evet ilişkimiz güzel. ben her şeye rağmen bize olan sevgisinden emin olduğum için ona karşı kızsam bile kin duymuyorum, büyütmüyorum. yaşlı olmasının da bunda etkisi var. bazı şeyleri bizim gibi düşünemiyor kendine göre yorumluyor. ne yapayım bu yaştan sonra değişmez kimse. akşam tartışır kavga ederdik, sabah uyanıp odamdan çıkınca günaydın derdim hiçbir şey olmamış gibi devam ederdik. ki kin duyan bir insandır bunu bildiğim için uzatmam. istemem zira kin duymasını. yalnız şöyle bir şey var ben sinirlensem de hiç saygımı kaybetmem ona karşı. derdimi tane tane anlatırım gerekirse bin kere anlatırım. asla terbiyesizlik yapmam. sözlerime dikkat ederim. kin duydu mu duyar, pistir kini yani. o da bunu açıkça söylerdi, ben kardeşlerimi sildim gerekirse evladımı bile silerim kinlenirsem ama sen öyle değilsin, uzatmıyorsun, yanıma gelip nasılsın dediğin anda bişey kalmıyor bende der hep. bakalım. allah sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin. dediğinizi yapacağım. bu akşam aradık kardeşimleBen de sevmem telefonda konuşmayı.
İşkence gibi gelir.
Ama sizin torun nine ilişkiniz güzelmiş haftada bir bari arayın.
Zorlayın biraz kendinizi.
Diğerlerini de samimiyetiniz belirler ona göre arar ya da aramazsınız.
Kesinlikle birde açmayınca trip yiyorsun yada geç açınca bizde kız tribini eşim atıyor açma tlfonu 10 dakika sonra kapıdaKaşınmayayım en iyisi öyle mi
evetBen de telefonla konuşmayı sevmeyenlerdenim. Üniversitedeyken yurtta kimi arkadaşlarım saatlerce anne babasıyla konuşurdu, biz ailemle napıyosunuz iyiyiz modundaydık. Evliyken de ex ile ayrı şehirlerdeydik günde bir kez konuşurdum ancak (gün boyu yazışırdık ama pek konuşmayı sevmiyordum). Akrabalarımı falan da hiç aramambuna kandil bayram vs. de dahil. bu hayatımdaki insanları sevmediğim ve önemsemediğim anlamına gelmiyor, yüz yüze görüştüğümüzde normal sevgiye dayalı bir ilişkim var çevremle. Onlar da bunu bilirler ve telefona anlam yüklemezler, zaten akraba, arkadaş uzun süre görmediğim biri varsa bi yoklar ziyaret ederim.
Konu sahibi çok benziyorum seninle..bende öyleydim fakat bence altında yatan duygu kaygı duygusu,iç sıkıntısı falan oluyor aramak cokzor :) bende çözemedimbaşlığım bu yüzden arayamıyorum veya aramıyorum. yani telefonu kimse zincire vurmuyor. konuşma hakkım da var.
aramıyorum: ben aramıyorum.
arayamıyorum: aramak istiyorum ama içimde bişey sanki engel oluyor, ya boşver diyor ya sonra ararsın diyor ve bu sebepten istesem de arayamıyorum.
saçma olduğunun farkındayım. istek konusu da yatıyor tabii altında. o istek yok ama bu defa vicdan yapıyorum. tabi allah başka dert vermesin de durum bu.
:)Konu sahibi çok benziyorum seninle..bende öyleydim fakat bence altında yatan duygu kaygı duygusu,iç sıkıntısı falan oluyor aramak cokzor :) bende çözemedim
Bende hic sevmıorum .Mesajlasmayı sevıyorum .Bazı ınsanların yapısı bu .Benı aramayana da hıc gonul koymuorum.Ama bazı ınsanlar o kadar sevıokı konulmayı .Bır ben sevemedım.günaydın kk'nın güzeller güzeli hanımları :)
benim garip bir derdim var. aslında dert sayılır mı onu da bimiyorum siz karar verin bakalım dert mi değil mi.
ben ailemden kimseyi telefonla arayamıyorum. aramıyorum ya da. mesela sadece annem ve kardeşimle yaşıyorum. onlarla samimiyetim had safhada tabii. eskiden anneannem ve dayımla yaşardık, biraz geniş bir aileydik. senelerce öyle yaşadık 10 seneyi geçmiştir. sonra aile içinde bazı sorunlar oldu ve biz ayrı eve taşındık. huzurumuz yerinde binlerce kez şükür. örneğin ben anneannemle çok samimi, muhabbeti çok iyi olan biriydim aynı evin içindeyken. kavga bile etsek ben asla uzatmaz, birkaç saat sonra yanına gider sohbet etmeye başlayınca gönlünü alırdım ve eskisi gibi olurduk. taşındığımızdan beri mesela onu özel olarak aramıyorum. o da bizi aramıyor. ayda alemde bir akşamları annem ararsa sesini duyuyoruz onda da telefonda sanki biraz tutuk gibi konuşuyor. annem şey diyor hatta bana, bizimle konuşmak istemiyor sanırım diyor. açıkçası hal böyle olunca zaten aramaya meyilli olmayan bir insan olarak ben de aramıyorum. geçen kandil diye annem aradığında bize sitem etmiş aramıyorlar diye. annem de sen de aramıyorsun demiş, onlar küçük onların araması lazım falan demiş anneannem de. aslında aramak istiyorum onu bazen ama aramıyorum. bilmiyorum neden. öyle saçma, anlamsız bişey var bende. sadece ona karşı da değil.
mesela öz babamı falan da aramam pek. çok nadirdir o da yakınıyor bu durumdan ama onu da arayamıyorum. aramıyorum.
diğer yakın akraba teyze hala vs onlara da aynıyım. aramıyorum.
telefonla konuşmayı pek sevmiyorum. yasaklar sebebiyle zaten saat kısıtlaması pandemi vs derken ev ziyareti hiç yapmıyorum zaten, kimseye gitmiyorum. aramadığım için vicdan azabı çekmeme rağmen aramıyorum. arkadaşlarıma, flörtlerime karşı falan bu durumu yaşamadım şimdiye kadar. sadece aileden olanlara böyle. sonra adım vefasıza çıkıyor. anneannem hep aklımda ama niçin aramıyorum ben de bilmiyorum.
