kimseyi arayamıyorum veya aramıyorum?!

Ben de bi annemi bi de en yakin arkadasimi ararim onun disinda sevmiyorum. Genelde mesajlasmayi tercih ediyorum.
Bazi insanlar cok buyuk anlamlar yukluyor bu arama olayina. Misal babam, bi sokak asagimda yasiyorlar haftada 2 3 gun goruyorum her gordugunde niye aramiyorsun der. Laf olsun iste.

üzüldüm, başınız sağolsun ben öyle bir hastalık durumu duyduğumda hemen arıyorum ya. nolursa olsun eritirim buzları. kavgalar sağlıklıyken geçerlidir benim için. eğer hasta ise, durumu kötüyse haklı bile olsam bir adım atıyorum. ama yapı meselesi işte. kin mi duyuyorsunuz? anneannem de kin duyar mesela. ama kötü bişey yapılırsa kin duyar. iki kardeşiyle de senelerdir konuşmuyor. öldüler mi kaldılar mı bilmiyoruz bile. hele kız kardeşi tek başına. yaşlı ve tek başına, başka şehirde. bir küstü pir küstü. kin duyuyor yani. biz de koptuk mesela o kardeşiyle, birkaç kez bizdeki numarasından aradık ama ulaşamadık peşini bıraktık.

hastalık başka bir şey ya. kimse hasta olsun istemem.

akşam kardeşimle arayacağız anneanneyi bakalım. hayatlar sıradan zaten ne konuşuruz bilmiyorum, gündeme sallarız herhalde.

Aynı ben...kimseyi kolay kolay aramıyorum. Çok zaruri olması lazım. Arayasım geldiğinde bile 30 tane şey kuruyorum, şimdi müsait midir, belki araba kullanıyordur, akşam yemek vakti mi ki vs.. ya da arayım ama ne diyeceğim falan, hep sonraya ertelemek için bir neden var.

Öyle düzenli arayıp uzun uzun konuşanlar da bayıyor..3-5 dinliyorum, ama bir yerde kopuyorum muhabbetten. Telefon bana göre bir icat değil sanki. Zaten cep telefonu çıktığında da uzun bir süre edinmedim....zorla hem telefon hem hat hediye edilip elime tutuşturulana kadar.

Ben de Kova'yım bu arada

Zaten 1 tane çocuğum var oda kız,okuyunca üzüldüm yaşadıklarınıza.
Evlat ayrımı yapanlara bende çok tepkiliymdir,kız yada erkek fark etmez evlat evlattır bana göre.
Allah bağışlasın evladınızı , ben eskiden annem annesine çekmiş , ben de anneme çekersem diye çok korkardım . O yüzden hiç kızım olmasını istememiştim. Acı ama gerçek bu.

Allah bağışlasın evladınızı , ben eskiden annem annesine çekmiş , ben de anneme çekersem diye çok korkardım . O yüzden hiç kızım olmasını istememiştim. Acı ama gerçek bu.
Amin darısı tüm evlatlarımıza olsun sağolsun.
Öyle düşünmeyin bence,bunları görüp yaşayınca bazı dersleride alıyoruz aslında.
Yinede kızlar daha farklı bana göre.

Bu telefonla araşma işini millet olarak abartıyoruz.
Sadece nasılsın iyi misin diye 1 dakika konuşsan, niye aradı niye kapattı diye tribe giriyorlar.
Kendi aramayanda karşı tarafa yükleniyor vay hayırsız, ah vefasız...
Neyin hesabını soruyorsun?
Çok istiyorsan ziyaretine git, daha kıymetli.
Telefonla konuşmayı sevmiyorsan sevmiyorsundur.
Bunda vicdan yapacak bir şey yok.
Ne yaparsan yap her zaman birileri mutsuz oluyor.

