- 23 Haziran 2016
- 1.024
- 821
- 38
- Konu Sahibi CitirTurtam
-
bence en iyisi..3 aylık evliyim ve henüz bir arkadaş ortamı, bir çevre edinmedim. Komşularımın hiçbirini de tanımıyorum.
İşin garip tarafı, içimde öyle bir istek de yok. Sanki eşimden başka hiç kimseye ihtiyacım yok gibi. O benim hem eşim hem dostum hem babam hem abim hem kardeşim...kısaca o benim herşeyim. İstediğim gibi karşısında şakalaşırım, gülerim, bağırırım, çılgınca şarkı söylerim, şekilden şekile girerim, içimi dökerim, boş muhabbet ederim dedikodu falan. Arkadaşlar nasıl vakit geçiriyorsa aynı şekilde eşimle geçiriyorum
Bu durumdan o kadar mutluyum ve huzurluyum ki anlatamam. Gerçekten de bir arkadaşa dosta ihtiyaç duymuyorum, sadece eşim yanımda olsun o bana yeter. Sadece onu istiyorum.
Asosyal bir insan kesinlikle değilim. Bu yaşıma kadar gayet geniş bir arkadaş ortamına sahiptim ve hayatı dolu dolu yaşadım gezip tozup eğlenerek.O günleri Almanya ile geride bıraktım tabi.
Bende bir anormallik mi var yoksa benim gibi düşünenler varmı aranızda? Yeni evli olduğum için mi böyle hissediyorum?
sağol ..La havle..... :) Size arkadaşlarınızla mutluluklar ozaman ne diyeyim ki daha :):):)
ayy koptum haklısın yaklayaşmam sana majesteleri...puahhaha. arkadaşlıklarına yaklaşamam e sen kendin diyorsun kestiler görüşmeyi kimseyi istemiyorum diye hangi arkadaşlıklarının yanına yaklaşamayım kimsen yok ki kocanda başka .. kendi kimliğin bile yok kendini eşin üzerinden tatmin ediyorsun bir hayatın yok .. imrendiğim hayat bu değil üzgünüm canım .. senin gibi hayatı olan yüzlerce kadın var bu kk da .. sen ayrılıcalıklı değilsin yani ...Baya baya geniş bir fanteziniz var, hayret ettim şu an. Şak diye çözüverdiniz benim hayatımı, gelmişimi geçmişimi
Siz varya benim yaşadığım hayatın, arkadaşlıkların yanından bile geçmeyi bırak, hayal bile edemezsinizDaha fazla açıklama yapmayacağım. Zaten gereksiz, siz kafanızda kendi kendinize kuruyorsunuz zaten
Aynı durumdayız3 aylık evliyim ve henüz bir arkadaş ortamı, bir çevre edinmedim. Komşularımın hiçbirini de tanımıyorum.
İşin garip tarafı, içimde öyle bir istek de yok. Sanki eşimden başka hiç kimseye ihtiyacım yok gibi. O benim hem eşim hem dostum hem babam hem abim hem kardeşim...kısaca o benim herşeyim. İstediğim gibi karşısında şakalaşırım, gülerim, bağırırım, çılgınca şarkı söylerim, şekilden şekile girerim, içimi dökerim, boş muhabbet ederim dedikodu falan. Arkadaşlar nasıl vakit geçiriyorsa aynı şekilde eşimle geçiriyorum
Bu durumdan o kadar mutluyum ve huzurluyum ki anlatamam. Gerçekten de bir arkadaşa dosta ihtiyaç duymuyorum, sadece eşim yanımda olsun o bana yeter. Sadece onu istiyorum.
Asosyal bir insan kesinlikle değilim. Bu yaşıma kadar gayet geniş bir arkadaş ortamına sahiptim ve hayatı dolu dolu yaşadım gezip tozup eğlenerek.O günleri Almanya ile geride bıraktım tabi.
Bende bir anormallik mi var yoksa benim gibi düşünenler varmı aranızda? Yeni evli olduğum için mi böyle hissediyorum?
