Kimseye ihtiyaç duymamak

Yaz yaz
Birseyden zorun var ama bunu didikleyemem hic simdi.
Iyyy sabah sabah nasil da salgirganlasmisin sen böyle. Ne derler git bir iki sevis de kendine gel stresini alir. Baya gergin gördüm ben seni.
valla çok rahatım sporumu yapıcam sonrada dışarı çıkıp işlerimi halledicem ..
istediğimi yaparım sanane ...
sen neyi didikleyecen ya sen kimsin senin dediklerinin benim hayatımda önemi mi olucak sandın ..
ne atlayıp saldırıyorsun ne derdin var . gerçek hayattada böyleysen yalnız kalman normal ..hem mutluysan niye kendini ispatlamaya çalışıyorsun .

evet ne tarafimdan gülecegime karar verdim su an
Bence de cik sporunu yap baya lazim sana su an

evet ne tarafimdan gülecegime karar verdim su an
Bence de cik sporunu yap baya lazim sana su an
evet fit kalmam için gerek .. evde yayılıp yatmak bana göre değil ...
gülmekten başka bir işin yoktur eminim ..
hadi işine ya bulaşma ... cevap yok sana rtık kendin takıl eğlen zavallı .

evet fit kalmam için gerek .. evde yayılıp yatmak bana göre değil ...
gülmekten başka bir işin yoktur eminim ..
hadi işine ya bulaşma ... cevap yok sana rtık kendin takıl eğlen zavallı .

Yerlerdeyim su an Ya tamam cidden üzerine gelmiycem cik spor yap kendine gel, üzülmeye basladim. Ayy yas 14 muhabbetine döndü zaten. Neyse cicim sen hadi git stresini at da öyle gel hadi

ayy fena şekilde +1

sosyallik tanımı bu toplumda çok değişken. herkesle sohbeti olan, görünürde iyi anlaşan insanlara sosyal deniyor. üzgünüm ama böyle değil.

ya arkadaşım gidin ya başımdan ... saldırıyorsunuz cevap verincede ben kötü oluyorum ..
eğlence arıyorsunuz anladık da ben cidden sıkıldım .

Arkadaşlar o benim ailem almanya da. Istanbulda kimsem yok akraba falan hiç yok. Eşim bana "baban gibi koruyamasam da seni sana onun eksikliğini aratmayacağım"diye söz verdi düğün günümüzde. Tabiki ailemin yeri bambaşka ama onlar bende çok uzakta oldukları için eşim onların eksikliğini hissetmemem için elinden geleni yapıyor

Bence kari kocalar kendi alanlarinida olusturmali bazen. Her dk her saniye beraber olucaksaniz ozlem kalmiyor, goz gonul alisiyor ve monotonlasiyor hersey.
Mesela esin butun gun senle otursa 24 saat, ve 1 saat lik isi ciksa " benle kalmak istemiyor, oysaki eskidn isterdi, beni daha az seviyor" a kadr gider bu.

ya bu tip durumlar ilerde erkek tarafı evliliğe alışınca sorun oluyor bence. hani burda bi ton konu var. eşim arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor ben napcam onu bekliyorum yalnız kalmak istemiyorum vs vs. yani eşiniz herşeyiniz olabilir ama bu romantiklik bittiği zaman başka bi arkadaş arayabilirsiniz etrafınızda. o yüzden bağları koarmadan iyice kabuğa çekilmeden sosyalleşin derim ben.

Ben de öyle sayilirim. Bir kere komsu olayini sevmiyorum. Tabi selamlasirim vs... o ayri ama çat kapı gelmeleri, yasi büyük olanlarin kaynanalik taslamasi,bilmislik taslamasi vs...

Ben yeni bir şehre tasindim, bir yili biraz geçti. Dedim ki kendime "sakin arkadaş edineyim diye abuk sabuk tiplere atlama,önce bir gözlemle" ve bir yil gozlemledim buradaki insanlari. Kimlerle arkadaş olurum,bana uyar, zarar vermez belirledim. Bunlardan biriyle kahve arkadaşı oldum. Arada gelip gidiyoruz birbirimize. Birini daha gözüme kestirdim onunla da yavaş yavaş arkadaş olmaya basladim.

Yani sana tavsiyem gözlemle önce, acele etme, gerçekten senin arkadasligina layiksa o kişiyi hayatına al.

Yoksa kuru kalabaliktansa kaliteli yalnizligi tercih ederim.

Isvicreye gelemden once bende oyleydim. Ve sedigin gibi sadece kocamlayken mutluyum. Ben bir bucuk yil oldu geleli ama yinede cok samimi oldugum kimse yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…