- Konu Sahibi myskybeatsyours
-
4 yıl boyunca pekçok kadınla takıldıysa adam ciddi şekilde sapık/psikopat diyorum. Bu nedir yaf, şok oldum.
Evet kendisi söyledi. Resimleri de gösterdi.
En ağırı da onun yaşına geldiğimde onu anlayacakmışım demesi. Kendisi 37 yaşında. Ben henüz çocukmuşum anlayamazmışım...
Senin durumuna kendi açımdan cevap vereyim kardeşim.Evet arkadaşlar.
Kimsenin ayağına gitmeyin. O hataya düşmeyin.
Dün'e kadar böyle düşünmüyordum. Insanlar sevdikleri için "herşey'i yapmalı, yapabilmeli" kafasındaydım. "Gurursuzluk değil bu insan sevdiğini beli etmeli" düşüncesindeydim.
Not tuttun arkadaşlar : ben dün gururumu ezip geçtim ve anladım ki insan gururunu kaybedince çok daha fazla acı çekiyormuş.
Çevremdekiler, arkadaşlarım, ailem ve burdaki sevgili insanlar sizler anlatmaya çalışmıştınız çoğu zaman ama gönlüm anlamak istedim. Herkes arkamdan bağırdı benim kulaklarım darbe aldı duymadım.
Sevdiğim tek adam, ilk sevgilim, ilk aşkım, seve seve tüm güzeliklerimi sunduğum adam bana dün geçirdiğimiz 4 yıllın koca bir yalandan ibaret olduğunu söyledi. 4 yıl sadece koca bir oyunmuş. Ve artık perdeler kapanmış. Oyun bitmiş.
Ben 4 yıl boyunca bir oyun için emek vermiş sabretmişim.
Hayatındaki tek kadın asla ben olmamışım benim gibi aynı anda kandırdığı bir sürü kadın varmış.
Bu kadar güçlüyken, zekiyken bu oyunun nasıl içine düşmüşüm ?
Hayatımda kendi emeğim ile elde ettiğim bir çok başarı varken neden bu oyunu görmeyi başaramamışım onca yıl ?
Hakikaten aşkın gözü körmüş... söylerlerdi inanmazdım.
Şimdi bu 4 yıllın enkazı nasıl kaldıracağım en az hasar ile.
Dün duyduklarımı gördüklerimi nasıl unutacağım ?
Başkasına nasıl güveneceğim.
O bakışları nasıl kafamdan silip atacağım.
Bu acılar da kuşkusuz ki geçer... ama biliyoruz ki unutmayız... adının her harfi acılarımın üzerinde olacak.
En acısı da ben artık kendime nasıl bakacağım ayna da ? Annemin babamın gözlerine nasıl bakacağım ?
Ailem benim... çok güzel bir aile ye sahibim şanslıyım. Dün kızlarının düştüğü durumu bilseler... ne kadar acı çekerlerdi.
Kendime bunu yaptığım için kendimi cok zor affedebileceğim...
Benim gibi özgür, ayakları yere basan biri bu hale düştüyse.. herkes düşebilir.
Lütfen verdiğiniz kararlara dikkat edin...
Gurur denen o şeyi de kaybedince... herşey daha zor bir hale geliyor.
26 yaşındayım. 4 yıllım koca bir yalanmış...
Çok üzgünüm çok...
kendıne neden acıyorsun kı?
sen ıyı nıyetlı davranmıssın hepımızın hayatında bırılerı oldu hepımız zaman zaman kandırıldık
hayat bu boyle oyrenıyoruz ıste
sonucta evlı bı adamın yuvasını yıkmadın
bıle bıle bırıne zarar vermedın
pekı 4 yıl boyunca hıc mı suphelı hareketlerı olmadı adamın bunu merak ettım
Igrenc bir tipmis. Anlamadigim sey su: Bu adamla 4 yil beraber olan bir kadin bu igrencligi hic mi sezmedi?
Bu da yaptigi pisliklerin kilifi olmus.
@aylin_a, bak arkadasim. Evet, yasadigin seyler kotu ama yanilmis olmanin gucsuzlukle veya aptallikla alakasi yok. Suclama kendini.
