cok haklisiniz. iste bunlari ben de dusunuyorum, mantigimi isin icine katinca:) ama birilerinden duymak gercekten cok daha iyi hissettiriyor cunku dedigim gibi ailem dahil kimseye anlatamiyorum ben bu durumu. ustelik ozellikle son zamanlarda O oyle uzerime dusuyor ki fikrimi degistirmem icin. abuk sabuk tesaduflerle karsilasiyoruz, muhattap olmak zorunda kaliyorum. biliyor kendisine karsi zaafim oldugunu. ama haklisiniz sanirim, bu ask olamaz heralde.. irademi korumam gerekiyor cunku ayni seyleri bir daha yasayamam...
Yapma,dönme...Bi şekilde üzüleceksin,ağlayacaksın,kendini suçlayacaksın,kendine kızacaksın nasıl inandım güvendim diye,ama bi gün geçecek,unutmasanda,hatırladığında içini çok acıtmayacak.Ya devam edersen?Hergün böyle mi yaşayacaksın?Bu kadar rahat büyümüşken,herşeyin kısıtlanacak.Hele evlenince belki çocukluk arkadaşlarına bile bırak konuşmayı,slm veremeyeceksin.Kendine bi sor seni hakediyor mu?Ya sen öyle birini mi hakediyormusun,yoksa sana gerçekten değer veren birini mi hakediyorsun canım?Bence seni haketmiyor.Ailenden azar bile yemeden geçirdiğin onca yıldan sonra,bi gün biri çıkıp acımadan tokat atıyo sana.Ne hakla???Nasıl acıtır biliyorum canım.Ben de yaşadım buna benzer bişey.Kendimi çook suçladım,ne aptalmışım dedim,düşün düşün delirme noktasına geldim nerdeyse.2 sene olacak hala ara ara suçlarım kendimi nasıl böyle biriyle birlikte olabildim diye ama zaten o olaydan sonra ne görüştüm ne konuştum.Şimdi mi?Huzurluyum ve o bana yaptıklarının cezasını en ağır şekilde ödüyor...Ben de amma dertliymişim,bak yaramı deşti bu topik:)Yani kısacası toparlan ve arkana bakma canım...Önüne bak...Boşver o hatalarıyla cebelleşip dursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?