Kimsenin evine sıgmıyorsun😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilmiyorum ne oldu evlerinde ablam baya bozuldu gitmeme. Ablamda fenadır genel olarak

İyi de herkes bir olmak zorunda değil ki. Demek ki hoşlanmıyor adam evde iken yatılı misafirden. Siz kendiniz diyorsunuz şehir dışına vs çıkıyor diye. Adam evde iken demek ki ailesi ile yalnız olmak istedi.

Ayrıca sokakta kalmış değilsiniz yani. Keyfi bir durum.

Konu görümcem 3 gün bizde kalacak diye açılsada aynı cevabı yazardım. Arada bir problem yoksa 3 gün bir insanın kardeşinin evinde kalıyor olmasını problem eden insan sıkıntılıdır benim gözümde.

3 gün evinde çokta rahat edemeyiversin yahu ne olmuş? Bu kadar rahata düşkünlük fazla geliyor bana. Sizde bir daha gidip kalmazsınız, enişteniz de rahat rahat yaşasın kıymetli evinde.

Son düzenleme:
Bazı enişteler böyle yontulmamış öküz oluyor bir tane de bizde var. Gittik bir kere evlerini temzilemeye canla başla uğraşıyoruz yoruluyoruz gerizekalılar bu böyle mi yapılır dedi ve hiç bşy diyemedik biliyor musun? Beterin beteri var yani seninki en azından surat asarak imada bulunmuş laf işitmemişsin hiç değilse...

ayy dengesiz herif ya. Takmayın allah aşkına şöyle densiz adamları. Evime düşmanım gelse yapmam şu muameleyi, ne görgüsüz insanlar var. Yüzünü görmüş oldunuz. Bir daha kapısını açmazsınız olur biter öğrenmiş oldunuz.

Umarım yanlış anlamışsınızdır... Belki başka problemleri vardır? Ablanızın yerine koydum kendimi inanın sizden daha üzücü durumu eğer doğru hissettiyseniz.

Enistenizinin öküzlüğüne verin bi daha da kalmali hatta enisteniz evdeyken ablaniza gitmeyin

Bu erkekler nasıl bu kadar öküz olabiliyor. Sanki kendi ailesinden kimse gelmiyor evine. Hayır aileyi geçtim insan arkadaşına da yapmaz bunu. Ablanız da kocasının hareketlerini anlamadıysa o da ayrı sorun.

O kadar yakın mesafedesiniz neden kalıyorsunuz ki. Adamın da belki tek tatili bu olacak. Hadi ablanız hamile temizlik falan yaptınız, yoruldunuz o gece kaldınız. Tüm tatil kalmak nedir Allah aşkına.

aynen yahu, benim görümcem her hafta annesine gelir ve her hafta görüşürdük, arada bir çocuğunu alır bize 2 3 gün yatılı gelirdi. Pek hoşlanmayız birbirimizden, hatta sevmeyiz birbirimizi ama eşimin ablası, edebiyle oturduğu sürece sıkıntı yok..

Yani bu "modern zamanların" gereksiz rahatlığa düşkünlüğü beni benden alıyor. O zaman evlenme kardeşim, el gün içine girme. Öle bayıla ağırlamasak da surat asmak da ayıptır yahu. Abla kardeş 365 günün 3 günü de yatılı hasret gideriversinler..

Normalde kalmıyorum eşim evde tek kalma dedi Annemler uzak evini temizleyim diye ablam çagırdı. Benim kuzenlerim haftalarca gelir kalırdı bizde babam bir kere böyle bir şey yapmadı. Anneme geçiyorum yoldayım.
Hem temizliğe yardıma cagiracak hem adam haklı rahat edemez denecek.
Yok yaaa
Dondurmali baklavada istiyor mu enişte bi soraydin.
Bence ablana deseydin abla sen cagirdin ama eniştemin surat ne böyle rahatsizsanix kalkayim. Çünkü ablanin odaya çekip enisteni uyarmasi gerekirdi ya da sana ya benimkini takma tam gudubet deseydi.
Ablaniz da suçlu hem çağırıyor hem güzel agirlayamiyor
Birde ilk kez kalmisisn

Hay agzin bal yesin. Hem kızı cagiriyorlar temizliğe hem surat 5 karış 3 gün yahu dinlenceksen uzan dinlen hatunlar balkonda oturur. Bayram zaten gelen giden olcak ne olcak orda dursa.
Vallahi insanlik nedir unutmusuz. Ablasiinda 3 gun kalacak diye kızı tasliyorlar pes

İşte bu yüzden Allah biliyor ya hep dua ederim inşallah ailem kardeşlerim ve eşlerimizle bir bütün olalım kardeş gibi can gibi olalım diye yalvarıyorum biriyle görüşmüştüm kardeşleri öyle hep kalsın istemem gibi bir şey demişti sadece 2 görüşmeydi ama içim nasıl acıdı anlatamam gözümün önüne misafirime eşimib surat asacağı geldikçe sogudum çok şükür. Allah herkesi misafir akraba aile seven koruyan kollayan gönlü genişlerle karşılaştırsın inşallah bizleri de aralarına katsın. Üzmeyin kendinizi böyle insanlar var maalesef

Allah kimseye muhtaç etmesin, vallahi gözüm iyice korktu. Evlenince aileden de el etek çeker olduk neden?? Karımız için, kocamız için... Azcık rahatsız oluversin ölmez ya..

İnşallah ablası o kocasının haddini bildirmiştir.

İyice kinlendirmeyelim. Birşeye canı sıkkındır, enişteler yengelere benzemez:) daha samimidirler. Erkekler duygularını saklayamıyorlar. İşinde bişey olmuştır, maddi bir sıkıntı çıkmıştır. Ablanla içerde atışmıştır sen duymadan.

kimsenin evine sigmaniza gerek yok cok sukur. eviniz kocaniz var. anneniz babaniz var.
misafirlige gidip bu muamaleyi gormek cok kotu.

ama iicten ice tiksinip kizip ordan kacar gibi gidip ablaya yalan soyleyip meseleyi cozemezsiniz.
ablaniza kocasinin tam bir magara adami oldugunu soylemeniz lazim ki, yarin baskasina yapamasin. yarin anne babaniza da yapabilir cunku?
insanlara hatalarini soylemeyip icten ice bilenmek bana dogru gelmiyor.

Kimse yatılı kalmak zorunda değil evet ama bu kadar surat da asılmaz. Sırf bu yüzden kardeşimin evine yatılı binde bir giderim. Enişte surat yapmaz ama çok da rahat hissetmez. Siz üzülmeyin öğrenmiş oldunuz bir daha gitmezsiniz olur biter

Her erkek rahatsız olur kimisi çaktırır kimisi çaktırmaz senin enişten biraz abartmış bi daha kalmazsın .ama ablana söyle bilsin yani .ablan eniştenin bi akrabası kalınca böyle mi yapıyormuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…