Kimseye ihtiyaç duymamak

CitirTurtam

Az insan, çok huzur !
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
1.467
1.362
333
3 aylık evliyim ve henüz bir arkadaş ortamı, bir çevre edinmedim. Komşularımın hiçbirini de tanımıyorum.
İşin garip tarafı, içimde öyle bir istek de yok. Sanki eşimden başka hiç kimseye ihtiyacım yok gibi. O benim hem eşim hem dostum hem babam hem abim hem kardeşim...kısaca o benim herşeyim. İstediğim gibi karşısında şakalaşırım, gülerim, bağırırım, çılgınca şarkı söylerim, şekilden şekile girerim, içimi dökerim, boş muhabbet ederim dedikodu falan. Arkadaşlar nasıl vakit geçiriyorsa aynı şekilde eşimle geçiriyorum

Bu durumdan o kadar mutluyum ve huzurluyum ki anlatamam. Gerçekten de bir arkadaşa dosta ihtiyaç duymuyorum, sadece eşim yanımda olsun o bana yeter. Sadece onu istiyorum.

Asosyal bir insan kesinlikle değilim. Bu yaşıma kadar gayet geniş bir arkadaş ortamına sahiptim ve hayatı dolu dolu yaşadım gezip tozup eğlenerek. O günleri Almanya ile geride bıraktım tabi.

Bende bir anormallik mi var yoksa benim gibi düşünenler varmı aranızda? Yeni evli olduğum için mi böyle hissediyorum?

Yoo gayet de haklisin bir gariplik yok bence. Esinle mutluysan en iyi arkadasin da o olur haliyle. Ben de hic sevmem yivis yivis konu komsu muhabbetini. Kimse sınırlarini bilmiyor cunku,elini verip kolunu kurtaramiyor insan.
Hep boyle kal mutluluklar

Aslında bende arkadaşın yeri farklıdır diyenlerdendim. Ama gel görki evlendiğimden beri yakın zannettiğim dostlarım ne arıyor ne soruyor. Biri vedalaşmaya bile gelmedi almanyadan temelli türkiyeye geleceğim sıra , sadece W....app'dan yazdı o akşam o kadar... Bu durumlar de beni bu tür konulardan soğutmuş olabilir mi?

Ayıp etmişler ama artık arkadaşlığa çok anlam yüklenmemesi taraftarıyım

Çünkü insanlar eğlenmek amaçlı anlık arkadaş oluyor artık. Bana denk gelenler böyleydi

En iyi çocukluk arkadaşlarım evlendi gitti daha da ne aradı ne sordu

Bu olaylar seni de soğutmuş olabilir

Yeni evlisin normal

Biz de aynı durumdayız.
Mükemmel bir olay olduğunu iddia etmiyorum,ama bizi çok mutlu ediyor.
Flört dönemi dahil toplamda 3,5 yıldır sürekli dipdibe ve içiçe yaşıyoruz.
Allahım herkesin gönlüne göre versin,biz için şu anda normal olan bu,ileride bilemem...

arkadasın eger cok buyuk bir sebebi yoksa vefasızlık yapmıs . bendede öyle oldu en cok sevdiklerim düğünüm zamanı kınama zor geldiler nazlana nazlana ondan sonra bende kayıs iyice koptu ne onlara deger verdim nede bir baskasıyla arkadaslık için ugrastım. eger sıkılmıyorsan evde gerek yok illa birilerine ama karsına cıkan olursa arkadas diye kapınıda kapatma

Yeni evli biri icin bu gayet normal arkadas ortamın orda kaldı zamanla yaşadığın yerde yeni arkadaslar edinirsin.

Almanyadan gelmişsiniz.
Şimdi yeni ortam. Alışması zor gelir zaten.
Kimseye ihtiyaç duymamanız çok güzel :)

benim eşim diyeceğim bi kişi bile yok, tekim.. işin kötüsü tek olmak beni mutlu bile ediyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…