Kimsenin ayağına gitmeyin

Ay bu nedir? İntikam meleği mi, komando mu bu herif eğitmen gibi konuşmuş bide "ben de o yollardan geçtim"miş miş... Ha şu var evet artık daha temkinli olacaksınız hayatta ama bu 26 yaşında genç,güzel, yolun başında ve her şeyin sizin elinizde olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Koca bir tecrübe, yeniden sevip sevildiğinizde sol kulağını birlikte çınlatalım burda lütfen gelip yazın yine

offf çok kötü olmuş, gelen mail haklı sebeplere dayanıyormuş demekki. Acaba o arkadaşına fotoğrafları mı gösterdi? fotoğraf meselesi geçti mi şu son konuşmada hiç?

Saçmalığın daniskası yemin ederim. Amca kesin olarak ilişkiyi kesmek istemiş belliki ve bunun yolunuda çok iyi biliyor, açmış kartlarını al aç gözünü demiş.

25 yaşımdayım ve aranızdaki yaş farkınıda uçuk buldum, ama bu benim kişisel görüşüm. 22 yaşında kendimden o kadar yaş büyük birini tercih etmem çünkü şunu bilirim 22 yaşında biriyle 30 lu yaşlarında birinin ilişki yaşama tarzı asla bir olmaz. Yani bunlar göz ardı edilmemeli ya. Amca şimdide 40na merdiven dayamış daha hala hoppalık peşinde, bildiğimiz şerefsiz yani.

Valla koy gitsin şöle çıtır bi sevgili yap kendine ciddi diyorum

offf çok kötü olmuş, gelen mail haklı sebeplere dayanıyormuş demekki. Acaba o arkadaşına fotoğrafları mı gösterdi? fotoğraf meselesi geçti mi şu son konuşmada hiç?

Son birsey isteyebilir miyim senden diye sordum. Resimlerimi silmeni rica ediyorum dedim. Cevabı şu şekildeydi :

"Bugüne kadar 1000 tane hatun la oldum. Ama bu hediye yi bir senden gördüm. Silmeyeceğim. Seninle sevişmek çok güzel. Vucud hatlarını çok estetik buluyorum. Seni her arzuladığımda resimlerini açıp bakacağım. Merak etme resimler güvende. Hediyelerin için teşekkür ederim". Dedi...

Yüzüne tükürmek istedim ama yapamadım.

Bende öyle olduğunu düşünüyorum. Geç farkettim ne yazık ki.

Teşekkür ederim. Yazacağım

Bu cümle karşında nasıl sakin kalabildin, nasıl hayatlar lan bunlar

Bu adamdan böyle bir şey çıkacağı çok belliydi
boşver siz daha gencsiniz amacınız idealleriniz var yolun basindasinuz
birlikte mutlu olacağınız birini mutlaka bulursunuz

4 seneden sonra bir de onu düşünerek bugünleri de harcamayın

Can'ım sadece ilk ve son cümleni okudum mesele erkekler olunca her daim seni kaybetme korkusu yaşamalı, öteki türlü nasılsa cepte diye bakılıyor olaya , daha çok gençsin her ilişki evlilikle sonuçlanmıyor insan tecrübe biriktiriyor sakın geç kaldım emeğim boşa gitti diye bakma , bu ilişki bellide ilerideki mükemmele en yakın ilişkine seni bir adım daha yaklaştırdı, bundan böyle herşey gönlünce olsun sevgiler

Bu cümle karşında nasıl sakin kalabildin, nasıl hayatlar lan bunlar

Duyduklarım karşısında o kadar büyük şok geçirdim ki. Artik en sonunda donup kaldım...

Ne yapabilirdim ki zaten. Bilgisayarında resimler. Açıp silemezdim ki...

Benim hatam. Iyi niyetimden mutlu olsun diye gönderiyordum her istediğinde. Ama bakın hayatındaki diğer kadınlar benden daha akıllıymışlar...

ALLAH belasını versin pislik herif...suçsuz masumlar ölürken niye böyle bir pislik yaşar ki..ölüsü bulunmasın inş..şerefsizzzz.

ya ne kadar karakter yoksunu insanlar türedi. kardeş siz de hiç bakmadınız mı telefonuna falan. hiç kontrol etmediniz mi bir şeyleri. çok iyi niyetliymişsiniz. üzülmeyin ama geç de olsa kurtuldunuz.

Ulan şerefsiz herif yeminle sinirden kudurdum şu anda. Misliyle belasını bulsun tez zamanda inşallah.
Ah be güzel kardeşim ne diye yollarsın resimlerini falan kimseye o kadar çok güvenilmez ki

Sen şimdi saçma sapan aşk meşk bosver de o resimleri kullanır mi bahsettiği estetik vücudunu arzulayinca seni tehdit eder mi basının çaresine bak

Ben bu adamı tanımıyorum ki artık. Sözünede güvenemem ki.
Yapmaz diyemem, yapar da diyemem. Adam piskopat çıktı.

Ama diyelim ki yaptı.
Benim ailem her daim arkamda durur.
Ve onu savcılığa verip donuna kadar alırız.

Nasıl bir aile olduğumuzu biliyor. Cesaret ederse mahf olacağınî tahmin etmesi lazım.

Ama adamın kafa normal calismadigi icin ne yapacağı beli olmaz. Kaldı ki hayata hiç bir sey garanti değil.

Beni asıl kızdıran/öfkelendiren adamın canı istediğinde kolayca "çiplak halime" bakabilmesi.
Tiksiniyorum ondan.

Ben cok yanlis tanimişim bu adamı. O resimleri onu mutlu etmek icin gondermistim ama ayrilik olursa siler diye dusunmustum. Güveniyordum işte.

Aşk kalmadı ki zaten.
Ben sadece gururumu düşünüyorum. Kendime bunu nasıl yapabildim. Nasıl ayağına gidip, alçaldım bunları düşüp üzülüyorum en çok...

Ulan şerefsiz herif yeminle sinirden kudurdum şu anda. Misliyle belasını bulsun tez zamanda inşallah.
Ah be güzel kardeşim ne diye yollarsın resimlerini falan kimseye o kadar çok güvenilmez ki

Ah ya güvendim işte.
Kendini o kadar farklı tanıttı ki..
Dün ki adam kimdi neydi ne zaman bu hale geldi şoktayım.

Yorumlari okuyunca önceki konunuzu hatırladım.
Böyle bir pislikten kurtuldugunuz için sukredin yoksa kimbilir daha ne kadar zaman oynayacakti duygularinla ?

Kendisi de hersey i itiraf etmesi bana yaptigi tek ve son iyilik oldu. Buna da şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…