- 16 Haziran 2016
- 5.966
- 37.617
- 498
- Konu Sahibi myskybeatsyours
-
Neyse ki dünya sadece böyle pisliklerden ibaret değil iyi insanlar da var.Ah ya güvendim işte.
Kendini o kadar farklı tanıttı ki..
Dün ki adam kimdi neydi ne zaman bu hale geldi şoktayım.
Sizin ilk açtığınız konularda bile bu adamın sizi sevmediğini sizle takıldığını hissetmiştim.Size göre Türkiye standartlarının üstünde bir ilişkiniz olsa bile adam gayet Türkiye standartlarındaymış.
Bu yaştaki adamın hiç evlenmediğini neden sorgulamadınız mesela ben bunu merak ediyorum sonuçta yaşıtınız değil sizden baya büyük kendi deyimiyle görmüş geçirmiş.Ayrıca gayet şerefsiz kim olursa olsun resim atmamak gerek ya kullanmayacağı ne malum kullanmasa bile o resimleri zevk meselesi yapacak gene düşüncesi iğrenç yani.Tanıyamamak ne kötü ya 4 yıl beraber olduğun kişiyi her neyse hayat dersi olsun artık size iyice tanımayıp etmeyip ilişkiye başlamayın bir dahaki sefere.
Ben eminim şunu yapardım, ya bilgisayarı parçalarım yada o bilgisayarı suya yatırırım ve herşey biter. O şerefsize araç yapmam kendimi. Allah belasını versin köpeğin.Duyduklarım karşısında o kadar büyük şok geçirdim ki. Artik en sonunda donup kaldım...
Ne yapabilirdim ki zaten. Bilgisayarında resimler. Açıp silemezdim ki...
Benim hatam. Iyi niyetimden mutlu olsun diye gönderiyordum her istediğinde. Ama bakın hayatındaki diğer kadınlar benden daha akıllıymışlar...
Ben eminim şunu yapardım, ya bilgisayarı parçalarım yada o bilgisayarı suya yatırırım ve herşey biter. O şerefsize araç yapmam kendimi. Allah belasını versin köpeğin.
Evet kendisi söyledi. Resimleri de gösterdi.
En ağırı da onun yaşına geldiğimde onu anlayacakmışım demesi. Kendisi 37 yaşında. Ben henüz çocukmuşum anlayamazmışım...
Korunuyordunuz değil mi, o kadar kadından sonra bir de hastalık hediye etmesin sana
Onceki konularini okumadim, nasil tanistiniz siz?
Arkadaşı haklıymış gerçekten...Belki de sizin saflıgını farkedip uyarmak istemişti...
Keske bunu 4 yil once yapsaymiş... ama tabi o dönemde araları iyiydi arkadaşını koruyordu.
4 yıl önce öğrenciyken part time olarak bir havayolu sirketinde calisiyordum. O sekilde tanistik.
Ben bu adamı tanımıyorum ki artık. Sözünede güvenemem ki.
Yapmaz diyemem, yapar da diyemem. Adam piskopat çıktı.
Ama diyelim ki yaptı.
Benim ailem her daim arkamda durur.
Ve onu savcılığa verip donuna kadar alırız.
Nasıl bir aile olduğumuzu biliyor. Cesaret ederse mahf olacağınî tahmin etmesi lazım.
Ama adamın kafa normal calismadigi icin ne yapacağı beli olmaz. Kaldı ki hayata hiç bir sey garanti değil.
Beni asıl kızdıran/öfkelendiren adamın canı istediğinde kolayca "çiplak halime" bakabilmesi.
Tiksiniyorum ondan.
Ben cok yanlis tanimişim bu adamı. O resimleri onu mutlu etmek icin gondermistim ama ayrilik olursa siler diye dusunmustum. Güveniyordum işte.
Aşk kalmadı ki zaten.
Ben sadece gururumu düşünüyorum. Kendime bunu nasıl yapabildim. Nasıl ayağına gidip, alçaldım bunları düşüp üzülüyorum en çok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?