Kimseye anlatamiyorum.

Kizlar lutfen yardim edin, ne yapacagim?

  • Iliskini bitir,kafani topla

    OY: 23 63,9%
  • Guzelim iliskini mahvetme

    OY: 14 38,9%

  • Ankete Katılan
    36

incikarman88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
20
5
36
Kizlar merhaba,
Icinden cikilmaz bir durumdayim, icimi birine dokup objektif bir sekilde disardan icinde bulundugum durumu anlayacak birine ihtiyac duyuyorum rahatlamak icin. Lutfen tum onyargilarinizi bir kenara birakin ve beni anlamaya calisin.
Yaklasik 8 yil once bir ortamda tanisip cok etkilendigim birisi olmustu. Okul hayatimiz sebebiyle ayri sehirlerde yasiyorduk ve 6 yil kadar birbirimizden cok uzun periyotlarda haber alarak ve -sonradan ogrendim ki- birbirimizi dusunerek bir araya gelmeden zaman gecirdik. Tanismamizin 6. yilinda tekrar benimle irtibata gecti ve ozaman ki kiz arkadasi benden hoslandigindan suphelenmis olacak ki epey olay koptu. Bense bu sure zarfinda hayatima kimseyi sokmadim, hep onu bekledim. Kiz arkadasiyla ilgili yasadigimiz olaylar uzun hikaye oldugu icin ona girmeyecegim ancak bende derin izler birakti sonucta yillarca bekledigim adam tarafindan boyle bir olay yasamistim. Ben bunun uzuntusunu yasarken hayatima biri girdi ve tum derdimi sikintimi bana unutturdu. Beni cok sevdi cok deger verdi ancak onun sevgisinin hastalik boyutuna ulastigimi farkettigim anca kacmak istedim, intihar etmeye kaldi falan filan oralarida kisaca geciyorum. Bu adamla 2 yillik bir birlikteligim oldu. Arkadas cevresini ve en yakin arkadasini kendi cevrem gibi sever ve hala daha en yakin arkadasiyla yilda bir de olsa gorusurum. Vel hasil bu hastalikli iliskimi bitirdim ve yazimin basinda bahsettigim adamla beraberim. Baslangicta hersey ruya gibiydi ancak simdi iliskimiz rayina oturdu ve 1.5yildir birlikteyiz. Ancak suan hastalikli iliskimdeki adamin en yakin arkadasina karsi birseyler hissettigimi farkediyorum, ve simdi bu hisleri yasadigim icin o zamanlar onunda bana karsi biseyler hissettigini anliyorum. Ozamanlar sevgilimle bu konuda cok kavga ederdik, bizi birbirimizden uzak tutmak icin elinden geleni yapiyordu. Bende oyle hisler olmadigi icin bu hareketlerine anlam veremiyordum. Ancak gecenlerde suan birlikte oldugum sevgilimle bi kafede otururken eski erkek arkadasimin en yakin arkadasina rastgeldik, oturup sohbet ettik ve ogunden beri kafam cok karisik. Bir yanda yillarca bekledigim ve en nihayetinde beraber oldugum adam, bir yanda ise gercekten hayatimin sonuna kadar gozum kapali birlikte olabilecegimi dusundugum ancak tum etik degerlerime aykiri dusen bir adam. Ne yapacagimi bilmiyorum kafam cok karisik, lutfen yardim edin. Eger bu yaziyi buraya kadar usenmeden okuduysaniz tabi :)
 
Bence hic biriyle olma zaten ikisiniden birini sevsen kararini vermis olurdun coktan
 
Suan birisiyle beraberim evet ve hayatimda en cok sevdigim insanla beraberim ancak iliskimiz baslayali 1.5 yil oldu ve sanki ben onu hayalimde daha buyutmus ve hayalimde ki adama asik olmusum gibi hissediyorum bu hisleri aciga cikaransa eski sevgilimin arkadasina karsi olan duygularim.

Eskide olsa sonucta zamaninda birseyler yasadigim bir insanin arkadasina karsi birseyler hissetmek etik olarak beni uzuyor.
 
Dızı gıbısın valla nasıl bu kadar sık asık olabılıyosun.senın kafan karısmıs daha sen kıme asıksın anlayamadım.sen bırını sevıyorsun elde etdıkden sonra degerı kayboluyor ve elede edemeyeceyın ımkansız bırıne asık oluyosun tekrar onu da elde et o zaman onun arkadasına asık olacaksın bu boyle gıder.senın derdın ask deyıl elde etme duygusu
 
Sürekli birileriyle birlikteyken hep başkalarını düşünmüşsünüz
Bu adamla birlikte olursanız da bulursunuz bir başkasını
Size elde edemedikleriniz bayağı tatlı geliyor herhalde iradesizsiniz karşı koyamıyorsunuz
 
Neden etiğe aykırı ben de bunu anlamadım.

Eski sevgili bitmiş gitmiş sonuçta.

Gönül ferman dinlemez içine kim siniyorsa onu al.
 
peki ben bir soru sorayım.. dürüstçe bir cevap verin ama diyelim ki bu yeni adamı tercih ettiniz kendisiyle konuştuktan sonra mı şimdiki sevgilinizden ayrılmayı düşünüyorsunuz yoksa karar verdiğiniz an sevgilinizden ayrılacakmısınız?
 
siz her konuştuğunuz erkekten etkileniyor musunuz ?
o zaman yarın karşınıza biri çıksa iki kelam etseniz ondan da hoşlandığınızı düşüneceksiniz ilerde.
bi süre kafanızı dinleyin bence.

Oyle biri olsaydim suan birlikte oldugum insani 6 yil boyunca beklemezdim, cok iyi insanlar cikti karsima ancak aklim birinde oldugu icin hic kimseyle iliski kurmadim.
 
Güzelim ilişkini mahvetme diye seçenek var ama ben ortada güzelim bir ilişki göremedim. Eski sevgilinizin en yakın arkadaşıyla olmaya başlarsanız belki aslında eski sevgilinizi ne kadar çok sevdiğinizi anlarsınız falan filan böyle devam eder bence üçünüde hayatınızdan çıkarın.
 
3 adam var 3unude ballandira ballandira anlatmissin. Diğer çocukla birlikte olsan bu sefer başka birine takarsın kafayı. Ama şunu rahatlıkla soyleyebilirimki hiç birinide ciddi anlamda sevmiyorsun. İlgi de hoşlanma de ama sevgi deme.
 
peki ben bir soru sorayım.. dürüstçe bir cevap verin ama diyelim ki bu yeni adamı tercih ettiniz kendisiyle konuştuktan sonra mı şimdiki sevgilinizden ayrılmayı düşünüyorsunuz yoksa karar verdiğiniz an sevgilinizden ayrılacakmısınız?

Sevgilim cok degerli bir insan ona karsi saygim sadakatim sonsuz, asla arkasindan is cevirip baska birisiyle iliskimi garantileyip onu yuzustu birakmam bu benim karakterime cok ters. Dusuncelerimi netlestiremiyorum tum sikintim bu. Pisman olurmuyum bilemiyorum.
 
X