üzüldüm, başınız sağolsunBen de sevmiyorum telefonda konuşmayı. Kırk yılda bir ararsam anca. Hangi dağda kurt öldü derler hattaBenim genel olarak akrabalarla bağ kuramamak sorunum var. Teyze hala amca dayı... Benim için sokaktaki bi yabancıdan farksızlar. Çok soğuk nevale bir tipim. Ama olmuyor yani zorlasam da. İçten gelmeyince duygular. Ama sizinki gibi aileden biriyle araşmamak konuşmamak sorunu yaşadım. Ablamla yıllarca konuşmadım küstüm. Hastaydı sürekli hastaneye gidip geliyordu. Durumu kötüydü. Yine konuşmadım. Annem yıllarca sitem etti konuş diye, annemi kırdım konuşmadım. Ablam da çok üzülürmüş ben konuşmıyorum diye. En son 5-ay önce kanser teşhisi konuldu. Gittim konuştuk barıştık ama iş işten geçmiş oldu. Geçen ay kaybettim ablamı. Geçmişte konuşmadıgım zamanlarda kendimce çok haklı sebeplerim vardı. Ama bütün bunlara rağmen pişman oldum ben yıllarca konuşmadıgıma. Değmiyormuş hiçbir şey için. Siz zorla da olsa arayın ananenizi. Kaybedince pişman oluyor insan. 3 günlük dünya. Güttüğümüz onca davalar, ölüm gerçeği ortaya çıkınca tamamen boş geliyor.
Aynı ben...kimseyi kolay kolay aramıyorum. Çok zaruri olması lazım. Arayasım geldiğinde bile 30 tane şey kuruyorum, şimdi müsait midir, belki araba kullanıyordur, akşam yemek vakti mi ki vs.. ya da arayım ama ne diyeceğim falan, hep sonraya ertelemek için bir neden var.başlığım bu yüzden arayamıyorum veya aramıyorum. yani telefonu kimse zincire vurmuyor. konuşma hakkım da var.
aramıyorum: ben aramıyorum.
arayamıyorum: aramak istiyorum ama içimde bişey sanki engel oluyor, ya boşver diyor ya sonra ararsın diyor ve bu sebepten istesem de arayamıyorum.
saçma olduğunun farkındayım. istek konusu da yatıyor tabii altında. o istek yok ama bu defa vicdan yapıyorum. tabi allah başka dert vermesin de durum bu.
Allah bağışlasın evladınızı , ben eskiden annem annesine çekmiş , ben de anneme çekersem diye çok korkardım . O yüzden hiç kızım olmasını istememiştim. Acı ama gerçek bu.Zaten 1 tane çocuğum var oda kız,okuyunca üzüldüm yaşadıklarınıza.
Evlat ayrımı yapanlara bende çok tepkiliymdir,kız yada erkek fark etmez evlat evlattır bana göre.
Amin darısı tüm evlatlarımıza olsun sağolsun.Allah bağışlasın evladınızı , ben eskiden annem annesine çekmiş , ben de anneme çekersem diye çok korkardım . O yüzden hiç kızım olmasını istememiştim. Acı ama gerçek bu.
Şey de oluyor mu aklına geleni aramıyorsun sonra pat o seni arıyor sende utanıyorsun keşke ben önce davranıp arasaydım diyedi mi yani aklımda olmasa dert de olmaz. yani hep aklımda ama aramıyorumbelki üşeniyor olabiliriz.
Eşinizin gün içinde iki üç kez aramasını nasıl sağlıyorsunuzHer gün istisnasız konuştuğum iki insan var; biri annem (sesini duymasam kötü hissediyorum belki farklı şehirlerde yaşamamızdan kaynaklı, ikincisi eşim; işteyken mutlaka gün içinde arar(2-3 kez)
Onun haricinde benim de aklımda olup aramadığım çooook insan var. Acaba aramaya mı üşeniyoruz:)
Başkasına sormuşsunuz ama bende aynı durumdayım cevaplamak istedim.. bende telefonla konuşmasını sevmeyenlerdenim aramayinca hâliyle araniyorsun üç kez arar sabah öğlen iş çıkışı hiç tavsiye etmem hep uygunsuz zamana denk getirir saolsun çocuğun altını alırken uyuturkenEşinizin gün içinde iki üç kez aramasını nasıl sağlıyorsunuzNasıl davranıyorsunuz napıyorsunuz bu adama
Yaşınız ilerlediğinde hiç aranmadığınızda bu günleri hatırlarsınız.günaydın kk'nın güzeller güzeli hanımları :)
benim garip bir derdim var. aslında dert sayılır mı onu da bimiyorum siz karar verin bakalım dert mi değil mi.
ben ailemden kimseyi telefonla arayamıyorum. aramıyorum ya da. mesela sadece annem ve kardeşimle yaşıyorum. onlarla samimiyetim had safhada tabii. eskiden anneannem ve dayımla yaşardık, biraz geniş bir aileydik. senelerce öyle yaşadık 10 seneyi geçmiştir. sonra aile içinde bazı sorunlar oldu ve biz ayrı eve taşındık. huzurumuz yerinde binlerce kez şükür. örneğin ben anneannemle çok samimi, muhabbeti çok iyi olan biriydim aynı evin içindeyken. kavga bile etsek ben asla uzatmaz, birkaç saat sonra yanına gider sohbet etmeye başlayınca gönlünü alırdım ve eskisi gibi olurduk. taşındığımızdan beri mesela onu özel olarak aramıyorum. o da bizi aramıyor. ayda alemde bir akşamları annem ararsa sesini duyuyoruz onda da telefonda sanki biraz tutuk gibi konuşuyor. annem şey diyor hatta bana, bizimle konuşmak istemiyor sanırım diyor. açıkçası hal böyle olunca zaten aramaya meyilli olmayan bir insan olarak ben de aramıyorum. geçen kandil diye annem aradığında bize sitem etmiş aramıyorlar diye. annem de sen de aramıyorsun demiş, onlar küçük onların araması lazım falan demiş anneannem de. aslında aramak istiyorum onu bazen ama aramıyorum. bilmiyorum neden. öyle saçma, anlamsız bişey var bende. sadece ona karşı da değil.
