Kimseye ihtiyaç duymamak

Bence bu durum anormal. Ama malesef çoğu kadın böyle. Her şeyin yeri ayrı, anne babanın, kardeşin, arkadaşın. Tabi ki eş çok çok başka bir durum ama bu kadarı sağlıklı değil.

Biz de eşimle dost gibiyiz ama bir hafta arkadaşlarını görmese üzülürüm onun adına, gitsin görsün ben de arkadaşlarımla vakit geçiririm sonra ikimiz de dopdolu birbirimizi özlemiş anlatacak bir şeylerimiz dolu döneriz yani.

Ama en sevmediğim şey, evlendikten sonra arkadaşlarına 3.sınıf insan mualemesi yapanlar.

Üff ne biliyorsan onu yap ben samimiyetle konuşmuştum hala nerden biliyorsun bizim hayatımızda sadece kk dan oluşuyor ya burda okuduk evet ..
Bir sorun mu var? Neden atarlandınız birden? Ben sadece soru sordum cevabını merak ettiğim için. Bir iddiada bulunduğumu hatırlamıyorum.

Ya arkadaşlarınız sizden elini ayağını çektiyse?

Sen ne dediğini bilmiyorsun sen demedin mi kimse yok çevremde kimseyi istemiyorum evet asosyalsin şimfide görüşüyorum insanlarla dedin ..ne dediğini anlamadım ..senin gibilere asosyal deniliyor bu dünyada..best friend ol benle diye ölmüyordur insanlarda seninle eminim zaten..sevilen biri değilsin belli ...

Ya arkadaşlarınız sizden elini ayağını çektiyse?

Ben yeni çevre edinirdim, ki öyle de yaptım :) böylesi çok daha eğlenceli. Evet bir arkadaşa bağımlı değilim lisedeki gibi, ama insan arkadaş arıyor :) Mesela bir kahve yapıp çağırasın geliyor, bazen kız kıza alışveriş, bazen sırf kanaviçe yapmak için birlikte ya da kitap okumak için arkadaş istiyor insan :) Böylesi daha verimli, daha enerjik yapıyor insanı, bence bir müddet sonra siz de bu dediğime hak vereceksiniz

Bir sorun mu var? Neden atarlandınız birden? Ben sadece soru sordum cevabını merak ettiğim için. Bir iddiada bulunduğumu hatırlamıyorum.
İyilipin için birsey yazdım hemen yorum yaptın nerden biliyorsunuz diye .,atıyoruz oturduğumuz yerden burda ...çok komiksin cidden neyse uzamasın ister dinlersin beni istersende asosyal bir şekilde geçirirsin ömrünü .,valla benim için dostlukların önemivardır öyle hemen yıkılmaz ...bilmiyorum herkesin görüşü farklı hayata ..

Size kötü birşey mi diyen oldu da bu kadar saldırıyorsunuz anlayamadım? Ben kimseye hakaret etmedim. Siz bana hakaret etme hakkını nerden buldunuz acaba?

Size kötü birşey mi diyen oldu da bu kadar saldırıyorsunuz anlayamadım? Ben kimseye hakaret etmedim. Siz bana hakaret etme hakkını nerden buldunuz acaba?
Asosyal demek mi hakaret e asosyalsin yani yazdıklarına göre ..
Neyse cnm lütfen uzamasın ben hakaret etmedim sana ...
Arkadaslarım beni bıraktı diyorsun yani.demek ki arkadaşlıklarını iyi kuramadın birini bulunca hemen sırtını çevirdin ihtiyacın olfuğundada kimse olmadı yanında ..yani sevilmedin ..bu mu hakaret ??insanın bir arkadaşı olmaz mı bu hayatta??

Anlaşılan psikolojik sorunlarınız var, ortada birşey yokken saldırıyorsunuz...Allah yardımcınız olsun ne diyeyim

Anlaşılan psikolojik sorunlarınız var, ortada birşey yokken saldırıyorsunuz...Allah yardımcınız olsun ne diyeyim
Haha valla benim bir sürü arkadasım var pislolojik sorunu olan sensin bence cnm ..ben sana saldırmadım asosyalsin dedim diye psikolojik sorunum oldu ..