şehir dışında okudum, millet annesiyle her gün konuşurdu telefonda ben 3-4 günde bir o ararsa falan konuşurdum annemle bile. bazen ben arardım.
bu tarz bir durum yaşayan veya etrafında böyle olan var mı? bu arada ben zaten onları aramadığım için onlar niye aramıyor beklentisinde değilim. belki yaşanan kötü şeylerin etkisi vardır üzerimde, aramıyor olmamın altında yatan sebep budur da farkında değilimdir. yorum yapmadan geçmeyin lütfen, zaman ayırdığınız için teşekkürler :) (merak eden olursa burcum kova)
ne çok aynı olduğum insan varmış ne güzelAyyy tam da beni anlatmış diye okuyordum ki meğer burcumuz da aynıymış
canım istemiyorsa açmama huyu bende de var ama aileme yapmıyorum bunu genelde. özellikle bir işim varsa, yemek vs yiyorsam arkadaştan vs gelen aramayı açmıyorum. sonra geri arıyorum.Ben de aramıyorum. Sevmiyorum. Benim hatta telefonları açmama gibi bir huyum da var. O an canım istemiyorsa açmıyorum. Huyum berbat, biliyorum. Ama içimden böyle geliyor. Engel olamıyorum. Napayım
evet yapı meselesi niçin gönül konulur anlamamBende hic sevmıorum .Mesajlasmayı sevıyorum .Bazı ınsanların yapısı bu .Benı aramayana da hıc gonul koymuorum.Ama bazı ınsanlar o kadar sevıokı konulmayı .Bır ben sevemedım.
Çocuğum kova burcu olmasın aminn. Hep böyle aileye uzaksiniz. Dert belli derman belli neden yazdınız anlamadımgünaydın kk'nın güzeller güzeli hanımları :)
benim garip bir derdim var. aslında dert sayılır mı onu da bimiyorum siz karar verin bakalım dert mi değil mi.
ben ailemden kimseyi telefonla arayamıyorum. aramıyorum ya da. mesela sadece annem ve kardeşimle yaşıyorum. onlarla samimiyetim had safhada tabii. eskiden anneannem ve dayımla yaşardık, biraz geniş bir aileydik. senelerce öyle yaşadık 10 seneyi geçmiştir. sonra aile içinde bazı sorunlar oldu ve biz ayrı eve taşındık. huzurumuz yerinde binlerce kez şükür. örneğin ben anneannemle çok samimi, muhabbeti çok iyi olan biriydim aynı evin içindeyken. kavga bile etsek ben asla uzatmaz, birkaç saat sonra yanına gider sohbet etmeye başlayınca gönlünü alırdım ve eskisi gibi olurduk. taşındığımızdan beri mesela onu özel olarak aramıyorum. o da bizi aramıyor. ayda alemde bir akşamları annem ararsa sesini duyuyoruz onda da telefonda sanki biraz tutuk gibi konuşuyor. annem şey diyor hatta bana, bizimle konuşmak istemiyor sanırım diyor. açıkçası hal böyle olunca zaten aramaya meyilli olmayan bir insan olarak ben de aramıyorum. geçen kandil diye annem aradığında bize sitem etmiş aramıyorlar diye. annem de sen de aramıyorsun demiş, onlar küçük onların araması lazım falan demiş anneannem de. aslında aramak istiyorum onu bazen ama aramıyorum. bilmiyorum neden. öyle saçma, anlamsız bişey var bende. sadece ona karşı da değil.
mesela öz babamı falan da aramam pek. çok nadirdir o da yakınıyor bu durumdan ama onu da arayamıyorum. aramıyorum.
telefonla konuşmayı pek sevmiyorum. yasaklar sebebiyle zaten saat kısıtlaması pandemi vs derken ev ziyareti hiç yapmıyorum zaten, kimseye gitmiyorum. aramadığım için vicdan azabı çekmeme rağmen aramıyorum. arkadaşlarıma, flörtlerime karşı falan bu durumu yaşamadım şimdiye kadar. sadece aileden olanlara böyle. sonra adım vefasıza çıkıyor. anneannem hep aklımda ama niçin aramıyorum ben de bilmiyorum.
şehir dışında okudum, millet annesiyle her gün konuşurdu telefonda ben 3-4 günde bir o ararsa falan konuşurdum annemle bile. bazen ben arardım.
bu tarz bir durum yaşayan veya etrafında böyle olan var mı? bu arada ben zaten onları aramadığım için onlar niye aramıyor beklentisinde değilim. belki yaşanan kötü şeylerin etkisi vardır üzerimde, aramıyor olmamın altında yatan sebep budur da farkında değilimdir. yorum yapmadan geçmeyin lütfen, zaman ayırdığınız için teşekkürler :) (merak eden olursa burcum kova)
valla o çocuk sizin gibi birini anne diye ister mi onu da sormak lazım.Çocuğum kova burcu olmasın aminn. Hep böyle aileye uzaksiniz. Dert belli derman belli neden yazdınız anlamadım
bu bende de var ya bayram da aramadığım için trip atmışlar telefonda konuşmayı sevmiyorum hiçgünaydın kk'nın güzeller güzeli hanımları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?