ya arkadaşım ben kendimi tanıyamıyorum herşeye ağlar oldum bende haberlere dizilere hatta komedi filminde bile Ağlıyorum hiç iyi değilim senin tedavin nasıl oldu sonuç ne oldu acabaTüp bebek tedavisi olmuş biri olarak söylüyorum, iğneler insanı çok duygusallaştırıyor. Ben televizyonda haberlere ağlayıp duruyordum.
Siz çok duygusallaşmışınız, yardım isteyin, isteğinizi kimse geri çevirmez.
Kıyamam size, sizi anlıyorum ben de sizin gibiyim ama en doğrusunu yaptınız aramakla. Son mesajlarınız gülümsetti beni boşuna üzmüşsünüz kendinizi. Bebişinizi en kısa sürede sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahYorum yapan iyi dileklerde bulunan hatta imkanı olsa yardımcı olmayı bile isteyen güzel Arkadaşlar çok teşekkür ederim Ablam aradı görüştük Oda benden haber bekliyormuş dediğiniz gibi herkesin kendine göre. Derdi var biz. Her işimizi bu zamana kadar kendimiz hallettiğimiz için sanırım sıkıntı olursa arar nasıl olsa diye bi rahatlık olmuş anladığım kadarıyla Neyseki bu cuma ameliyat günümü aldım ablam da gelecekmiş ama akşama kadar ağladım bugün. Allahım kimseyi çaresiz kimsesiz bırakmasın bugün duygularım bana oyun oynadı ve ben kendimi çok kimsesiz hissettim bu his çok acı verdi. Herkese teşekkür ederim kk ve kk hatunlarını seviyorum insanı kendine getiriyor herZaman
İnşallah canım ya Allahım nerde isteyen bekleyen varsa nasip etsin Boşuna üzüldüm maalesefKıyamam size, sizi anlıyorum ben de sizin gibiyim ama en doğrusunu yaptınız aramakla. Son mesajlarınız gülümsetti beni boşuna üzmüşsünüz kendinizi. Bebişinizi en kısa sürede sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
iki kez denedim ama olmadı maalesef.ya arkadaşım ben kendimi tanıyamıyorum herşeye ağlar oldum bende haberlere dizilere hatta komedi filminde bile Ağlıyorum hiç iyi değilim senin tedavin nasıl oldu sonuç ne oldu acaba
2 kez benimde olmadı bu 3. Denememiz inşallah olur isteyen herkese nasip etsin inşallahiki kez denedim ama olmadı maalesef.
İnşallah senin olur, Allah emeklerini boşa çıkarmasın.
Bu zamanlarda tanirsin insanlari.bende tanidim dostumu dusmanimi...hangi ildesin.k9caelindeysen ben sana 2 gunde refakatci kalirim.cok samimi soyluyorum bunu.sen hic bir seyi erteleme.Merhaba arkadaşlar Şu an canım çok sıkkın birkaç güne kadar ameliyat olmam gerekiyor ne eşimin ailesi ne benim ailem yanımızda olmadığı için eşim de işten izin alamadı yanımda sadece bir gün kalacak kimse olmadığı için ameliyatı ertelemek zorundayım ameliyatım tüp bebekle ilgili bir ameliyat her şey hazır ameliyattan üç ay sonra bebeklerim transferi yapılacak zaten üç ay bekleyeceğim eğer bu Cuma’ya kadar ameliyat olmazsa Ocak’ın 15’inde gün veriyorlar +20 gün daha bekleyeceğim Abim var ablam var kocaman kocaman yeğenlerim var ama hiçbiri ne arıyor ne soruyor ameliyat günü alacağımı biliyorlardı Şu ana kadar kimseden ses çıkmadı Ben de anladım ki benim kimsem yokmuş meğer Sorun değil aslında 15 günde beklerim 20 günde beklerim ben bu bebeği 13 yıl bekledim 20 gün Biray hiç sorun değil ama asıl canımı sıkan böyle durumlarda dost kendini belli etmez mi arayıp sormaz mı dostta değil ya kardeş kardeş Canım kanım nasıl merak etmezler nasıl arayıp sormazlar nasıl yanımda olmazlar zaten çok zor bir süreçten geçtim Onca hormon iğnesi onca zorlu süreç yaşayanlar bilir beni ozamanlarda zaten doğru düzgün arayıp sormadılar o zaman ihtiyacım yoktu kendi başımızın çaresine bakıyorduk ama şimdi mecbur refakatçi olmadan almıyorlar Eşim ara ablanı Diyor ama ben aramak istemiyorum durumları biliyordu illa aramam mı gerekiyor ondan bekliyorum aramasını Bir yerde hata yapıyorum ama nerede hata yapıyorum inanın bilmiyorum tek bildiğim çok kimsesiz hissediyorum kendimi
Teşekkür ederim canım hallettim çok şükür ama ne iyi insansınız böyle ince. Düşünmeniz ne hoş allah razı olsun valla. İnsanlık ölmemiş demekki teşekkürler tekrardanBu zamanlarda tanirsin insanlari.bende tanidim dostumu dusmanimi...hangi ildesin.k9caelindeysen ben sana 2 gunde refakatci kalirim.cok samimi soyluyorum bunu.sen hic bir seyi erteleme.
