sadece 1gün 1gece zaten ertesi sabah eşim. İzinli olucak yanımda olucak sabahına çıkarım ben çabuk kalkıyorum hemen toparlarımda refakatçi olmayınca almıyorlarmışSu an çok gergin olduğun için olay daha canını sıkıyor.Aile üyelerin daha önce böyle bir mudehale gecirmedikleri için senin yardıma ihtiyacın olduğunu dusunememislerdir. Bence bu gün kız kardeşini ara (abinin orada bulunmasının bir anlamı yok) refakatçin olursa mutlu olacağını şöyle.Yok o gelemem derse esin bir gün kalıp (kaç gün hastahanede kalicaksin ki?) seni eve çıkarsın ....önden corbani yap dolaba koy ...
Bunları sizin ozeliniz gibi gördükleri için karışmak istemiyorlardır bence ihtiyacınız olduğunuzda ararsınız diye düşünüp sizi rahatsız etmek istemiyor olabilirler mi1hafta öncesine kadar ablamın arayıp Kendi problemlerini. Anlatmak için 45dk konuşmamız. Benim bu arada hastaneye gidip gelmelerimi söylemem ve ameliyat için gün alıcağını. Söylemem. Durumu biliyorlar aslında Sadece dediğiniz gibi onların öncelikleri kendi sorunları herkesin derdi kendine işte benim sağlıkla ilgili olduğu için bu kadar hassas düşündüm demekki
Yok değil. Bir gece yatıp çıkıcam sadece. Genel anestezi olduğundan refakatçi istiyorlar çabuk toparlarım kendimi daha önce daha büyük operasyon oldum. Kendimi biliyorum hemen kalkarım ayağa ama Dr refakatçisiz olmaz diyorameliyat günlük işlerinizi yapmanıza engel olacak bi ameliyat mı?
Olabilir aslında bu zaman kadar. Kendimiz hallettik herşeyi bi sıkıntı olmadığını sanıyor olabilirBunları sizin ozeliniz gibi gördükleri için karışmak istemiyorlardır bence ihtiyacınız olduğunuzda ararsınız diye düşünüp sizi rahatsız etmek istemiyor olabilirler mi
Ara kardeşini...veya yakın arkadaşını...onlar eşinin olmamasının seni zor durumda bırakacağını dusunememislerdir.Ama yine gelmezlerse de ona göre iyi gün -kotu gün dostu ayıklaması yaparsinsadece 1gün 1gece zaten ertesi sabah eşim. İzinli olucak yanımda olucak sabahına çıkarım ben çabuk kalkıyorum hemen toparlarımda refakatçi olmayınca almıyorlarmış
Biz böyle düşünürüz, başkası bizden farklı düşünür. Ben sülale boyu gelenleri duydum. :)yani normali bu olsa gerek
ben gittiğim hastanede goruyordum
kadın kendı oluyor, eşi oluyor
annesi babası kv , kp
bana ayıp gelıyor bırkere
kalp amelıyatı ya da beyın amelıyatı değil ki
özel bır bolge neden herkes bılsın ki.
Akşama kadar bekliyip Aramazsa Ablam arıcam umarım ayıklama yapmama gerek. KalmazAra kardeşini...veya yakın arkadaşını...onlar eşinin olmamasının seni zor durumda bırakacağını dusunememislerdir.Ama yine gelmezlerse de ona göre iyi gün -kotu gün dostu ayıklaması yaparsin
Yok değil. Bir gece yatıp çıkıcam sadece. Genel anestezi olduğundan refakatçi istiyorlar çabuk toparlarım kendimi daha önce daha büyük operasyon oldum. Kendimi biliyorum hemen kalkarım ayağa ama Dr refakatçisiz olmaz diyor
Söylememiştim konuyu açtığımda onun aramasını bekliyordum üzülüyordum kendi kendime ama az önce yazdım kalırım canım kalmazmıyım dedi çok sevindim ben fazla hassas davrandım bu konuda galiba onun arayıp sormasını beklemiştim burdaki arkadaşlardan cesaret alıp sordum oda hemen kalırım dedi çok sevindim çok duygusalım bu aralar kendime çok kızıyorum herşeye ağlıyorum üzülüyorum hormon iğneleri yaptı beni böyle bu sefer çok etkilendim galibapeki siz ablanıza vs ameliyat gnü aldım bir gece yanımda kalabilir misin dediniz mi?
Bak gerek kalmadı ...kimsem yokmus diye de üzülme artikAkşama kadar bekliyip Aramazsa Ablam arıcam umarım ayıklama yapmama gerek. Kalmaz
Arayıp dert yanmak bana göre değil ne demek ?Ben hiç bir zaman kimseden bişey istemedim birçok kişiyede empati kurarak aramadan yanında oldum kan bağına gerek yok 3gün tanıdığım insanlara bile ihtiyacı varsa koşup gittim o yüzden sanırım bu hassasiyetim ama çok haklısınız herkes düşünceli ve fedakar olmuyor bu yüzden kendimi üzmem yersiz oluyor kan bağım olan kişilerin en azından hissedip aramasını isterdim neyse haklısınız ama. Arayıp dert yanmak bana göre değil o yüzden burda konu açıp dertleşmek istedim tanımadığım insanlarla Hep başımın çaresine baktım. Yine bakıcam artık
Yorumu yeni gördüm kusura bakmayın dilerim her şey gönlünüzce olur.Söylememiştim konuyu açtığımda onun aramasını bekliyordum üzülüyordum kendi kendime ama az önce yazdım kalırım canım kalmazmıyım dedi çok sevindim ben fazla hassas davrandım bu konuda galiba onun arayıp sormasını beklemiştim burdaki arkadaşlardan cesaret alıp sordum oda hemen kalırım dedi çok sevindim çok duygusalım bu aralar kendime çok kızıyorum herşeye ağlıyorum üzülüyorum hormon iğneleri yaptı beni böyle bu sefer çok etkilendim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?