• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimseye söyleyemiyorum

"emanetin olsam bırakıp gitmezdin" diyerek, adama "yanımda kalmanı istiyorum" mesajı vermişsiniz , isteseniz de istemeseniz de... Zaten hissediyorsunuz bir şeyler olduğunu ortada, kadın yanılmaz hislerinde.Bu işin sonu hoş değil.

hadi oda sizde gençsiniz düşünememiş olabilirsiniz ama anneniz nasıl müsade edip gönderdi sizi. ateşle barut asla yan yana durmaz.ve de uzaktan akrabaymışsınız.kaldı ki yakın akrabanın bile aynı evde kalması sıkıntı.neler duyuyoruz haberlerde falan.

uzak da olsa yakın da olsa, iyi de olsa sonuçta o bir erkek. Erkeklerin düşünceleri kadınlardan farklıdır. O evde sadece yemek yiyip uyumuyorsunuz; tuvalete giriyorsunuz, banyoya giriyorsunuz. Her şeyi ortak kullanıyorsunuz. İnsan rahatsızlık hisseder. Siz bu durumdan rahatsız değilseniz, onun işe gitmeyip sizin yanınızda olmasını istiyorsanız o başka tabi. Normal bir insan gibi davranıyorsanız neden size çiçek alıyor? Ben de herkese normal davranıyorum ama bana kimse çiçek almıyor :)

Annenizin kuzeni erkek dimi:KK57: uyurken izlemeler hediyeler. Valla bu devirde ben kimseye " o oyle bi insan degildir yapmaz" demem. Neler duyuyoruz. Yargilamak haddim degil ama dikkatli olun:KK51:

bu durum hos degil elbette.
yanliz ben, senin bu durumdan pek de hosnutsuz olmadigini sezinledim, bilemiyorum yaniliyor da olabilirim.

Sen resmen hoslaniyosun :D konuyu buraya açarak da acaba oda hoslaniyormu bakalim kk kizlari ne diyor demissin :D yurt bak sen

offf çok fake sin....hadi bir ihtimal değilsen bile adam gel dese gideceksin yani,annene de hayret ettim doğrusu baban ne diyor bu duruma?

Maddi imkan varsa yurt bak sen,orada kalmaya devam edersen işin sonu belli.

Kuzenim 29 yaşında ben 18 yaşındayım kuzenim dediğimde annemin kuzeni neyse o izmir de oturuyor gelir durumu iyi ve tek evde kalıyor diye annem ona rica etti onda kalıyorum Çünki bu yıl uni. Izmirde kazandığım için beni çok seviyor sürekli evimin prensesi diyor. Ve sürettiarkadaslaryla geziyor . Ama bana hep çiçek böcek alıyor sizce ona karşı nasıl tavır gostermeliyim ne yapmalıyım bir sabah uyandığımda beni izlerken gördüm onu ne yapıyorsun dedim emaneti me bakıyorum dedi. Emanetin olsaydı bırakıp bırakıp gitmezdin dedim isine uzun bir süredir gitmeme ye başladı Ekmek almaya bile beraber gidiyoruz :) sizce ne yapaym ona karşı tutumum nasik olsun

Anneniz nasıl buna izin verdi...

Aranızda 11 yaş var o abiniz sayılır.

İlk önce o evden taşının ... sonra bu boş sözlere inanmayın...

çiçek vs hediye alması çok kolay... sizi kandırmaya çalışıyor... Annenin kuzeni.. dayının oğlu fark etmez... erkek akraba dinelemez kanı bozuksa bozuktur....

size yan gözle bakmaz basar nikahı.... Laf ebeli yapıp emanetime bakıyorum gibi sizi prenses hissetmenize olanak sağlamaz..

Evden taşının ve okulunuza devam edin madem prensesisiniz niyetinin ciddiliğini göstersin..

Evet çok haklı önce kendine dürüst ol aklın başına al ordan ayrıl ve sana yakışır şekilde okuma devam et senin güzel bir işin olursa gerisi gelir

bence mesafe koymalı ve oradan ayrılmalısınız. bu davranışı anneneizin iyi niyetini suistimal etmekten başka bişey değil

Back
X