Kimsem yokmuş anladım

Yorum yapan iyi dileklerde bulunan hatta imkanı olsa yardımcı olmayı bile isteyen güzel Arkadaşlar çok teşekkür ederim Ablam aradı görüştük Oda benden haber bekliyormuş dediğiniz gibi herkesin kendine göre. Derdi var biz. Her işimizi bu zamana kadar kendimiz hallettiğimiz için sanırım sıkıntı olursa arar nasıl olsa diye bi rahatlık olmuş anladığım kadarıyla Neyseki bu cuma ameliyat günümü aldım ablam da gelecekmiş ama akşama kadar ağladım bugün. Allahım kimseyi çaresiz kimsesiz bırakmasın bugün duygularım bana oyun oynadı ve ben kendimi çok kimsesiz hissettim bu his çok acı verdi. Herkese teşekkür ederim kk ve kk hatunlarını seviyorum insanı kendine getiriyor herZaman

Tüp bebek tedavisi olmuş biri olarak söylüyorum, iğneler insanı çok duygusallaştırıyor. Ben televizyonda haberlere ağlayıp duruyordum.
Siz çok duygusallaşmışınız, yardım isteyin, isteğinizi kimse geri çevirmez.

Sonuçta bahse konu kişi kardeş... yani aynı kandan aynı candan. Tabi ki konu sahibi beklenti içinde olacak. Tabi ki ablasının kendi isteğiyle aramasını gelmesini bekleyecek. Bunları duyunca çok şaşırıyorum ve üzülüyorum. Ben kızkardeşimi gün içinde mutlaka arıyorum. Bir istekleri dertleri olsa koşuyorum ve bunu kendim isteyerek onların talebi olmadan yapıyorum.

ya arkadaşım ben kendimi tanıyamıyorum herşeye ağlar oldum bende haberlere dizilere hatta komedi filminde bile Ağlıyorum hiç iyi değilim senin tedavin nasıl oldu sonuç ne oldu acaba

Kıyamam size, sizi anlıyorum ben de sizin gibiyim ama en doğrusunu yaptınız aramakla. Son mesajlarınız gülümsetti beni boşuna üzmüşsünüz kendinizi. Bebişinizi en kısa sürede sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

İnşallah canım ya Allahım nerde isteyen bekleyen varsa nasip etsin Boşuna üzüldüm maalesef

ya arkadaşım ben kendimi tanıyamıyorum herşeye ağlar oldum bende haberlere dizilere hatta komedi filminde bile Ağlıyorum hiç iyi değilim senin tedavin nasıl oldu sonuç ne oldu acaba
iki kez denedim ama olmadı maalesef.
İnşallah senin olur, Allah emeklerini boşa çıkarmasın.

Bu zamanlarda tanirsin insanlari.bende tanidim dostumu dusmanimi...hangi ildesin.k9caelindeysen ben sana 2 gunde refakatci kalirim.cok samimi soyluyorum bunu.sen hic bir seyi erteleme.

Bu zamanlarda tanirsin insanlari.bende tanidim dostumu dusmanimi...hangi ildesin.k9caelindeysen ben sana 2 gunde refakatci kalirim.cok samimi soyluyorum bunu.sen hic bir seyi erteleme.
Teşekkür ederim canım hallettim çok şükür ama ne iyi insansınız böyle ince. Düşünmeniz ne hoş allah razı olsun valla. İnsanlık ölmemiş demekki teşekkürler tekrardan

Canım ya, ben de ilginçtir nezle yada girip bile olsam feci duygusal olup ağlarım ki seni çok çok iyi anlıyorum. Ablan yanında olacakmış sevindim. Ama yalnız hissedersen kendini ben de dahil bir çok kişi senin yanında olacağız. Yazman yeterli. Şimdiden geçmiş olsun diliyorum ve herşeyin yolunda gitmesini diliyorum.

Teşekkür ederim canım hallettim çok şükür ama ne iyi insansınız böyle ince. Düşünmeniz ne hoş allah razı olsun valla. İnsanlık ölmemiş demekki teşekkürler tekrardan
Rica ederim.ne dmk.

Teşekkürler canım Yazarım tabi daha hamile kalınca dengesiz hormonlarımla baş edicez hep birlikte ne inişler çıkışlar olacak allah bilir

Bence cok haklısınız kardes anne baba kan bagi olanlar ne icin varlar kotu gün de yanimda olmayanlar iyi gunde hic olmasnlar sonucta insan insana gun gelir muhtac olurmuş ama siz uzulmeyin dua edin rabbm bi cikar yolu verir insalah

Oda doğru ama söyleyince bana göre herkes gelir asıl dostluk kardeşlik söylemeden gelen yada arayan soran değilmidir evet çok hassasım bu aralar. Onca hormon iğnelerinden sonra normal olmam beklemiyorum zaten

Bence yardım istemelisiniz. Ben mesela tüp bebek transferinde hastanede kalındığını, bir refakatçiyre ihtiyaç olduğunu hiç bilmiyordum. Belki aileniz de bilmiyordur ve böyle bir teklif yapmamıştır.

Galiba şuan aynı durumdayız bende ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum

Umarım tedaviniz çok güzel olup bebisinize kavuşursunuz.
Bence böyle bir durumda ona buna kizip modunuzu düşürmeyin, moral çok önemli cunku.
Parayla bir iki günlük kadın tutabilirsiniz. Etrafinizda küçük çoluğu çocuğu, sorumlulugu olmayan bir abla yok mu durumu çok iyi olmayan? İki gün size baksın, iki yüz lira alsın. Bence bunu yapmak isteyecek bir sürü insan bulursunuz.

şimdi okudum bak ablan hemen gelirim demiş ikiletmemiş bile ,demekki insanların karakter farklılıkları olması onları düşüncesiz yapmaz,suçu hormonlara da bağladığımıza göre umarım ameliyatın güzel geçer güzelb ir transfer olur aradığın evladın kucağına tez vakitte gelir

Ben çok iyi anladım seni. Aynı durumları yaşdım yaşıyorum. Şimdi aryaıp söylesen bile başka zaman yine aynı durumla karşılaşcaksın, taşıma su ile değirmen dönmez. Düşüncesiz vefasız insanlara ne desen boş. Bir günlük yemeğini ayarla, komşundan falan rica et. Ya da ihtiyacı olan, bu işleri yapan birine günlük para teklif et. El e söylemek daha kolay geliyır bana. Tüp bebekle ilgili ufak amliyatlar çok çok zır geçmiyor. Dualarım senşnle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…