mesela öz babamı falan da aramam pek. çok nadirdir o da yakınıyor bu durumdan ama onu da arayamıyorum. aramıyorum.
diğer yakın akraba teyze hala vs onlara da aynıyım. aramıyorum.
telefonla konuşmayı pek sevmiyorum. yasaklar sebebiyle zaten saat kısıtlaması pandemi vs derken ev ziyareti hiç yapmıyorum zaten, kimseye gitmiyorum. aramadığım için vicdan azabı çekmeme rağmen aramıyorum. arkadaşlarıma, flörtlerime karşı falan bu durumu yaşamadım şimdiye kadar. sadece aileden olanlara böyle. sonra adım vefasıza çıkıyor. anneannem hep aklımda ama niçin aramıyorum ben de bilmiyorum.
şehir dışında okudum, millet annesiyle her gün konuşurdu telefonda ben 3-4 günde bir o ararsa falan konuşurdum annemle bile. bazen ben arardım.
bu tarz bir durum yaşayan veya etrafında böyle olan var mı? bu arada ben zaten onları aramadığım için onlar niye aramıyor beklentisinde değilim. belki yaşanan kötü şeylerin etkisi vardır üzerimde, aramıyor olmamın altında yatan sebep budur da farkında değilimdir. yorum yapmadan geçmeyin lütfen, zaman ayırdığınız için teşekkürler :) (merak eden olursa burcum kova)
yaşımın ilerlemesine gerek yok ki şu anda da beni arayan soran yokYaşınız ilerlediğinde hiç aranmadığınızda bu günleri hatırlarsınız.
Hahahah buna güldüm vallaEşinizin gün içinde iki üç kez aramasını nasıl sağlıyorsunuzNasıl davranıyorsunuz napıyorsunuz bu adama
ayyy aynı bengünaydın kk'nın güzeller güzeli hanımları :)
benim garip bir derdim var. aslında dert sayılır mı onu da bimiyorum siz karar verin bakalım dert mi değil mi.
ben ailemden kimseyi telefonla arayamıyorum. aramıyorum ya da. mesela sadece annem ve kardeşimle yaşıyorum. onlarla samimiyetim had safhada tabii. eskiden anneannem ve dayımla yaşardık, biraz geniş bir aileydik. senelerce öyle yaşadık 10 seneyi geçmiştir. sonra aile içinde bazı sorunlar oldu ve biz ayrı eve taşındık. huzurumuz yerinde binlerce kez şükür. örneğin ben anneannemle çok samimi, muhabbeti çok iyi olan biriydim aynı evin içindeyken. kavga bile etsek ben asla uzatmaz, birkaç saat sonra yanına gider sohbet etmeye başlayınca gönlünü alırdım ve eskisi gibi olurduk. taşındığımızdan beri mesela onu özel olarak aramıyorum. o da bizi aramıyor. ayda alemde bir akşamları annem ararsa sesini duyuyoruz onda da telefonda sanki biraz tutuk gibi konuşuyor. annem şey diyor hatta bana, bizimle konuşmak istemiyor sanırım diyor. açıkçası hal böyle olunca zaten aramaya meyilli olmayan bir insan olarak ben de aramıyorum. geçen kandil diye annem aradığında bize sitem etmiş aramıyorlar diye. annem de sen de aramıyorsun demiş, onlar küçük onların araması lazım falan demiş anneannem de. aslında aramak istiyorum onu bazen ama aramıyorum. bilmiyorum neden. öyle saçma, anlamsız bişey var bende. sadece ona karşı da değil.
mesela öz babamı falan da aramam pek. çok nadirdir o da yakınıyor bu durumdan ama onu da arayamıyorum. aramıyorum.
diğer yakın akraba teyze hala vs onlara da aynıyım. aramıyorum.
telefonla konuşmayı pek sevmiyorum. yasaklar sebebiyle zaten saat kısıtlaması pandemi vs derken ev ziyareti hiç yapmıyorum zaten, kimseye gitmiyorum. aramadığım için vicdan azabı çekmeme rağmen aramıyorum. arkadaşlarıma, flörtlerime karşı falan bu durumu yaşamadım şimdiye kadar. sadece aileden olanlara böyle. sonra adım vefasıza çıkıyor. anneannem hep aklımda ama niçin aramıyorum ben de bilmiyorum.
şehir dışında okudum, millet annesiyle her gün konuşurdu telefonda ben 3-4 günde bir o ararsa falan konuşurdum annemle bile. bazen ben arardım.
bu tarz bir durum yaşayan veya etrafında böyle olan var mı? bu arada ben zaten onları aramadığım için onlar niye aramıyor beklentisinde değilim. belki yaşanan kötü şeylerin etkisi vardır üzerimde, aramıyor olmamın altında yatan sebep budur da farkında değilimdir. yorum yapmadan geçmeyin lütfen, zaman ayırdığınız için teşekkürler :) (merak eden olursa burcum kova)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?