Baya baya geniş bir fanteziniz var, hayret ettim şu an. Şak diye çözüverdiniz benim hayatımı, gelmişimi geçmişimi
Siz varya benim yaşadığım hayatın, arkadaşlıkların yanından bile geçmeyi bırak, hayal bile edemezsiniz Daha fazla açıklama yapmayacağım. Zaten gereksiz, siz kafanızda kendi kendinize kuruyorsunuz zaten

Haha valla benim bir sürü arkadasım var pislolojik sorunu olan sensin bence cnm ..ben sana saldırmadım asosyalsin dedim diye psikolojik sorunum oldu ..
La havle..... :) Size arkadaşlarınızla mutluluklar ozaman ne diyeyim ki daha :):):)

Bence kesinlikle en doğru olanı bu
Tabiki iyi kötü merabalastigiinz insanlar olur ama bencede insanın en iyi dostu esidir çünkü eş insana asla yanlış bir akıl vermez veya hareketlerini yanlış değerlendirip kötü anlamda elestirmez bence çok güzel bişey :))

Ben bu doğrudur bu yanlıştır diye hareket etmedim. İçimden böyle geliyor ve böyle hayatımı yaşıyorum. İlerisi için birşey diyemeyeceğim. Belki bir arkadaşa dosta ihtiyaç duyacağım, olabilir kim bilir.
bazı cevaplara çok hayret ettim yalnız. Mutsuz olmaya mahkum edilmişim, arkadaşlıklarım benim yüzümden bitmiş, kimse beni sevmedi, sevmiyor, sevmeyecekmiş ömrümün sonuna kadar asosyal yaşayacakmışım miş miş miş te mış mış mış

Bana sağlıklı gelmiyor bu tarz bir durum. Evet Eşiniz hayat arkadaşınız, bir hayat kurdunuz onunla ama gün gelir ters düşersiniz, o kendine göre haklı olur siz kendinize göre haklı olursunuz... Yani arkadaşı olan insanların arkadaşları hep onları kıskanıyor mu? Yanlış akıllar mı veriyorlar? Gün gelir Eşiniz de yanlış bir akıl verebilir. Eş bu adı üzerinde, kocanız. Abilik, en yakın arkadaşlık gibi anlamları da yüklemek ve ona odaklı olmak sağlıksız bence. Ailenin yeri başka, dostların yeri başka. İnsanın bir sosyal hayatı da olmalı, zaman geçince anlarsınız. Bu psikolojiden kurtulmak lazım.

Anormallik demeyelim de yeni evli olmanın getirdiği bi duygu yogunlugu var diyelim. Biraz fazla yükselmişsiniz. Naçizane tavsiyem yapmayın.

Birbirinize yetemediğiniz, birbirinizi anlayamadıgınız, tahammülünüzün azaldıgı, başka insanlara ihtiyac duydugunuz, o olmadan da yaşabildiginizi kendinize kanıtlamanız gereken anlar gelecek.

Bazen ikinizin hataları sebep olacak o anlara, bazen kimsenin suçu olmayacak. Ama illa ki olacak.

O anlarda kimse yalnız olmak istemez, siz de istemeyeceksiniz.

O yüzden bırakın dostlarınız olsun, aileniz olsun, emek verin ki sizle sevinip sizle üzülen başka insanlar da olsun.

Not: Ki zamanla bu ilk heyecanlar, pır pır uçuşan yeni evli halleri durulur zaten kendiliginden. O zaman yavaş yavaş eş dost işlerini koyarsınız yoluna. Bu zamanlar için normal hissettikleriniz. Uzun süre devam ederse ya da eski çevrenizden evlenir evlenmez koptuysanız, hani laf arasında "bak görmemisin kocası olmus" dedikleri tipe dönüstüyseniz o zaman sorun var demektir. Aksi halde cicim aylarıdır gecer eninde sonunda.

Madem omrunuzun sonuna kadar boyle olacaginizi dusunuyorsun ve mutlusun ne diye konu aciyorsun kendini övmeye?

Benimde arkadasim yok, bizde eşimle birbirimiz için bircok seyiz ama ben evlenmeden oncede yalnız takilabilen bir insandim. Yani genis arkadas cevremin yerine esimi oturtmadim, zaten cok arkadasim olmadi hic.

Bigun esim olmazsa hayatimda, bunalimlara, bosluklara düşmem buyuzden.

Ama sen geniş arkadas cevrenin yerine esini oturmussun birgun isler ters donerse, uzulursun bunu demek istiyorlar arkadaslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…