Acik olacagim. Yasadiklarinin hayatina olan en buyuk yansimasi ne olur biliyor musun? Karsina cikacak her insana kuskuyla yaklasirsin. Bu kusku insani yer, bitirir. Tekrar ayni filmi izlemekten korkarsin. Hayata bakisin buyuk yara almistir cunku.
Guclu bir kadinsin sen. Hem hayallerin yok muydu senin? Bu tur olumsuz seylerin hayallerini gerceklestirmene engel olmasina izin mi vereceksin? Toparlan bir an once. Daha yapacak cok seyimiz var.
Yalniz degilsin. Bu platformda benzer hikayeyi yasayan kim bilir kac kadin var. Duygularini, hissettiklerini paylas ki bu surec kisalsin.
Guzel gunler senin olsun arkadasim.
Senin durumuna kendi açımdan cevap vereyim kardeşim.
Bir kere burada ki en büyük hata sende.
Neden mi? Çünkü şahsen benim resmi bir durum söz konusu olmadan bir erkeğe harcayacak 4 yılım asla olmazdı.Şöyle ki ataerkiş bir ailenin evladı olarak uzun süreli flörtler her zaman yıkıcı yıpratıcı ve hüsranla biter.Ve ne olursa olsun yaşanmış olan bir cinsellik varsa bu tecrübe bir pişmanlık olmamalı.Netice zorla olmadıktan sonra iki tarafın rızası ile gerçekleşen bir eylemde yaralayan tek şey kızın beklentisidir.Yani siz kendinizden ödün verirken bir beklenti içinde olduysanız şayet sizi yaralayan oyun olması 4 yıl sürmesi inanmanız oyuna gelmeniz değil karşı taraftan beklentilerinizdir.
Ve beklentileri olan biri o ilişkiyi en fazla 1 yıl devam ettirip sonra bu ilişkiyi resmiyete dökmek isterdi böylece karşı tarafın ciddiyetini anlar ona göre yoluna devam ederdi. Siz 4 yıl boyunca bu ilişki için emek harcarken sevginizi belkide kadınlığınız dahil herşeyi feda ederken karşı taraf da sizin gibi düşünüyormuydu bunu biliyormusunuz?Yani bu ilişki içerisinde evlilikten konu açılmadımı hiç?
Mesela ben ilk 1 yıl da işin resmiyete dökülmesini istediğimi söylerdim olurda karşı taraf biraz daha bekleyelim derse o zaman git tek başına bekle hazır olunca gelirsin der ve kendimi boş yere yıpratmazdım.Yada ilişkimizi kimse bilmiyorsa beni kullanmaması için ona ilişkimizi anneme anlattım abime kardeşime amca oğluma vs anlattım diye söyler beni kullanmasını engellerdim.
Çünkü kansız şerefsiz erkekler kızların ailelerinden gizli iş çevirmelerini fırsat bilir bunu çok güzel kullanırlar.Vw kızların en değerli hazineleri ellerinden alıp kızları bunları anlatmakla tehdit ederler.
Ben sizin konunuzu tam detaylı bilmediğim için örnekler vermeye çalıştım. Fakat siz kendiniz edip kendiniz bulmuşsunuz.Anamın babamın yüzüne nasıl bakacağım diye bişey yok artık bu saatten sonra yolunuza devam edecek geçmişle yaşamayacaksınız.
26 yaşına kadar bu adamla neden devam ettin beklentin neydi 4 yıl da bu adamın çevresinden ailesinden kimseyi tanımadınmı hiç?
Ben 4 yılımı verdiğim adamın 7 sülalesini tanır hatta ebesini bile bulurdum.
Sizi kullanmamış siz bile isteye kendinizi kullandırmışsınız ve şimdi Afedersiniz ama "aptallığıma doymayım" misali kendinize kızıyorsunuz.
Çok geçmiş olsun canım.
Öfffffffff...Şu ıssız adam filminden beri aynı terane. Ya arkadaşım boşver bırak üzülme. Adam belli bir baltaya sap olamamış kılıf arıyor.4 yıl iliski yasadim kendisi ile. Kendisi 37 yasinda.
