İyi de herkes bir olmak zorunda değil ki. Demek ki hoşlanmıyor adam evde iken yatılı misafirden. Siz kendiniz diyorsunuz şehir dışına vs çıkıyor diye. Adam evde iken demek ki ailesi ile yalnız olmak istedi.
Ayrıca sokakta kalmış değilsiniz yani. Keyfi bir durum.
Hic sanmamAllah kimseye muhtaç etmesin, vallahi gözüm iyice korktu. Evlenince aileden de el etek çeker olduk neden?? Karımız için, kocamız için... Azcık rahatsız oluversin ölmez ya..
İnşallah ablası o kocasının haddini bildirmiştir.
Bunu neden yapiyorsu nuz? Ablanız hamileyken destek olmak icin yapıyorsanız tamam ama bunu sürkekli yapıyorsanız artik sizin göreviniz bellerler kıymetiniz de olmaz. En yakını n bile olsa bu böyle.Burda bazı yazanlar gerçekten kırıcı. Ben ablamın evini onlar işteyken haftada 1 gün temizliğe gidiyorum temizlik ütü yapıyorum bildiğin temizlikçi gibi hiç bir ücret almadan. Bası sıkışıyor yine giden benim. Değmiyormuş onu anladım..
Ablam çalışmadığım dönem hep alışverişimi yaptı paramı verdi telefon faturamı ödedi. Bende çok hakkı var Bende hamile birde yemek temizlik yapan biri değl düzgün bu yüzden yardımcı oldum. Ama artık yok.Bunu neden yapiyorsu nuz? Ablanız hamileyken destek olmak icin yapıyorsanız tamam ama bunu sürkekli yapıyorsanız artik sizin göreviniz bellerler kıymetiniz de olmaz. En yakını n bile olsa bu böyle.
Artık bitti gitmem mecbur kalmadıkça annemde kızdı kalmasaydın dedi.Buradaki yorumlara canınızı sıkmayın,artık buradaki okuduklarimdan görüyorumki insan olarak tahammüllümüz ve sabrımız kalmamış birbirimize,insan kendi ailesine bile sabredemeyecek kadar bencilleşmiş. İşi düşünce ailedir tabiki yapıcak deniyor.
Herkez sınırını bildikten sonra neden kalamasınki kardeşinde? Sürekli degil tabiki demek istedigim,burada siz haklısıniz. Hem enişte bey sizi işleri düştügünde gelsin diyecek hemde böyle yapacak...
Ablanizdada hata var,eşini tanıyodur sonuçta. Siz haftada 1gün gidip işlerini yaptiriken eşine doyecekti " kadın tutalım boyle olmaz " diye.
Siz oradaykende eşinin halinde anlamadımıki sustu!!
Bu olayda size vesile olsun,gitmezsiniz bidaha temizligine ve ablanizada bunu dersiniz,ne kadar kırıldıginizi ve bidaha gitmeyeceginizi.
Şuan n’aptınız acaba?Artık bitti gitmem mecbur kalmadıkça annemde kızdı kalmasaydın dedi.
Benim ailemde eşimde öyle çok misafir severiz. Eşimin kuzenlerini sürekli çagırırım yemege. Onlarda öyle. Eniştemi severdim gerçek yüzünü gördüm İyi bayramlarHer erkek rahatsız olmaz. Mesela benim eşim kendi çağırır misafiri. Ailemdede öyle gördüm. Biraz görgüyle alakalı bir durum diyelim.
Dün arkadasıma gittim gerçekten dışarda bulusmasamda sonra eve geldim anneme ve kardeşlerime anlattım direk öyle arada geliyorlar ona dedi. Gitme bir dahada dedi. Artık akıllandım. Ablam iyi biri üzmek istemiyorum uzatmakta istemiyorum.Şuan n’aptınız acaba?
Dün arkadaşıma gidiyorum diye çıkıp annenize mi gittiniz? Abla bunu biliyor mu?
Gelince ablanıza söyleyin herşeyi. Farkettiğinizi ve çok kırıldığınızı bilsin.
Bir daha da kalmayacağınızı bilsin size güvenmesin
Ve ben en çok ablanıza kızdım.
Kardeşini bu duruma düşürmeyecekti.
Her şey onun hatası bence.
Bundan sonra ablanız bile olsa aranızda bir mesafe olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?