Şimdi bu mesajı okuduğunda ara ananeni yaşlılar ilgi istiyor bizde yaşlı olacaz

di mi yani aklımda olmasa dert de olmaz. yani hep aklımda ama aramıyorum belki üşeniyor olabiliriz.
Şey de oluyor mu aklına geleni aramıyorsun sonra pat o seni arıyor sende utanıyorsun keşke ben önce davranıp arasaydım diye

Eşinizin gün içinde iki üç kez aramasını nasıl sağlıyorsunuz Nasıl davranıyorsunuz napıyorsunuz bu adama

Vıcık vıcık ilişkilerin olduğu sülalede kimseyi aramayacaksın kara koyun oldum. Sonra hepsi birbirine düştü kavga kıyamet... en iyisini sen yaptın diyorlar şimdi bana

Bende ayni sizin gibiyim bende kimseyi aramam aradigim sadece annemdir düzenli şekilde. babamı bile çok nadir.. Annemde dayin sitem ediyor aramadigin için diye söylenir bana dönem dönem. Kayinpederimide nadir aradığımda bin türlü strese giriyorum sanki tuhaf bir şekilde kimseyle sevmiyorum telefonda konuşmayı elimde değil

Eşinizin gün içinde iki üç kez aramasını nasıl sağlıyorsunuz Nasıl davranıyorsunuz napıyorsunuz bu adama
Başkasına sormuşsunuz ama bende aynı durumdayım cevaplamak istedim.. bende telefonla konuşmasını sevmeyenlerdenim aramayinca hâliyle araniyorsun üç kez arar sabah öğlen iş çıkışı hiç tavsiye etmem hep uygunsuz zamana denk getirir saolsun çocuğun altını alırken uyuturken

Ben de öyleyim. Kimseyi aramıyorum. Özellikle akrabalarla telefonda konuşmak nedense içimi daraltıyor çok zorlanıyorum. Mecburen bayramda adet yerini bulsun diye birkaç yakın akrabayi arıyorum ama yani resmen saat kolluyorum, su saatte hepsini peşpeşe arıyim aradan çıksın diye. Öyle angarya geliyor. Arkadaşlarımı da aramam ki zaten bir iki tane konuştuğum arkadasim var. Onlardan da beklemem, ki kırk yılda bir ararlar onlar da. Kandil doğumgünü vs böyle günlerde de aramam.

Yaşınız ilerlediğinde hiç aranmadığınızda bu günleri hatırlarsınız.

Mesela bazen halam arıyor, ki kendisiyle duygusal bağım hiç yok gibi bişey. Merakından arıyor, ben evlendikten sonra hayatım onun için nedense cazip bir hale geldi, ne yapıyorum ne ediyorum eşimle nasılım vs merak ediyor. O kadar samimiyetsiz o kadar zorlama oluyor ki o birkaç dakikalık konuşma benim için anlatamam.

Hahahah buna güldüm valla Şimdi şöyle aslında, dört katlı binada oturuyoruz biz ve alt kattaki komşular genelde evde olmuyorlar gün içinde, kısaca binada tek kalıyorum gibi bi durum, olur ya insanız yani başımıza her şey gelebilir, eşim tedbir amaçlı arıyor aslında bide daha 4 yıllık evliyiz yaaa, bi 10 yılı doldurunca böyle devam ediyor olursa haber ederim yine

Anneanneyi bile aramamak bence biraz anormal ya. Ben de mesela bayramlarda kandillerde micmic bütün akrabaları aramayi sevmem. Belki canım konusmak istemiyor o gün kandil diye zorla nasıl arayayım. Annem hiç üşenmez yeni yilda bile alir eline telefonu oturur koltuğuna tek tek herkesi arar kutlar. Ben de canım konusmak istemezse mesaj atıyorum, yaşça büyük insanlar hatırlanınca mutlu oluyor çünkü.

Yani anneanne de aranır, aranmalı. zaten ne konuşacak kadin. Hayirli kandiller dersiniz geçersiniz. Siz aramıyorsunuz diye gönül koymuştur yazik

ayyy aynı ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…