- 13 Haziran 2015
- 5.914
- 19.635
- 448
- Konu Sahibi bendekidurumlar
Nasil bir hayal kirikligi yasadiysa artik...dogru soyluyor kocani sev mutlu ol ama askindan da perisan olma kimse vu kadar sevgiyi haketmiyor ...özetle aynen katiliyorum ablaya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok bağlı olduğunu gördüğü için söylüyordur. Hayatın gerçeği maalesef kimseye körü kürüne güvenip bağlanmamaktan geçiyor. Bugün mutluysan yarın hayal kırıklığına uğrama ihtimali hep var. O akrabanın söylediğine tecrübe diyoruz.eşinle çok iyisin, mutlusun ama bir akraba diyor ki ''kimseye güvenme, fazla bağlanma bu hayatta hiçbir şey belli olmaz'' niyeti iyi mi yoksa kötü mü? iyiliğine söylüyorum diyor bir de ben sinir oluyorum nedense ve hepte bu konu açılıyor. ben eşimi övmüyorum da kötülemiyorum da halbuki ama yeni evliyim, mutluluğum belli oluyor, ona bağlı olduğum belli oluyor biraz tabi
yok öyle birşey değil, kimseye bağlanma anlamında söylüyor, boşanmalar, anlaşmazlıklar, aldatmalar arttığından dolayıAcaba sizinle ilgili bir şey biliyor da açık açık söyleyemiyor mu? Üstü kapalı kimseye güvenme diyebiliyor? Eş, aile her şey olabilir? Ben olsam açık açık bir şey mi biliyorsun da üstü kapalı beni uyarıyorsun? Bir şey varsa söyle açıkça derim. Evet kimseye güvenmiceksin herkese açık kapı bırakacaksın ama bunu siz zaten bilmiyor musunuz? Söylemeye gerek var mı? Ben tuhaf kokular aldım kusura bakmayın.
Kim olduğuna bağlı benden yaşça büyükse bir yaşanmışlığı olmuştur zamanında , aynı şeyi benim de yaşama ihtimalime karşı bir tedirginlik olabilir uyarı mahiyetindedir diye düşünürüm. Güvendiğim ,sevdiğim biri ise bir şey biliyor da söyleyemiyor da bu kadarı ile mi yetiniyor derim. Normalde de art niyetli fesat biri ise içime kurt düşürüp beni huzursuz etmeye çalışıyor derim .eşinle çok iyisin, mutlusun ama bir akraba diyor ki ''kimseye güvenme, fazla bağlanma bu hayatta hiçbir şey belli olmaz'' niyeti iyi mi yoksa kötü mü? iyiliğine söylüyorum diyor bir de ben sinir oluyorum nedense ve hepte bu konu açılıyor. ben eşimi övmüyorum da kötülemiyorum da halbuki ama yeni evliyim, mutluluğum belli oluyor, ona bağlı olduğum belli oluyor biraz tabi
Haklısınız deeşinle çok iyisin, mutlusun ama bir akraba diyor ki ''kimseye güvenme, fazla bağlanma bu hayatta hiçbir şey belli olmaz'' niyeti iyi mi yoksa kötü mü? iyiliğine söylüyorum diyor bir de ben sinir oluyorum nedense ve hepte bu konu açılıyor. ben eşimi övmüyorum da kötülemiyorum da halbuki ama yeni evliyim, mutluluğum belli oluyor, ona bağlı olduğum belli oluyor biraz tabi