- 5 Ocak 2015
- 2.209
- 4.966
- 133
- Konu Sahibi CitirTurtam
-
Bir sorun mu var? Neden atarlandınız birden? Ben sadece soru sordum cevabını merak ettiğim için. Bir iddiada bulunduğumu hatırlamıyorum.Üff ne biliyorsan onu yap ben samimiyetle konuşmuştum hala nerden biliyorsun bizim hayatımızda sadece kk dan oluşuyor ya burda okuduk evet ..
Bence bu durum anormal. Ama malesef çoğu kadın böyle. Her şeyin yeri ayrı, anne babanın, kardeşin, arkadaşın. Tabi ki eş çok çok başka bir durum ama bu kadarı sağlıklı değil.
Biz de eşimle dost gibiyiz ama bir hafta arkadaşlarını görmese üzülürüm onun adına, gitsin görsün ben de arkadaşlarımla vakit geçiririm sonra ikimiz de dopdolu birbirimizi özlemiş anlatacak bir şeylerimiz dolu döneriz yani.
Ama en sevmediğim şey, evlendikten sonra arkadaşlarına 3.sınıf insan mualemesi yapanlar.
Sen ne dediğini bilmiyorsun sen demedin mi kimse yok çevremde kimseyi istemiyorum evet asosyalsin şimfide görüşüyorum insanlarla dedin ..ne dediğini anlamadım ..senin gibilere asosyal deniliyor bu dünyada..best friend ol benle diye ölmüyordur insanlarda seninle eminim zaten..sevilen biri değilsin belli ...Direk asosyal damgasını yedim, geç bile kaldınız sankim daha erken bekliyordum bu yorumu
Eşim çok şükür asosyal değil, bende değilim önceki yorumlarımın birinde bahsettim bu konudan. Sabahtan akşama kadar çalışıyoruz, hafta sonu dinleniyoruz, geziyoruz, eltilerimle görüşüyorum, eşimin arkadaş çevresiyle ve eşleriyle sırayla tanışma aşamasındayım. Yani anlayacağınız tamamen yapayalnız değiliz bu hayattaİllaki görüştüğüm insanlar olacak, evime gelip gidecekler, biz onlara gideceğiz (eşimin arkadaşları ve hanımları). Ama okadar yani illa best friends forever olmaya gerek yok.
Ya arkadaşlarınız sizden elini ayağını çektiyse?
İyilipin için birsey yazdım hemen yorum yaptın nerden biliyorsunuz diye .,atıyoruz oturduğumuz yerden burda ...çok komiksin cidden neyse uzamasın ister dinlersin beni istersende asosyal bir şekilde geçirirsin ömrünü .,valla benim için dostlukların önemivardır öyle hemen yıkılmaz ...bilmiyorum herkesin görüşü farklı hayata ..Bir sorun mu var? Neden atarlandınız birden? Ben sadece soru sordum cevabını merak ettiğim için. Bir iddiada bulunduğumu hatırlamıyorum.
Sen ne dediğini bilmiyorsun sen demedin mi kimse yok çevremde kimseyi istemiyorum evet asosyalsin şimfide görüşüyorum insanlarla dedin ..ne dediğini anlamadım ..senin gibilere asosyal deniliyor bu dünyada..best friend ol benle diye ölmüyordur insanlarda seninle eminim zaten..sevilen biri değilsin belli ...
Asosyal demek mi hakaret e asosyalsin yani yazdıklarına göre ..Size kötü birşey mi diyen oldu da bu kadar saldırıyorsunuz anlayamadım? Ben kimseye hakaret etmedim. Siz bana hakaret etme hakkını nerden buldunuz acaba?
İyilipin için birsey yazdım hemen yorum yaptın nerden biliyorsunuz diye .,atıyoruz oturduğumuz yerden burda ...çok komiksin cidden neyse uzamasın ister dinlersin beni istersende asosyal bir şekilde geçirirsin ömrünü .,valla benim için dostlukların önemivardır öyle hemen yıkılmaz ...bilmiyorum herkesin görüşü farklı hayata ..
Asosyal demek mi hakaret e asosyalsin yani yazdıklarına göre ..
Neyse cnm lütfen uzamasın ben hakaret etmedim sana ...
Haha valla benim bir sürü arkadasım var pislolojik sorunu olan sensin bence cnm ..ben sana saldırmadım asosyalsin dedim diye psikolojik sorunum oldu ..Anlaşılan psikolojik sorunlarınız var, ortada birşey yokken saldırıyorsunuz...Allah yardımcınız olsun ne diyeyim
Asosyal demek mi hakaret e asosyalsin yani yazdıklarına göre ..