Canım ya, ben de ilginçtir nezle yada girip bile olsam feci duygusal olup ağlarım ki seni çok çok iyi anlıyorum. Ablan yanında olacakmış sevindim. Ama yalnız hissedersen kendini ben de dahil bir çok kişi senin yanında olacağız. Yazman yeterli. Şimdiden geçmiş olsun diliyorum ve herşeyin yolunda gitmesini diliyorum.Yorum yapan iyi dileklerde bulunan hatta imkanı olsa yardımcı olmayı bile isteyen güzel Arkadaşlar çok teşekkür ederim Ablam aradı görüştük Oda benden haber bekliyormuş dediğiniz gibi herkesin kendine göre. Derdi var biz. Her işimizi bu zamana kadar kendimiz hallettiğimiz için sanırım sıkıntı olursa arar nasıl olsa diye bi rahatlık olmuş anladığım kadarıyla Neyseki bu cuma ameliyat günümü aldım ablam da gelecekmiş ama akşama kadar ağladım bugün. Allahım kimseyi çaresiz kimsesiz bırakmasın bugün duygularım bana oyun oynadı ve ben kendimi çok kimsesiz hissettim bu his çok acı verdi. Herkese teşekkür ederim kk ve kk hatunlarını seviyorum insanı kendine getiriyor herZaman
Rica ederim.ne dmk.Teşekkür ederim canım hallettim çok şükür ama ne iyi insansınız böyle ince. Düşünmeniz ne hoş allah razı olsun valla. İnsanlık ölmemiş demekki teşekkürler tekrardan
Teşekkürler canım Yazarım tabi daha hamile kalınca dengesiz hormonlarımla baş edicez hep birlikte ne inişler çıkışlar olacak allah bilirCanım ya, ben de ilginçtir nezle yada girip bile olsam feci duygusal olup ağlarım ki seni çok çok iyi anlıyorum. Ablan yanında olacakmış sevindim. Ama yalnız hissedersen kendini ben de dahil bir çok kişi senin yanında olacağız. Yazman yeterli. Şimdiden geçmiş olsun diliyorum ve herşeyin yolunda gitmesini diliyorum.
Oda doğru ama söyleyince bana göre herkes gelir asıl dostluk kardeşlik söylemeden gelen yada arayan soran değilmidir evet çok hassasım bu aralar. Onca hormon iğnelerinden sonra normal olmam beklemiyorum zaten
Galiba şuan aynı durumdayız bende ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorumMerhaba arkadaşlar Şu an canım çok sıkkın birkaç güne kadar ameliyat olmam gerekiyor ne eşimin ailesi ne benim ailem yanımızda olmadığı için eşim de işten izin alamadı yanımda sadece bir gün kalacak kimse olmadığı için ameliyatı ertelemek zorundayım ameliyatım tüp bebekle ilgili bir ameliyat her şey hazır ameliyattan üç ay sonra bebeklerim transferi yapılacak zaten üç ay bekleyeceğim eğer bu Cuma’ya kadar ameliyat olmazsa Ocak’ın 15’inde gün veriyorlar +20 gün daha bekleyeceğim Abim var ablam var kocaman kocaman yeğenlerim var ama hiçbiri ne arıyor ne soruyor ameliyat günü alacağımı biliyorlardı Şu ana kadar kimseden ses çıkmadı Ben de anladım ki benim kimsem yokmuş meğer Sorun değil aslında 15 günde beklerim 20 günde beklerim ben bu bebeği 13 yıl bekledim 20 gün Biray hiç sorun değil ama asıl canımı sıkan böyle durumlarda dost kendini belli etmez mi arayıp sormaz mı dostta değil ya kardeş kardeş Canım kanım nasıl merak etmezler nasıl arayıp sormazlar nasıl yanımda olmazlar zaten çok zor bir süreçten geçtim Onca hormon iğnesi onca zorlu süreç yaşayanlar bilir beni ozamanlarda zaten doğru düzgün arayıp sormadılar o zaman ihtiyacım yoktu kendi başımızın çaresine bakıyorduk ama şimdi mecbur refakatçi olmadan almıyorlar Eşim ara ablanı Diyor ama ben aramak istemiyorum durumları biliyordu illa aramam mı gerekiyor ondan bekliyorum aramasını Bir yerde hata yapıyorum ama nerede hata yapıyorum inanın bilmiyorum tek bildiğim çok kimsesiz hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?