4 yillin ilk iki yil i ayni sehirde son 2 yil i ise farkli sehirlerde..
Fazla uzatmiyim.
2 ay once soguklu girdi araya. Ayrilma degil. Iletisim kopuklugu. Bende dun onun sehrine gittim biseyleri duzeltme adina.
Ama gozyaslarim ile geri dondum.
Nasil biri oldugumu itiraf etti.
Daha cocukmusum ben onun yasina geldigimde onu anlayacakmisim.
Benim durdugum yerde zamaninda oda durmus.
Hersey oyunda hayatimda olan kadinlardan birisiydin dedi.
Her sey yazdığınız kadar kitabi ve kolay yaşanmıyor zannımca. Bence tek suclu beklentili ol ak degil. Erkeklerin adilikleri...Senin durumuna kendi açımdan cevap vereyim kardeşim.
Bir kere burada ki en büyük hata sende.
Neden mi? Çünkü şahsen benim resmi bir durum söz konusu olmadan bir erkeğe harcayacak 4 yılım asla olmazdı.Şöyle ki ataerkiş bir ailenin evladı olarak uzun süreli flörtler her zaman yıkıcı yıpratıcı ve hüsranla biter.Ve ne olursa olsun yaşanmış olan bir cinsellik varsa bu tecrübe bir pişmanlık olmamalı.Netice zorla olmadıktan sonra iki tarafın rızası ile gerçekleşen bir eylemde yaralayan tek şey kızın beklentisidir.Yani siz kendinizden ödün verirken bir beklenti içinde olduysanız şayet sizi yaralayan oyun olması 4 yıl sürmesi inanmanız oyuna gelmeniz değil karşı taraftan beklentilerinizdir.
Ve beklentileri olan biri o ilişkiyi en fazla 1 yıl devam ettirip sonra bu ilişkiyi resmiyete dökmek isterdi böylece karşı tarafın ciddiyetini anlar ona göre yoluna devam ederdi. Siz 4 yıl boyunca bu ilişki için emek harcarken sevginizi belkide kadınlığınız dahil herşeyi feda ederken karşı taraf da sizin gibi düşünüyormuydu bunu biliyormusunuz?Yani bu ilişki içerisinde evlilikten konu açılmadımı hiç?
Mesela ben ilk 1 yıl da işin resmiyete dökülmesini istediğimi söylerdim olurda karşı taraf biraz daha bekleyelim derse o zaman git tek başına bekle hazır olunca gelirsin der ve kendimi boş yere yıpratmazdım.Yada ilişkimizi kimse bilmiyorsa beni kullanmaması için ona ilişkimizi anneme anlattım abime kardeşime amca oğluma vs anlattım diye söyler beni kullanmasını engellerdim.
Çünkü kansız şerefsiz erkekler kızların ailelerinden gizli iş çevirmelerini fırsat bilir bunu çok güzel kullanırlar.Vw kızların en değerli hazineleri ellerinden alıp kızları bunları anlatmakla tehdit ederler.
Ben sizin konunuzu tam detaylı bilmediğim için örnekler vermeye çalıştım. Fakat siz kendiniz edip kendiniz bulmuşsunuz.Anamın babamın yüzüne nasıl bakacağım diye bişey yok artık bu saatten sonra yolunuza devam edecek geçmişle yaşamayacaksınız.
26 yaşına kadar bu adamla neden devam ettin beklentin neydi 4 yıl da bu adamın çevresinden ailesinden kimseyi tanımadınmı hiç?
Ben 4 yılımı verdiğim adamın 7 sülalesini tanır hatta ebesini bile bulurdum.
Sizi kullanmamış siz bile isteye kendinizi kullandırmışsınız ve şimdi Afedersiniz ama "aptallığıma doymayım" misali kendinize kızıyorsunuz.
Çok geçmiş olsun canım.
Merhaba.
Yaniliyorsunuz hanimefendi bir cok seyde.
Benim ailem iliskimi biliyordu.
Birbirinden birseyler gizleyen aile degiliz.
Abim iliskimin her detayini bilir. Herseyimi paylasirim.
Onun ailesi ile tanistim.
