Kimseye anlatamam, tavsiyeye ihtiyacim var...

İnsan her gün görmek istediği,ayrı kalamadığı,deli gibi sevdiği kişinin canını yakar mı???

Bankacı değil ne olursa olsun,önce adam olsun.

bu sabah o kadar iyi uyandım ki.. uzun suredır hıç ozenmedığım kadar özenerek gıyındım, suslendım, bu depresyon modundan gerçekten cıkmak istiyorum artık. gelin görün ki bir kaç saat içinde yine her şey tepetaklak oldu...
öğlen kısa bi işim için iş yerimden çıkacaktım, otoparka gittim, bir de ne göreyim arabasını benım arabamın dibine park etmiş. çok sinirlerim bozuldu. yani bu tesaduf olamaz değil mi? koca otoparkta o kadar yer varken.. kendısını unutmamı, bu hastalıklıı ruh halınden kurtulmamı istemiyor. bana derdi ki "ben senin ne düşündüğünü, nasıl hissettiğini hissedebiliyorum". bu gerçek olabilir mi? tam sizden aldığım "gazla" :) iyi hissetmeye başlamıştım ki... yine elimde olmadan moralim bozuldu, engel olamıyorum. onu önemsememeyip görmemezlikten gelemiyorum.yani tabi bu konuda gayet iyi rol yapıyorum, 15 yasında bir genç kız değilim neticede:) ama içimde oyle kötü bir his, depresif ruh hali var ki..korkarım en iyisi işten ayrılıp bu sehirden gitmek olacak..

Canım benim,bak dün de yazdım.Olacak bunlar ama zaman ver kendine.Sabret,inan geçecek.Ayıca sen neden gidiyorsun ki?Yaptıklarından dolayı,yüzüne bakamayıp,onun kaçıp gitmesi lazım,lazım da işte onlar bizim gibi duygusal bakmıyolar olaylara.Hem kaçsan gitsen ne olacak?Kafanın içinde onu da götürmeyecek misin?Sen sadece sabret canım.

acil durum!!
arkadaşlar merhaba, dun telefonda saatlerce konuştuk. cevap vermeseydım daha iyiydi tabi ama dun de yazmıştım sıze resmen uğraşıyor benımle.. saatlerce konuştuk ve ben "bir kez sinirlerine hakim olamayan bir insanın bunu defalarca tekrarlayacağını ve istemediğimi" açık ve net şekilde söyledim tekrar ve tekrar..
ne dedi biliyor musunuz? bu tarz şeyler olabilirmiş, aşkın tuzu biberiymiş!!! allahım kendimden nefret ediyorum artık ben bu adama nasıl değer verdim zamanında!!ya bu erkek milleti ciddi anlamda rahatsız galiba. en okumuşu da aynı, en cahili de.. ya bu tarz aşklar dizilerde filmlerde olur belki tamam da arkadaş gerçek hayatta nedir bir gün kavga gürültü bir gün canım cicim.. gelmişiz 30 yaşımıza.. ay haksız mıyım? manyaklık değil mi bu? o bana vurursa ben de ona vurabilirmişim.. ya çıldırcam valla. cürrete bak..ay hala çok sinirliyim. abartıyor muyum sizce?

Oldu evlenince birbirinize bardak falan da fırlatırsınız.E bunlar tuzu biberi ya...
Aman uzak dur hiç de sıkma canını
Dua et ki kurtulmuşsun

öncelikle yasadigin bu tecrübe cok üzücü..burda güvenipde paylasman belki senin icini dökebilen icinde birazda olsa sana iyi gelmistir.. ama bence böyle biseyi 1 kere yapan tekrarlayabilir.. nasil olsa beni seviyor diye dahada cesaretlenebilir..

Back
X