• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimsenin peşinden koşacak değilim, YETER!!!..

Aslinda care sensin.Ilk mesajini,o buram buram özgüven kokan mesajini tekrar oku.Erkeklerin pesinden kosmaya degmez,pesinden kosarak elde etsen bile kiymet bilmezler emin ol.Zaten son senenmis,sonra evli evine köylü köyüne,aklina bile gelmez bir zamanlar böyle birini sevdigin.Kafani dagit,kendini derslerine ver,gez toz.Görüsmek zorunda oldugun zamanlardada sadece derslerinle ilgili konus,onunla gereksiz vakit gecirmemeye özen göster.Benim söyleyeceklerim bundan ibaret,su an zor görünsede ilerde gülüp gececeksin bu yasadiklarina emin ol.

haklısın peşinden asla koşmamalıyım, ben ilgimi belli ettim ve artık benden bu kadar...

ama aklıma bir fikir geldiii nolur kızma ama bak;
kızlar hepinizden yorum bekliyorum lütfen yardım edin,,,

çok yakın arkadaşlarını tanıyorum, daha doğrusu kim olduklarını biliyorum ve faceden farklı bir hesap açıp,, sevgilisinin olup olmadığını arkadaşlarına sorarak öğrensem diyorum,, ha ne dersiniz,, aklıma başka da çözüm gelmiyor???
:10:
Aslinda care sensin.Ilk mesajini,o buram buram özgüven kokan mesajini tekrar oku.Erkeklerin pesinden kosmaya degmez,pesinden kosarak elde etsen bile kiymet bilmezler emin ol.Zaten son senenmis,sonra evli evine köylü köyüne,aklina bile gelmez bir zamanlar böyle birini sevdigin.Kafani dagit,kendini derslerine ver,gez toz.Görüsmek zorunda oldugun zamanlardada sadece derslerinle ilgili konus,onunla gereksiz vakit gecirmemeye özen göster.Benim söyleyeceklerim bundan ibaret,su an zor görünsede ilerde gülüp gececeksin bu yasadiklarina emin ol.

Son düzenleme:
Valla ne yapip yapmayacagini en iyi sen bilirsin ama bugün sevgilisinin olmamasi bundan sonrada olmayacagi anlamina gelmez.

kızlar akıl verin lütfen facebooktan farklı bir isimle en yakın arkadaşına sevgilisinin olup olmadığını sorayım mıııı???:30:

en yakın arkadaşı hiç tanımadığı birine bunun cevabını verir mi sence?

sen kimsin,niye soruyorsun falan demez mi?

hem arkadaşlara katılıyorum canım,gençsin tabi daha,ama abla tavsiyesi benden de ,peşinde koşma asla,ve eğer sana karşı bu kadar vurdumduymaz davranıyorsa sende aynı şekilde davran artık..hiç önemsemiyormuş gibi....ona "benim için öylesine bir hocasın" imajı ver...ondan sonra bak bakalım değişecek mi tavırları....değişirse o zaman düşünürsün bişeyler ama değişmezse daha kolay olur unutman....

İlk konu mesajı okuyunca dedim klasik platonik aşkların gelgitleri hali, bir an olur yok hayır istemiyorum sevmiyorum, sonra birden acaba orda ama bakmıştı şunu yapmıştı vs demeler. Biliyorum o aşkları :) Herkes demişki bırak uğraşma ben biliyorum ki hiç faydası olmayacak bunu demenin. O yüzden diyorum ki dibine kadar yaşa. Bende bi platonik aşk yaşamıştım dedim sonunu görene kadar yaşayacam dibini görene kadar derdim. Gelişinde sevinirdim sonra şüphelendiklerim olurdu kıskanırdım. Üzülürdüm sevinirdim hep kahrımı arkadaşlarım çekerdi o duymazdı bile. Neyse en son dibini göreyim dedim arkadaşımı onun arkdasına sordurmaya ikna ettim ne delilik ama şarttı :) Sordu arkadasım ve ilişkisi varmış biilmiyorum bu hadiseden dolayımıdır bir baktım nişan haberi geldi. Ha pişman mıyım asla. Yaşadım kendi içimde monoton olmadı hayat sap gibi takılmadım. Heyecanlandım yeri geldiğinde üzüldüm hüzünlendim. Bazen oldu kıskandım bazen hayaller kurdum güzeldir platonik bile olsa aşk. Tavsiyem dibini gör:)

İlk konu mesajı okuyunca dedim klasik platonik aşkların gelgitleri hali, bir an olur yok hayır istemiyorum sevmiyorum, sonra birden acaba orda ama bakmıştı şunu yapmıştı vs demeler. Biliyorum o aşkları :) Herkes demişki bırak uğraşma ben biliyorum ki hiç faydası olmayacak bunu demenin. O yüzden diyorum ki dibine kadar yaşa. Bende bi platonik aşk yaşamıştım dedim sonunu görene kadar yaşayacam dibini görene kadar derdim. Gelişinde sevinirdim sonra şüphelendiklerim olurdu kıskanırdım. Üzülürdüm sevinirdim hep kahrımı arkadaşlarım çekerdi o duymazdı bile. Neyse en son dibini göreyim dedim arkadaşımı onun arkdasına sordurmaya ikna ettim ne delilik ama şarttı :) Sordu arkadasım ve ilişkisi varmış biilmiyorum bu hadiseden dolayımıdır bir baktım nişan haberi geldi. Ha pişman mıyım asla. Yaşadım kendi içimde monoton olmadı hayat sap gibi takılmadım. Heyecanlandım yeri geldiğinde üzüldüm hüzünlendim. Bazen oldu kıskandım bazen hayaller kurdum güzeldir platonik bile olsa aşk. Tavsiyem dibini gör:)
işte beni anlayan biri:34:
evet kesinlikle katılıyorum sana. bu duygular çok güzel,, yaşamayan bilmezmiş cidden.. ama umarım benim hikayemin sonu seninki gibi bitmez:77:

Son düzenleme:
işte beni anlayan biri:34:
evet kesinlikle katılıyorum sana. bu duygular çok güzel,, yaşamayan bilmezmiş cidden.. ama umarım benim hikayemin sonu seninki gibi bitmez:77:

Hayırlısı olsun ben üzülmedim bittiğine çünkü akıl ve mantık ölçüsünde düşündüğünde benim tarzım hiç değildi hep demişimdir Allahım hayırlısı olsun değilse olmasın diye tabiki o an anlayamayabiliyorsun ya yaşamak için yaşa üzüntüsü bile güzel oluyor odun gibi hayatta geçmezki. Arkadaşım derdi ne güzel işte ya torunlarına anlatacağın hikayen oluyor. Ben sap gibi geçiriyorum öle diye. İlla sonuç değil önemli olan ha tabi bu arada yanlış şeylerde yapmamak gerek. Duygu bazında yaşanmasına karşı değilim.

Back
X