Kimsem yokmuş anladım

sadece 1gün 1gece zaten ertesi sabah eşim. İzinli olucak yanımda olucak sabahına çıkarım ben çabuk kalkıyorum hemen toparlarımda refakatçi olmayınca almıyorlarmış

Bunları sizin ozeliniz gibi gördükleri için karışmak istemiyorlardır bence ihtiyacınız olduğunuzda ararsınız diye düşünüp sizi rahatsız etmek istemiyor olabilirler mi

ameliyat günlük işlerinizi yapmanıza engel olacak bi ameliyat mı?
Yok değil. Bir gece yatıp çıkıcam sadece. Genel anestezi olduğundan refakatçi istiyorlar çabuk toparlarım kendimi daha önce daha büyük operasyon oldum. Kendimi biliyorum hemen kalkarım ayağa ama Dr refakatçisiz olmaz diyor

Bunları sizin ozeliniz gibi gördükleri için karışmak istemiyorlardır bence ihtiyacınız olduğunuzda ararsınız diye düşünüp sizi rahatsız etmek istemiyor olabilirler mi
Olabilir aslında bu zaman kadar. Kendimiz hallettik herşeyi bi sıkıntı olmadığını sanıyor olabilir

sadece 1gün 1gece zaten ertesi sabah eşim. İzinli olucak yanımda olucak sabahına çıkarım ben çabuk kalkıyorum hemen toparlarımda refakatçi olmayınca almıyorlarmış
Ara kardeşini...veya yakın arkadaşını...onlar eşinin olmamasının seni zor durumda bırakacağını dusunememislerdir.Ama yine gelmezlerse de ona göre iyi gün -kotu gün dostu ayıklaması yaparsin

Biz böyle düşünürüz, başkası bizden farklı düşünür. Ben sülale boyu gelenleri duydum. :)

Ara kardeşini...veya yakın arkadaşını...onlar eşinin olmamasının seni zor durumda bırakacağını dusunememislerdir.Ama yine gelmezlerse de ona göre iyi gün -kotu gün dostu ayıklaması yaparsin
Akşama kadar bekliyip Aramazsa Ablam arıcam umarım ayıklama yapmama gerek. Kalmaz

peki siz ablanıza vs ameliyat gnü aldım bir gece yanımda kalabilir misin dediniz mi?

peki siz ablanıza vs ameliyat gnü aldım bir gece yanımda kalabilir misin dediniz mi?
Söylememiştim konuyu açtığımda onun aramasını bekliyordum üzülüyordum kendi kendime ama az önce yazdım kalırım canım kalmazmıyım dedi çok sevindim ben fazla hassas davrandım bu konuda galiba onun arayıp sormasını beklemiştim burdaki arkadaşlardan cesaret alıp sordum oda hemen kalırım dedi çok sevindim çok duygusalım bu aralar kendime çok kızıyorum herşeye ağlıyorum üzülüyorum hormon iğneleri yaptı beni böyle bu sefer çok etkilendim galiba

Ya bence üzmeyin kendinizi bak hakkaten arayın ablanızı söyleyin böyle böyle diye emin olun siz söylediğinizde koşa koşa gelecektir. Çok da fazla ben söylemeden yapmaları lazımdı noktasına takılmayın. Ha söylersiniz gelemem der ki hiç zannetmiyorum o zaman siz de mesafe koyarsınız

Çoğu kişi "duygusal yaklaşmışsınız,kimseden bir şey beklenmez"demiş ama ben böyle düşünmüyorum.Bence gayet haklısınız.Böyle bir durumda aileyi aramak neymiş.Onlar benim ailemse kendileri destek olmalı ben söylemeden.Kimin ne olduğu böyle zamanlarda belli oluyor işte.Hep derim"Allahtan bekleyen ve isteyen,inşaAllah yardımsız kalmaz."Siz o refakatçiyi Allah'tan isteyin.Bakın ne oluyor.Kimse gelmese de Allah bir kolaylık verir.

Arayıp dert yanmak bana göre değil ne demek ?
Bu ayıp bir şey mi ?
Ki dert yanmakta değil yani abla eşim izin alamadı sen gelir misin sana ihtiyacım var diyeceksiniz bitti gitti bu kadar yani.
Muhtemelen insanlar eşi zaten yanında diye düşünüyordur veya bi mesgaleleri vardir akıllarından çıkmıştır vs.hayat bu olabilir yani.
Evet keşke ince düşünceli olsalardı keşke hergun arasalardı ama yapmamışlar işte kendinizi uzmenin bi manası yok zaten hassas bi surectesiniz yapmayın bunu kendinize.

Yorumu yeni gördüm kusura bakmayın dilerim her şey gönlünüzce olur.

Ben de sizin gibi düşünüyorum bu tür konularda. Kendim ince biri olduğum için karşımdan da aynısını bekliyorum ama her zaman beklediğimiz gibi olmuyor bazı şeyler... Sizin durumunuz özel bir durum ama. Çok haklısınız bence. Düşünmeleri gerekirdi umarım yakın zamanda ararlar sizi. Gerçekten insanlar bir tuhaf olmuşlar, hep kendilerini düşünüyorlar. Vefa ölmüş.

Bende 2 kez tüp bebek denedim 2 kez de ameliyat oldum.. İğneler ilaçlar insanı gerçekten çok hassaslaştırıyor.. Zorluklarını yaşayan bilir.. Aynı şehirde olsaydık İnan gelir bakardım sana.. Ama ablanın gelmesine çok sevindim.. inşallah her şey gönlünce olur.. Rabbim yar ve yardımcın olsun canım..

Aynı sehirde olsaydık keşke yardıma gelirdim. anlıyorum sizi bende zorlanirim birşeye ihtiyacım olduğunda yardım isterken

Dedem anneaneme dışardan yemek ısmarlayim sana dürüm dedi , anneannemde olur dedi. Eve dürümler geliyor anneanemin yüzü 5 karış asık . Ne oldu işte adam sana ne güZel jest yaptı mutlu olsana dedim. Eeee ben tavuk kebabını daha çok severim et almış dedi.- söyleseydin anneanne tavuk istediğini dedim. Eee ağzımla isteyim neremle yiyim dedi vallahi. Sizinki de o hesap insanlara ben gün alıyorum vs deyip paylaşın konuşun derdinizi anlatın ki insanlarda ona göre davransın.

Yapmayın bakın İnan’ın insanlar nelerle uğraşıyor herkesin bir derdi var yani unutmuş olabilirler sizin bu durumunuzu
Sizin konunuz hallolmuş ama ben sizin gibi düşünen biri daha okursa diye yazmak istiyorum
Evvela talep edersiniz karşılanmazsa o zaman sitem edin haklısınız ( tabii geçerli bir mazeret de sunabilirler)

Misal benim Halamında hep ağzındadır “ hastayım kimse gelmedi evimi temizleyen olmadı yemek yapan olmadı” vs vs

Şimdi bunu bir kaç defa yanımda söyleyince bendende beklediğini anladım
Ama eşim yurtdışında görevli ve üç kızımla İnan’ın ancak kendi aileme yetebiliyorum
Ve huyum kurusun çatlasam yardım istemem kolay kolay! Bu da onlara herşeyi hallettiğim izlenimi mi veriyor bilmiyorum
Halbuki çok zorlandığım oluyor ama dayanıyorum herkesin bir düzeni var kime ne diyeyim diyorum

Uzun lafın kısası emin olun ki “ bunun ne derdi/işi olabilir ki” dediğiniz insanın bile ne yaşadığını bilemezsiniz

Az beklenti çok huzur diyorum

Mini mini bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin rabbim amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…