• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimseye söyleyemiyorum

eloo11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
12
0
1
29
Kuzenim 29 yaşında ben 18 yaşındayım kuzenim dediğimde annemin kuzeni neyse o izmir de oturuyor gelir durumu iyi ve tek evde kalıyor diye annem ona rica etti onda kalıyorum Çünki bu yıl uni. Izmirde kazandığım için beni çok seviyor sürekli evimin prensesi diyor. Ve sürettiarkadaslaryla geziyor . Ama bana hep çiçek böcek alıyor sizce ona karşı nasıl tavır gostermeliyim ne yapmalıyım bir sabah uyandığımda beni izlerken gördüm onu ne yapıyorsun dedim emaneti me bakıyorum dedi. Emanetin olsaydı bırakıp bırakıp gitmezdin dedim isine uzun bir süredir gitmeme ye başladı Ekmek almaya bile beraber gidiyoruz :) sizce ne yapaym ona karşı tutumum nasik olsun

Tehlikeli bu iş.
Bizim memleket alışkın akraba evliliklerine. Öz be öz amca çocukları evleniyor. Bu senin annenin kuzeniymiş.
Annende seni niye onun evine yollamışki. Ben olsam hayatta göndermezdim. Gazetelerde ki sapık akrabaları hiç okumuyormusunuz??
Sen yurda çık bence. Ateşle barut yanyana durmaz. Sen tazeciksin onun yanında. Bir de güzelsen adamın aklı kayar. Beni izliyordu diyorsun, olmamalı bu.
Adamın evinde kalıyorsun ters davranmak olmaz. Yurda çıkmalısın.

bence sen yanlış bir söz söyleyip ona kapı açmışsın.bırakıp bırakıp gitmezdin sözün hep onunla beraber olmak istiyosun anlamında.erkek milleti alır o lafını nerelere götürür şaşırıp kalırsın.bence resmiyet ver kouşmalarına.orda kalmana çok şaşırdım ailem izin verse de ben hayatta gitmezdim sonuçta akraba, uzakta olsa aynı, yakında olsa aynı.insan 1.derece kuzenine güvenemezken bu devirde sen, annemin kuzeni diosun.valla annen yanlış yapmış hayırlısı olsun hakkında dikkat et kendine

çok aykırı davranışlar bunlar bi an önce yurda çıkın iki sonra evleneyim mi diyede konu açarsın sonra :KK57:

Dediğiniz gibi biri değil o annem beni ona emanet etti . Orda akrabam yok diye. Bırakıp bırakıp gitmezdin dediğimde gecenin bi saatinde arkadaslaarı ile dolaşıyor onu soyledim.

Dediğiniz gibi biri değil o annem beni ona emanet etti . Orda akrabam yok diye. Bırakıp bırakıp gitmezdin dediğimde gecenin bi saatinde arkadaslaarı ile dolaşıyor onu soyledim.
canım kim olursa olsun öyle bırakmaması lazım annenin ne demek yalnız başına kalıyor tm öyle biri olmayabilir allah korusun bişeyler olursa hayatın mahvolurr

Bilmiyorim ama ben ona sevgimi göster miyorum normal bir insanmış gibi davranıyorum ona

eloo11 arkadasım sen bu adamdan aşikar bi şekilde hoşlanıosun laf bile ettirmiyosun belli.. bence o evde kalma arayada bı mesafe koy.. bu işin sonu ii deil biz pişmanlık yaşadık sen yaşama bari git üniden biriyle sevgili ol ne işin var o kadar yası buyuk adamla annenin kuzeni :/

Back
X