Bilmiyorum ne oldu evlerinde ablam baya bozuldu gitmeme. Ablamda fenadır genel olarakBen burdaki durumun tek sorumlusunu ablan olarak görüyorum, eşinin yaptığı tavırları, hareketleri hiç mi farkında değil, sakın bana farkında değildir demeyin,siz değilde enistenizin kardeşi gelseydi ve ablan bu terbiyesizliği yapsaydi, enisten ne yapardı acaba, kıyamet kopardı emin ol, demek istediğim ablan haddini bildirecek ,gerekirse kisasa kisas yapacak ki enisten empati kurabilsin , bu kadar diyorum
İyi de herkes bir olmak zorunda değil ki. Demek ki hoşlanmıyor adam evde iken yatılı misafirden. Siz kendiniz diyorsunuz şehir dışına vs çıkıyor diye. Adam evde iken demek ki ailesi ile yalnız olmak istedi.Eniştem turizmci şehir dışı ülke dışı turlarına çok çıkıyor Ablam tek kalmamak için bende kalıyor. Benim eşim mecbur şehirdışına çıktı kalacagım 3 gündü. Eşim asla eniştemin yaptıgı hareketi yapmaz. Ben temizlik ütü yemek tüm gün bunlarla uğraştım. Yaptıgı şey terbiyesizlik
aynen yahu, benim görümcem her hafta annesine gelir ve her hafta görüşürdük, arada bir çocuğunu alır bize 2 3 gün yatılı gelirdi. Pek hoşlanmayız birbirimizden, hatta sevmeyiz birbirimizi ama eşimin ablası, edebiyle oturduğu sürece sıkıntı yok..Konu görümcem 3 gün bizde kalacak diye açılsada aynı cevabı yazardım. Arada bir problem yoksa 3 gün bir insanın kardeşinin evinde kalıyor olmasını problem eden insan sıkıntılıdır benim gözümde.
3 gün evinde çokta rahat edemeyiversin yahu ne olmuş? Bu kadar rahata düşkünlük fazla geliyor bana. Sizde bir daha gidip kalmazsınız, enişteniz de rahat rahat yaşasın kıymetli evinde.
Hem temizliğe yardıma cagiracak hem adam haklı rahat edemez denecek.Normalde kalmıyorum eşim evde tek kalma dedi Annemler uzak evini temizleyim diye ablam çagırdı. Benim kuzenlerim haftalarca gelir kalırdı bizde babam bir kere böyle bir şey yapmadı. Anneme geçiyorum yoldayım.
Hay agzin bal yesin. Hem kızı cagiriyorlar temizliğe hem surat 5 karış 3 gün yahu dinlenceksen uzan dinlen hatunlar balkonda oturur. Bayram zaten gelen giden olcak ne olcak orda dursa.aynen yahu, benim görümcem her hafta annesine gelir ve her hafta görüşürdük, arada bir çocuğunu alır bize 2 3 gün yatılı gelirdi. Pek hoşlanmayız birbirimizden, hatta sevmeyiz birbirimizi ama eşimin ablası, edebiyle oturduğu sürece sıkıntı yok..
Yani bu "modern zamanların" gereksiz rahatlığa düşkünlüğü beni benden alıyor. O zaman evlenme kardeşim, el gün içine girme. Öle bayıla ağırlamasak da surat asmak da ayıptır yahu. Abla kardeş 365 günün 3 günü de yatılı hasret gideriversinler..
Allah kimseye muhtaç etmesin, vallahi gözüm iyice korktu. Evlenince aileden de el etek çeker olduk neden?? Karımız için, kocamız için... Azcık rahatsız oluversin ölmez ya..Hay agzin bal yesin. Hem kızı cagiriyorlar temizliğe hem surat 5 karış 3 gün yahu dinlenceksen uzan dinlen hatunlar balkonda oturur. Bayram zaten gelen giden olcak ne olcak orda dursa.
Vallahi insanlik nedir unutmusuz. Ablasiinda 3 gun kalacak diye kızı tasliyorlar pes
Her erkek rahatsız olur kimisi çaktırır kimisi çaktırmaz senin enişten biraz abartmış bi daha kalmazsın .ama ablana söyle bilsin yani .ablan eniştenin bi akrabası kalınca böyle mi yapıyormuşMerhaba bugün çok üzgünüm Eşim şehirdışına çıktı. Bende ablama evim yakın bayramın ilk günü anneme geçicekler diye gittim. Ablam çalışan bir bayan kardeşlerimden en çok ablamı severim. Hamile 3 ayı var. Bende temizlik ütü yemek ne varsa yaptım. Kalacagımm 3 gün altı üstü kalmaya sürekli giden biri değilim. Eniştem bugün bir suratını astı üstüyle oturuyor canım değiştirmek istemiyor diyor. Konuşmuyor ablamı tersliyor. İşte eve sığmıyorum diyor sürekli odaları değiştiriyor. Bugün gündüz nargile içtiği arkadasıyla buluşcam evde bunaldım sürekli imalı ve sinirli. O kadar üzüldüm ki . En yakın arkadasım gel bulusalım dedi diye yalan söyledim. Eminönünde akşam çay içicez dedim. Ablam yok gitme iste noldu diye tutturdu. Bende arkadasımı uyardım ararsak çaktırma diye. Aradık ablam inandı. Eniştem gidecegimi duydu yüzünde güller açtı. O kadar üzüldüm ki ablamı severim ama evinde artık kalmam (Bu arada bir senedir ilk defa kaldım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?