- 25 Haziran 2016
- 1.436
- 3.322
- 133
- Konu Sahibi myskybeatsyours
-
offf çok kötü olmuş, gelen mail haklı sebeplere dayanıyormuş demekki. Acaba o arkadaşına fotoğrafları mı gösterdi? fotoğraf meselesi geçti mi şu son konuşmada hiç?
Bu adam kesinlikle psikopat.
Sen de benim durdugum yerde olacaksın, sen de benim gibi olacaksın demesi bile o kadar ürkütücü ki anlatamam. Resmen seni başka bir insana donusturdugunu dusunuyor. İyi kurtulmussun, sana büyük bir ders olmuş bu. Belki daha beteri karşına çıkacak ve sen anlayacaksın artık koruyacaksin kendini. Hayatta her şey derstir unutma.
Ay bu nedir? İntikam meleği mi, komando mu bu herif eğitmen gibi konuşmuş bide"ben de o yollardan geçtim"miş miş... Ha şu var evet artık daha temkinli olacaksınız hayatta ama bu 26 yaşında genç,güzel, yolun başında ve her şeyin sizin elinizde olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Koca bir tecrübe, yeniden sevip sevildiğinizde sol kulağını birlikte çınlatalım burda lütfen gelip yazın yine
Bu cümle karşında nasıl sakin kalabildin, nasıl hayatlar lan bunlarSon birsey isteyebilir miyim senden diye sordum. Resimlerimi silmeni rica ediyorum dedim. Cevabı şu şekildeydi :
"Bugüne kadar 1000 tane hatun la oldum. Ama bu hediye yi bir senden gördüm. Silmeyeceğim. Seninle sevişmek çok güzel. Vucud hatlarını çok estetik buluyorum. Seni her arzuladığımda resimlerini açıp bakacağım. Merak etme resimler güvende. Hediyelerin için teşekkür ederim". Dedi...
Yüzüne tükürmek istedim ama yapamadım.
Bu cümle karşında nasıl sakin kalabildin, nasıl hayatlar lan bunlar
ALLAH belasını versin pislik herif...suçsuz masumlar ölürken niye böyle bir pislik yaşar ki..ölüsü bulunmasın inş..şerefsizzzz.Son birsey isteyebilir miyim senden diye sordum. Resimlerimi silmeni rica ediyorum dedim. Cevabı şu şekildeydi :
"Bugüne kadar 1000 tane hatun la oldum. Ama bu hediye yi bir senden gördüm. Silmeyeceğim. Seninle sevişmek çok güzel. Vucud hatlarını çok estetik buluyorum. Seni her arzuladığımda resimlerini açıp bakacağım. Merak etme resimler güvende. Hediyelerin için teşekkür ederim". Dedi...
ALLAH belasını versin pislik herif...suçsuz masumlar ölürken niye böyle bir pislik yaşar ki..ölüsü bulunmasın inş..şerefsizzzz.
Ulan şerefsiz herif yeminle sinirden kudurdum şu anda. Misliyle belasını bulsun tez zamanda inşallah.Son birsey isteyebilir miyim senden diye sordum. Resimlerimi silmeni rica ediyorum dedim. Cevabı şu şekildeydi :
Sen şimdi saçma sapan aşk meşk bosver de o resimleri kullanır mi bahsettiği estetik vücudunu arzulayinca seni tehdit eder mi basının çaresine bak
Ulan şerefsiz herif yeminle sinirden kudurdum şu anda. Misliyle belasını bulsun tez zamanda inşallah.
Ah be güzel kardeşim ne diye yollarsın resimlerini falankimseye o kadar çok güvenilmez ki
Yorumlari okuyunca önceki konunuzu hatırladım.
Böyle bir pislikten kurtuldugunuz için sukredin yoksa kimbilir daha ne kadar zaman oynayacakti duygularinla ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?