Ve ogrendim ki dun. Diger kadinlarda ailesi ile tanismis.
Yani annesi bu adamin yaptigi her halt dan haberdar.
Butun kiz arkadaslarina da kucak acip hepsini cok seviyormus annesi.
Iliskimizin ciddiyet ile bitecegine dair sozler verdi bana.
Bu eylul ayinda istanbula tasinacagini ve hersey daha da guzel olacagina dair sozlerde bulunuyordu aylardir.
Dun anlatigim gibi herseyin oyun oldugunu itiraf etti.
Istanbula yerlesse dair diger hatunlar ile iliskisine devam etmeye devam edecekmis.
Ben ona guveniyordum.
Belki salak saf diyeceksiniz. Ama benimle ciddi dusundugune dair inaniyordum.
Suclu ben degilim.
Ailesi da manyakmış...anası , oğlum bu ne bunca kadının burda işi ne dememiş mi
Bakınız ben yanılmam demedim konunuzun içeriğini ilişki durumunuzu bilmediğim için örnekler verdim dedim zaten siz konunuzu detaylı yazmamışsınız çünkü.Merhaba.
Yaniliyorsunuz hanimefendi bir cok seyde.
Benim ailem iliskimi biliyordu.
Birbirinden birseyler gizleyen aile degiliz.
Abim iliskimin her detayini bilir. Herseyimi paylasirim.
Onun ailesi ile tanistim.
Ve ogrendim ki dun. Diger kadinlarda ailesi ile tanismis.
Yani annesi bu adamin yaptigi her halt dan haberdar.
Butun kiz arkadaslarina da kucak acip hepsini cok seviyormus annesi.
Iliskimizin ciddiyet ile bitecegine dair sozler verdi bana.
Bu eylul ayinda istanbula tasinacagini ve hersey daha da guzel olacagina dair sozlerde bulunuyordu aylardir.
Dun anlatigim gibi herseyin oyun oldugunu itiraf etti.
Istanbula yerlesse dair diger hatunlar ile iliskisine devam etmeye devam edecekmis.
Ben ona guveniyordum.
Belki salak saf diyeceksiniz. Ama benimle ciddi dusundugune dair inaniyordum.
Suclu ben degilim.
Bakınız ben yanılmam demedim konunuzun içeriğini ilişki durumunuzu bilmediğim için örnekler verdim dedim zaten siz konunuzu detaylı yazmamışsınız çünkü.
Ve ben diyorum ki yine siz suçlusunuz.Ömrünüzden 4 yıl gibi uzun bir süreyi feda ettiğiniz için çok kabahatlisniz.
İyi de konu sahibi sevmiş, sevilmiş, güzel vakit geçirmiş (tabi manyak olduğunu bilmeden) bu neden bu süreyi feda etmek olsun ki??? Konu sahibesi de iyi vakit geçirmiş sonuçta saçını süpürge falan etmemiş ki.
Ortada suç yok, olmamış ayrılmışlar diye insan güzel geçen zamanı niye ziyan saysın? Erkek birine de ömründen bunca zaman feda ettin yazar mıydınız?
Belki de haklı saf saf ortada dolanmak yerine gözlerimi açmalıydım.
Adam harem kurmuş. Onca yıl haberim olmadı... belki de suçlu benim.
Ben kitabi yazmadım netice de bende bir kadınım benim de ilişkilerim oldu 2 kere evlendim erkeklerin ne olduğunu gayet tabi iyi biliyorum.Konu sahibine verdiğim örnekler okuduğum romandan alıntı falan değil yani.Her sey yazdığınız kadar kitabi ve kolay yaşanmıyor zannımca. Bence tek suclu beklentili ol ak degil. Erkeklerin adilikleri...
Hırsızın hiç mi suçu yok diyorum öncelikle:)
Haydi 2 yıl ayrı şehirdeyken anlamayabilirsin ama aynı şehirdeyken gariplik sezmedin mi kız?
Belki de adam harem işini uyduruyor şizofren mi ne artık neyse kafasında kurmuştur.
