- 28 Ağustos 2016
- 1.438
- 2.359
- 133
Normalde kalmıyorum eşim evde tek kalma dedi Annemler uzak evini temizleyim diye ablam çagırdı. Benim kuzenlerim haftalarca gelir kalırdı bizde babam bir kere böyle bir şey yapmadı. Anneme geçiyorum yoldayım.
Eşimin kız kardeşi eşinden ayrıldı 2 ay bende kaldı hiç kötü davranmadınİyi de üç gün emrivaki gibi neden kalıyorsunuz ki? Kendi evinizde kalın. Eşinizin erkek kardeşi gelse bayram oncesi evinize yerlesse heralde siz de rahatsız olurdunuz.
O sizsiniz. Ayrıca zaruri bir durum. Benim de ablam evime gelse eşim.bisey demez. Ben de onun erkek kardeşine demem. Ama herkes bir olmaz. Demek ki enişte bey istemiyor. Hakkıdır.Eşimin kız kardeşi eşinden ayrıldı 2 ay bende kaldı hiç kötü davranmadın
Eniştem turizmci şehir dışı ülke dışı turlarına çok çıkıyor Ablam tek kalmamak için bende kalıyor. Benim eşim mecbur şehirdışına çıktı kalacagım 3 gündü. Eşim asla eniştemin yaptıgı hareketi yapmaz. Ben temizlik ütü yemek tüm gün bunlarla uğraştım. Yaptıgı şey terbiyesizlikO sizsiniz. Ayrıca zaruri bir durum. Benim de ablam evime gelse eşim.bisey demez. Ben de onun erkek kardeşine demem. Ama herkes bir olmaz. Demek ki enişte bey istemiyor. Hakkıdır.
Bu durumda enişte ciddi terbiyesiz. Bu detay olmasa bence kalmanız yersizdi ama enişte yokken abla sizde kalıyorsa sizin de onlarda kalmak hakkınız.Eniştem turizmci şehir dışı ülke dışı turlarına çok çıkıyor Ablam tek kalmamak için bende kalıyor. Benim eşim mecbur şehirdışına çıktı kalacagım 3 gündü. Eşim asla eniştemin yaptıgı hareketi yapmaz. Ben temizlik ütü yemek tüm gün bunlarla uğraştım. Yaptıgı şey terbiyesizlik
Aynen öyle size katılıyorum. Kişiliksizmiş. Benim eşimin dıdısının dıdısı gelip kalıyor hiç bir şey demiyorum. Tanrı misafiri gelsin kalsın. Eşimin kız kardeşi gelip kaldı 2 ay aramız gayet iyiydi. BuYa kıyaslanmış ama görümcenin kalmasıyla senin kalman aynı şey değil ki. Görümce hizmet bekler mesela. Çay bekler çorba bekler. Sen ablana yardımcı olmaya gitmişsin. Artı kırk yılda bir eşin yok diye gitmişsin. Adam da dinlenecekse geçsin arka odaya dinlensin, siz abla kardeş işinizi yaparsınız, çayınızı içersiniz, muhabbetinizi yaparsınız. Adama giren çıkan olmaz.
Eniştem turizmci şehir dışı ülke dışı turlarına çok çıkıyor Ablam tek kalmamak için bende kalıyor. Benim eşim mecbur şehirdışına çıktı kalacagım 3 gündü. Eşim asla eniştemin yaptıgı hareketi yapmaz. Ben temizlik ütü yemek tüm gün bunlarla uğraştım. Yaptıgı şey terbiyesizlik
İnsan hiç bir yere sığamıyor bazen anne baba yanına bile... ne gıcık insanlar var sanki temelli gitmişsiniz gibi başına kalmışsınız gibiMerhaba bugün çok üzgünüm Eşim şehirdışına çıktı. Bende ablama evim yakın bayramın ilk günü anneme geçicekler diye gittim. Ablam çalışan bir bayan kardeşlerimden en çok ablamı severim. Hamile 3 ayı var. Bende temizlik ütü yemek ne varsa yaptım. Kalacagımm 3 gün altı üstü kalmaya sürekli giden biri değilim. Eniştem bugün bir suratını astı üstüyle oturuyor canım değiştirmek istemiyor diyor. Konuşmuyor ablamı tersliyor. İşte eve sığmıyorum diyor sürekli odaları değiştiriyor. Bugün gündüz nargile içtiği arkadasıyla buluşcam evde bunaldım sürekli imalı ve sinirli. O kadar üzüldüm ki . En yakın arkadasım gel bulusalım dedi diye yalan söyledim. Eminönünde akşam çay içicez dedim. Ablam yok gitme iste noldu diye tutturdu. Bende arkadasımı uyardım ararsak çaktırma diye. Aradık ablam inandı. Eniştem gidecegimi duydu yüzünde güller açtı. O kadar üzüldüm ki ablamı severim ama evinde artık kalmam (Bu arada bir senedir ilk defa kaldım)
Bencede bir daha kalmayın bi şekilde başka bi çare bulun derim halden anlamayana tahammül etmek zorunda değilsiniz ablanızda hata yok benceMerhaba bugün çok üzgünüm Eşim şehirdışına çıktı. Bende ablama evim yakın bayramın ilk günü anneme geçicekler diye gittim. Ablam çalışan bir bayan kardeşlerimden en çok ablamı severim. Hamile 3 ayı var. Bende temizlik ütü yemek ne varsa yaptım. Kalacagımm 3 gün altı üstü kalmaya sürekli giden biri değilim. Eniştem bugün bir suratını astı üstüyle oturuyor canım değiştirmek istemiyor diyor. Konuşmuyor ablamı tersliyor. İşte eve sığmıyorum diyor sürekli odaları değiştiriyor. Bugün gündüz nargile içtiği arkadasıyla buluşcam evde bunaldım sürekli imalı ve sinirli. O kadar üzüldüm ki . En yakın arkadasım gel bulusalım dedi diye yalan söyledim. Eminönünde akşam çay içicez dedim. Ablam yok gitme iste noldu diye tutturdu. Bende arkadasımı uyardım ararsak çaktırma diye. Aradık ablam inandı. Eniştem gidecegimi duydu yüzünde güller açtı. O kadar üzüldüm ki ablamı severim ama evinde artık kalmam (Bu arada bir senedir ilk defa kaldım)
Uc guncuk icin... ayip... katiliyorum tamamen size. Bayram olsa nolur, ablanizin evine gitmissiniz. Bayram da olur herhangi bir zaman da.Eniştem turizmci şehir dışı ülke dışı turlarına çok çıkıyor Ablam tek kalmamak için bende kalıyor. Benim eşim mecbur şehirdışına çıktı kalacagım 3 gündü. Eşim asla eniştemin yaptıgı hareketi yapmaz. Ben temizlik ütü yemek tüm gün bunlarla uğraştım. Yaptıgı şey terbiyesizlik
Inanmiyorum ya bu resmen ahlaksizlik. Ustelik ablaniz sık sık sizde kaliyormus. Bunu okuyunca adamdan resmen tiksindim.Eniştem turizmci şehir dışı ülke dışı turlarına çok çıkıyor Ablam tek kalmamak için bende kalıyor. Benim eşim mecbur şehirdışına çıktı kalacagım 3 gündü. Eşim asla eniştemin yaptıgı hareketi yapmaz. Ben temizlik ütü yemek tüm gün bunlarla uğraştım. Yaptıgı şey terbiyesizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?