Ne kadar abartmışsınız. İçinizde bişeyler var bayağı eksik ama anlayamadımayy koptum haklısın yaklayaşmam sana majesteleri...puahhaha. arkadaşlıklarına yaklaşamam e sen kendin diyorsun kestiler görüşmeyi kimseyi istemiyorum diye hangi arkadaşlıklarının yanına yaklaşamayım kimsen yok ki kocanda başka .. kendi kimliğin bile yok kendini eşin üzerinden tatmin ediyorsun bir hayatın yok .. imrendiğim hayat bu değil üzgünüm canım .. senin gibi hayatı olan yüzlerce kadın var bu kk da .. sen ayrılıcalıklı değilsin yani ...
ay yazık klavyeden hava atıyorsun aklınca .. sen beni benim hayatımı biliyor musun ..
kendini rezil etme bence ... sen benim kulvraımda zaten değilsin .. olamazsın .. tanışalım istersen gör kimim neyim hodri meydan taze gelin ..
kimse seni arkadaş olarak görmüyor işte nedenide belli . bence sen kıskanç birisin . eminim eşinide deli gibi kıskanıyorsundur arkadaşlarım kapar mazallah diye korkuyorsundur ondan arkadaşa ihtiyacım yok diyorsun ...
tipik kendine güvenmeyen hayatı koca ve çocuktan ibaret sanan türk kızı .. nasıl bir hayat yaşıyorsunda yanına yaklaşamayacağım valla çok güldüm ya akşam akşam ...
yurt dışında doğmuşsun büyümüşsün ama azcık kültüründen medeniyetinden almamışsın ...
ya cidden anlamınızda mı sorun var ne var anlamıyorumNe kadar abartmışsınız. İçinizde bişeyler var bayağı eksik ama anlayamadım
Asosyallik olmuyor tabi ki,eşiyle hem evli hem arkadaş hem dost her şeyi yaşaması kötü bir şey mi?
illaki komşularla altın günü yapıp, kek börek dedikodu mu yapmak gerek?
bence bir arkadaş çevresi yapmalısın yine de3 aylık evliyim ve henüz bir arkadaş ortamı, bir çevre edinmedim. Komşularımın hiçbirini de tanımıyorum.
Cnm bnm yeni evliler hep böyle olur3 aylık evliyim ve henüz bir arkadaş ortamı, bir çevre edinmedim. Komşularımın hiçbirini de tanımıyorum.
bence arkadaşı olmayanlar geçismiz kıskanç insanlar ..
herkesi kıskandıkları için arkadaş bulamıyorlar sağlam dostluklar kuramıyorlar ..özündede bunun kendine güvensizlik yatıyor .. asosyalsin deyincede aa benim arkadaşlarım vardı diye kıvırıyorlar ....
hayatta kimsesi olmayan aile ,arkadaş,dostluk gibi şeylere önem vermeyen kendini sadece eşi üzerinden tatmin eden onun ekonomik ,kariyer vs sinden kendini tanımlayan bir avuç kadıncık bunlar .. nesine saygı duyayaım . birey olamamış hayatta .koskoca kadınlar koskoca hayatta bir dost edenemişse bunda bir sorun vardır ..herkes mi kötü yani bir sen iyisin .. hadi herşeyi anladık ee varmış arkadaşı suç mu diye birileri çıkış yapıyor . yahu konu zaten asosyallik .. neyse valla bazı beyinler cidden kıt .. sizle kim arkadaşlık yapar zaten ne öğrencek ne paylaşcak senle .. evinde otur örgü ör sen ..
ay bende sana gülüyorum ne güzel karşılıklı sabah sabah gülüştük ...Vo vov vov vooovvv, iddalara gel
Eslerimiz üzerinden kendimi tatmin edip ekonomik kariyer vssinden kendini tanimlayan bir avuc kadincikmisiniz he mi.
Cok pis bir feministim, esim önümde saygiyla egilir. Okudum, evde cocuk bakiyorum bilincli olarak yalnizim. dost edinememisiz he mi..
Ne kadar sig bir düsüncedir bu ya.
Ista bu yüzden yalnizim bakin iste su zihniyete zaman verecegime balkonda salatalik yetistiririm soguk soguk da yerim.
Sinirlenemiyorum gerci artik, neremi dönüp güleyim onunla mesgulüm su an
ay bende sana gülüyorum ne güzel karşılıklı sabah sabah gülüştük ...
geçimsiz haset insanlar arkadaşı olmaz bence . git bir doktora sor . herkes mi kötü ya bir kendine sor yani ..
çok pis feministmiş hehe tabi .. alıntı yapmayın ya lütfen küçük dünyanızda yaşayın banane . ben fikrimi yazdım .. kendnizi niye ispatlamaya çalışıyorsunuz bana .. ben oterite miyim . herkesde kendini ispatlama çalışması .
bana göre böle arkadaşın olmamışsa şu hayatta benim için bu durumdasın ...insanın eski bir dostu olmaz mı ya . bana tuhafgeliyor ..dönde kendine gül hadi bebeğim evde örgünü ör sen ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?