Kimseye güvenemiyorum

Her zaman facebooktan tanışmıyorum tabiki bu istisna oldu ortak arkadaşlarımız vs var diye.Yoksa gerçek hayatda tanıştıklarımda da güvensizlik yaşıyorum.

Kadını yanındayken başkasına bakmak = saygısızlık

Bunu normal bir şeymiş gibi kabullenmek = desperation ( bu kelimeden iyi oturanını bulamadım)

2 kere 2 =4. Eşin yanındayken başkasına bakmasını onur kırıcı bulmamak yeterince garip değilmiş gibi, bunu insanların okuduğu bir yerde normal olarak lanse etmek daha da garip. Genç kızlara, onurun kırıcı durumlar karşısında nasıl ezilip büzülmeliyiz şeklinde akıl vermişsiniz, bu baştan aşağı yanlış. Okuyanların yanlış fikirlere kapılmalarını istemedim o kadar.

busudella aklıma iyi örnekler geldi paylaşayım içimiz açılır iyi gelir , bir akrabam var 8-9 senelik evliler abla biraz makyaj yapalım süslü ol eşine vs diye şeyler söylüyorum bana benim kocam beni her halimle sever demişti ve hakikaten öyle adam karısına çok düşkün iltifatlar ediyor , diğeride fikirler danıştığım bir ablam oda eşiyle sırrını anlamadığım bir şekilde sevgi dolular gün içerisinde bile devamlı telefon ellerinden düşmez karısını el üstünde tutuyor devamlı sevdiğini söylüyor ve 20 yılı aşkındır evliler

Maşallah nazar değmesin darısı başımıza inşallah:)

İstemediğiniz şeyler üslubunuza dikkat etmemenizi gerektirmiyor. Saygı ve saygısızlığın ne olduğunu sizden öğrenecek değilim. Tekrar yazıyorum ifadelerinize dikkat edin! Seviyeniz yazılanları yorumlamaktan çok öteyken çirkin sıfatlar kullanmayın. Bu busudella nın konusu. Nedense o sizin anladıklarınızı anlamadı. Diliniz bu kadar çirkinken hayatta karşılaşacaklarınızın da güzel şeyler olmayacağını düşünüyorum. Ben genç kızlara nasıl ezilip büzülmelerini anlatmışım ya, siz umarım daha doğru şeyler yazarsınız. Özür gibi bir erdem var. Hatırlatırım !!!!

Ben de defalarca aldatildim. Manyaklar denk geldi hep..
Ama simdi evlendim. Bana deger vereni buldum 4-5ayda nikahimiz dugunumuz oldu. Rabbime cok sukur ki durust gercekten seven hak eden erkekler varmis diyorum.

Karamsar olma yani varlar senin de karsina cikar bir gun..

4 5 ay çok kısa bir zaman. Nasıl oldu hemen öyle maşallah. Siz kendiniz mi tanıştınız yoksa görücü usulü mü?

4 5 ay çok kısa bir zaman. Nasıl oldu hemen öyle maşallah. Siz kendiniz mi tanıştınız yoksa görücü usulü mü?

Kendimiz tanistik :) aldi surukledi gitti.. Cok etklendim cubku digerlerinden farkli bi erkekti.. Valla evlendik evlilik icinde taniyoruz tanimadgmz traflarimizi. Daha guzel bence :)
Aradiginiz temel ozellikleri bulduktan sonra gerisi teferruat gibi geliyo bana. Sadik merhametli gozu disarda olmayan saf masum olsun durusu olsun bana yeterdi buldum bastim nikahi
Bi de benm bu karari kisa surede vermemi sglyan sey uzun sureli 8yillk bi ilskidn cikms olmamdi. Simdilerde uzun iliskiye karisiyim dogru kisi degilse suruncemede birakir dogru kisiyse surukler . İliskilere yaklasimim bu oldu benim yasadklarmdan sonra :)

Maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah canım. Darısı bizlerin başına. Bende 5 yıllık yanlış bir ilişki yaşadım. 1.5 yıldır da hala o ilişkinin verdiği olumsuz düşünceler içerisindeyim. Bende senin gibi düşünüyorum hayatıma birisi girerse eğer en fazla ama en fazla 1 yıl içinde her şey olup bitsin istiyorum Çünkü o 5 yıl beni çok yıprattı ve bir daha yıpranmak istemiyorum
Gerçi bekliyorum bekliyorum karşıma kimsenin çıktığı yok Artık kabullendim yalnız olmayı

yok malesef yapacak birşey yok bütün kızlar kariyer yapsın boşverin erkekleri :)

Öyle feysten falan sanal ilişkileri bi kenara koyun bence normal gerçek hayata adapte olun.. Sanal ilişkiden ilişki falan olmaz Riskin kralı yani kısacası

Ben de yeni atandim. Dedim artik iliskiyle falan ugrasamam. Araba alir gezer tozarim oh
Ama nasip iste. Hersey bi anda oldu:) nasibin bi yerlerde bekliyordr dogru yer ve zamani. Merak etme

pek umudum yok ama olursa güzel olur olmazsa da önemli değil modundayım artık.

Hic ummadigin anda oluveriyor zaten
Bi de o 5yilligi takma. Aslinda getirisi var biliyomusun. Eger o olmasaydi iyiyi goremezdin. Yani iyiyi gormen icin kotuyu gormen sart illa bi hanzo olacak illallah getirtecek sana sonra anliyacan hayatndakinin yerini degerini

Bilmiyorum şuan sadece o ilişkinin olumsuzluklarını yaşıyorum. Bide evlendi kendileri. Birazda onun kızgınlığını var ben kimseyi bulamadım da o evlendi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…