kimseye güvenme diyen birinin niyeti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
821
123
eşinle çok iyisin, mutlusun ama bir akraba diyor ki ''kimseye güvenme, fazla bağlanma bu hayatta hiçbir şey belli olmaz'' niyeti iyi mi yoksa kötü mü? iyiliğine söylüyorum diyor bir de ben sinir oluyorum nedense ve hepte bu konu açılıyor. ben eşimi övmüyorum da kötülemiyorum da halbuki ama yeni evliyim, mutluluğum belli oluyor, ona bağlı olduğum belli oluyor biraz tabi

eşinle çok iyisin, mutlusun ama bir akraba diyor ki ''kimseye güvenme, fazla bağlanma bu hayatta hiçbir şey belli olmaz'' niyeti iyi mi yoksa kötü mü? iyiliğine söylüyorum diyor bir de ben sinir oluyorum nedense ve hepte bu konu açılıyor. ben eşimi övmüyorum da kötülemiyorum da halbuki ama yeni evliyim, mutluluğum belli oluyor, ona bağlı olduğum belli oluyor biraz tabi
Nasihat olabilir . Vazgeçtim yazdığımdan

Ee nasihat yani bu.
Kötü birşey göremedim ben.
ama sanki mutlu görünüyorum diye bu kadar da güvenip mutlu olma der gibi geliyor. bilmiyorum ya bende dedim ben anı yaşıyorum şuan güveniyorum, mutluyum sonrasını bende bilemem dedim. ben iyiliğin için söylüyorum diyor.

Bende kötü bir şey düşünmedim söylediklerinde. Belki de kendisi çok sevdiği kişi tarafından beklemediği şeyler görmüştür, yaşamak zorunda kalmıştır. Ve ona akıl veren kimse olmamıştır. Bilemeyiz ki🤷

Kötü şeyler yasamistir kendisi nasihat ediyor .Siz neden bir sebep arıyorsunuz ?
sanki bu kadar da mutlu olma seninde başına ilerde bişey gelir der gibi geliyor ondan. bilmiyorum daha yeni evliyim 9 ay oldu mutlu görünmek de normal bişey gibi. derdim yok diye düşünüyor

ama sanki mutlu görünüyorum diye bu kadar da güvenip mutlu olma der gibi geliyor. bilmiyorum ya bende dedim ben anı yaşıyorum şuan güveniyorum, mutluyum sonrasını bende bilemem dedim. ben iyiliğin için söylüyorum diyor.
Güvenin tabi ki güvenmeden evlilik mi olur? Ama bir tarafınız da olası darbelere karşı hazır olsun. Hayatın ne getireceği belli değil. Sonra yıkıldım, yandım bittim kül oldum moduna girmeyin.

Malesef bir yönden haklı, ama diğer taraftan ortada bir şey yokken özellikle eş konusunda böyle tavsiyeler verilmesini doğru bulmuyorum, insan huzursuz hissedebiliyor, haklısınız. Özellikle karşı tarafın ne niyetle söylediği enerji olarak hissedilebiliyor, en azından ben mimiğinden, el kol hareketlerinden anlayabiliyorum beden dili konusunda birazcık tecrübem olduğu için :) söylen kişi kendi hayatında mutsuz mu? Bu önemli bir detay :)

Bana da eşim der bazen. sen insanları benden iyi tanıyorsun ama yine de samimi olma der. muhabbet arasında konuşulan bir şey yani

Bu söyleyen akrabaya göre değişir, iyi niyet mi?kötü niyet mi? anca siz karar verebilirsiniz..Akrabalarım evlenmeyeceğimi düşünürdü hep evlenince amcamla yengem sürekli “oo herkes evleniyor ama boşanıyorlar dikkat et” tarzı şeyler söylemişlerdi..İyi niyetliler mi ? Aslaaaa😂Ama belki sizin ki kendi darbe yediği için uyarı tarzı söylemiştir..

Herşey iyiyken verilen nasihat nasihat olmuyor bence .Hani dertleşseniz bir şeyler anlatsanız tamam ama durup dururken kimseye güvenme belli olmaz demek insanı huzursuz eder . Yani niyeti iyi mi kötü mu bilemiyorum tabi ama çok makul karşılamam ben bu durumu .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X