimi cok seviyorum cocugumda yok ama ne biliyim o kadar cevresi genis olan biriyimki ama iste bilmiyorum yalnizim iste
İzin vermiyoki dışarı çikmama ne yapabilim ki bugün bi çöp atmaya bile cikmadim coğu gün böyle geçiyor izin verse cikarim zatenMaalesef o evden çıkmadığınız sürece mutlu olamazsınız.
Yok boşanamam ben zaten annesiz büyüdüm öyle bişey olursa kızımı bana vermezler onada aynı şeyleri yaşatamam biliyorum nasıl bişey olduğunuNerede hata yaptım demişsiniz..
Hata evli oldugunuz kişi..
Yanlış bir evlilikte yalnız hissetmek mutsuz olmak normal..
KP kV esiniz böyle insanlar ve degismeyecekler.. söz hakkınız yok.. her dediklerini yaparak bi ömür geçecek..
Kardesinizin yanına gidip birlikte bi hayat kuramaz miydiniz vs diyeceğim ama boşanma fikriniz yok sanirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?