Ben kitabi yazmadım netice de bende bir kadınım benim de ilişkilerim oldu 2 kere evlendim erkeklerin ne olduğunu gayet tabi iyi biliyorum.Konu sahibine verdiğim örnekler okuduğum romandan alıntı falan değil yani.
Netice de konu Sahibi ergen falan değil gayet modern kültürlü bir aile de yetişmiş aile baskısı sebebiyle karşı cinsi tanıma şansı olmamış diyemeyiz.Hani aile ve çevre baskısı olur bir kaçış bir tutunacak dal arayışına girer hata yapar o zaman anlarım. Ailemin abimin bildiği bir ilişkide sonuç bu olmuşsa burada ki suçlu konu sahibidir zira kendi müsaade etmeseydi bu kadar üzülmeyecekti.
Herşeyi bir kenara bırakalım adamın adiliği pisliği vs. bir kadının bir erkeğe haybeden heba edeceği 4 yılı varmıdır sizce? Bence aklı başında biri için yoktur.Bir önceki yorumumda da belirttim kendi şahsım adına fikirlerimi yazıyorum. 4 yıl çok uzun bir zaman ve zaman para gibi geri alınacak bir şey değil. İlişkinin gidişatı şayet ciddiyse ilk 1 yılda resmiyete dökülmelidir.
Yoksa ilişki ne kadar uzarsa o kadar b...ku çıkar. Konu sahibinin başına gelenler gençlere tecrübe olsun diyelim bir daha da yaşanamasın.
Güzel kardeşim benim yaşım 40 benim de 19 yaşında kızım var ve kızıma erkeklerin nasıl olduklarını detaylıca anlatıyorum.Belki de haklisiniz.
1 yil gectikten sonra işi resmiyete döndürmek istediğimi soylemem lazimdi...
En azindan o zaman anlamis olurdum. Ve 3 yil daha kaybetmezdim.
Ama ailevi sorunlari oldugu için. Çozulmesini bekledim hep.
Simdi dusunuyorumda ailevi sorunlar belki de onun uydurdugu bahanelerdi...
Güzel kardeşim benim yaşım 40 benim de 19 yaşında kızım var ve kızıma erkeklerin nasıl olduklarını detaylıca anlatıyorum.
Ben anti-feminist biri değil gayet ileri görüşlü bir insanım lakin şimdiye dek yaşadığım ilişkilerim olsun evliliğim olsun asla pişman olacağım birşey yapmadım.Hayatım da Keşkelerimden çok İyikilerim oldu hep.Tabi bunları oturup biri bana anlatmadı çevremde yaşanan ilişkilerden kendime tecrübe edinip öyle hareket ettim ve bir hanım senin için çok mutlu zamanlar geçirmiş saçını süpürge etmemiş ortada suç yok suçlu olsun vs diye yazmış ama bence sen 4 yılını heba ederek zaten çok şey vermişsin. Dediğin gibi ayakalrı üzerinde durabilen güçlü biriysen bu oyuna harbiden nasıl geldin?
Çünkü buna kendin müsaade ettin belki fark ettin ama kabul etmek inanmak istemedin.
Bu rüya bitmesin dedin. Ailevi sorunları olan biriyle neden evlenmek isteyesin ki? Orada da hata etmişsin.
Bence sen bakarken kör olmayı tercih etmişsin şimdide kendi tercihlerinin cezasını çekiyorsun.
Peki bundan sonra ne olacak?
HİÇBİR ŞEY olamyacak.Tam 1 yıl sonra bugünü hatırlayıp kendine gülecek ve Allaha şükredeceksin.
Ve bir gün sevdiğin adamla evlenip evladını kucağına aldığın da aslında öncekilerin sadece fragman asıl hayatın evladından sonra yaşamaya başladığını anlayacak gerçeğin evladın için MUTLU olmaya çalışmak olduğunu anlayacaksın.
Bence sen şimdiden hayata merhaba de patlat bir kahkaha dökülüp gitsin üzerinde ki o eski hatıralar
Hayat herşeye rağmen çok güzel.
Çok sevdiğim bir sözü yazayım sana.
"Hayat o kadar kısa ki ebenin tokat attığı yere imam pamuğu tıkayana kadar ne yaşarsan kâr"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?