Neyse cnm lütfen uzamasın ben hakaret etmedim sana ...
Arkadaslarım beni bıraktı diyorsun yani.demek ki arkadaşlıklarını iyi kuramadın birini bulunca hemen sırtını çevirdin ihtiyacın olfuğundada kimse olmadı yanında ..yani sevilmedin ..bu mu hakaret ??insanın bir arkadaşı olmaz mı bu hayatta??
La havle..... :) Size arkadaşlarınızla mutluluklar ozaman ne diyeyim ki daha :):):)Haha valla benim bir sürü arkadasım var pislolojik sorunu olan sensin bence cnm ..ben sana saldırmadım asosyalsin dedim diye psikolojik sorunum oldu ..
Bence kesinlikle en doğru olanı bu3 aylık evliyim ve henüz bir arkadaş ortamı, bir çevre edinmedim. Komşularımın hiçbirini de tanımıyorum.
İşin garip tarafı, içimde öyle bir istek de yok. Sanki eşimden başka hiç kimseye ihtiyacım yok gibi. O benim hem eşim hem dostum hem babam hem abim hem kardeşim...kısaca o benim herşeyim. İstediğim gibi karşısında şakalaşırım, gülerim, bağırırım, çılgınca şarkı söylerim, şekilden şekile girerim, içimi dökerim, boş muhabbet ederim dedikodu falan. Arkadaşlar nasıl vakit geçiriyorsa aynı şekilde eşimle geçiriyorum
Bu durumdan o kadar mutluyum ve huzurluyum ki anlatamam. Gerçekten de bir arkadaşa dosta ihtiyaç duymuyorum, sadece eşim yanımda olsun o bana yeter. Sadece onu istiyorum.
Asosyal bir insan kesinlikle değilim. Bu yaşıma kadar gayet geniş bir arkadaş ortamına sahiptim ve hayatı dolu dolu yaşadım gezip tozup eğlenerek.O günleri Almanya ile geride bıraktım tabi.
Bende bir anormallik mi var yoksa benim gibi düşünenler varmı aranızda? Yeni evli olduğum için mi böyle hissediyorum?
Ben bu doğrudur bu yanlıştır diye hareket etmedim. İçimden böyle geliyor ve böyle hayatımı yaşıyorum. İlerisi için birşey diyemeyeceğim. Belki bir arkadaşa dosta ihtiyaç duyacağım, olabilir kim bilir.Bence kesinlikle en doğru olanı bu
Tabiki iyi kötü merabalastigiinz insanlar olur ama bencede insanın en iyi dostu esidir çünkü eş insana asla yanlış bir akıl vermez veya hareketlerini yanlış değerlendirip kötü anlamda elestirmez bence çok güzel bişey :))
Anormallik demeyelim de yeni evli olmanın getirdiği bi duygu yogunlugu var diyelim. Biraz fazla yükselmişsiniz. Naçizane tavsiyem yapmayın.3 aylık evliyim ve henüz bir arkadaş ortamı, bir çevre edinmedim. Komşularımın hiçbirini de tanımıyorum.
İşin garip tarafı, içimde öyle bir istek de yok. Sanki eşimden başka hiç kimseye ihtiyacım yok gibi. O benim hem eşim hem dostum hem babam hem abim hem kardeşim...kısaca o benim herşeyim. İstediğim gibi karşısında şakalaşırım, gülerim, bağırırım, çılgınca şarkı söylerim, şekilden şekile girerim, içimi dökerim, boş muhabbet ederim dedikodu falan. Arkadaşlar nasıl vakit geçiriyorsa aynı şekilde eşimle geçiriyorum
Bu durumdan o kadar mutluyum ve huzurluyum ki anlatamam. Gerçekten de bir arkadaşa dosta ihtiyaç duymuyorum, sadece eşim yanımda olsun o bana yeter. Sadece onu istiyorum.
Asosyal bir insan kesinlikle değilim. Bu yaşıma kadar gayet geniş bir arkadaş ortamına sahiptim ve hayatı dolu dolu yaşadım gezip tozup eğlenerek.O günleri Almanya ile geride bıraktım tabi.
Bende bir anormallik mi var yoksa benim gibi düşünenler varmı aranızda? Yeni evli olduğum için mi böyle hissediyorum?
Neden bunu bir hata olarak görüyorsunuz? Nasıl sonu hüsranla "bitecek" diyerek bu kadar emin olabiliyorsunuz?
Belki ben eşimle bu şekilde ömrümün sonuna kadar mutlu olacağım?!?!
Yani neden nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?