Kimseyi dinlemedim

Visnekralicesi

Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda.
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
2.459
3.454
83
Kimseyi dinlemedim gittim kılıbık kocamla evlendim annesini dinledi bana ne düğün yaptı ne bir yuva kurdu yapıcam, dedi bugün, yarın diye konuştu kabus gibi 2 ay yaşadım sırf seviyorum diye sabahtan akşama kadar herşeyime laf eden kayınvalidemi cektim peki o ne yaptı 2 ayın sonunda karşıma geçip olmuyor dedi annem sana, ne düğün yapmama nede ev kurmama izin vermiyor sana söyledikleri bnm zoruma gidiyor senin gitmiyor mu dön ailenin yanına dedi ve Bn sofrayı dağıtıp aileme döndüm psikolojim çok bozuk nasıl güvendim, güvendiğim dağlara kar yağıdı

Demekki başkası yerine kendimize değer vereceğiz

Geçmiş olsun zararın neresinden dönerseniz kârdır. Adam git demese gitmeyecekmişsiniz belli ki. En azından git demiş.

Cok fazla vakit kaybetmeden kurtulmuş oldunuz. Hatalarinizdan ders alarak Önünüze bakın

Nişanlıyken daha size yazanlardan biriydim.Doğrusu konuları hatırlamıorum ama olumsuz yazdığımı hatırlıorum.

Öncelikle çocuk olmadan kurtulduğun için şükret.İkinci iş olarak da çok iyi bir avukat bul.Ortada bir şey yokken seni evden yollaması,olmuyor demesi kanun önünde büyük kusur.Maddi+manevi tazminat al.Hakim de verecektir zaten ama hakkını araman lazım.Sana git falan dediği mesajlar varsa sakla.Yoksa sohbet başlat. Bu tarz mesajlar yaz.."Ben seni sadece sevdim,neden beni evden kovdun" falan yaz..O tarz kanıtlar topla.Yoksa ilerde mahkemede karım evi terk etti diyebilir,haklıyken haksız duruuma düşersin,kusurlu sen olursun.

Aynen öyle diyo bn sana olmuyor dedim git demedim ben terk etmişim gibi konuşuyor

Henüz çok yeni olduğu için acı çekiyorsunuz. Hiçbir yuva kolay kurulmaz. Yapmak zordur ama yıkmak kolaydır. Demekki düşündüğünüz kadar önemsemiyormuş sizi.

Her gidiş kaybediş değildir. Sizin bu durumunuz belkide ilerisi için bir hediye. Süt kuzusunu da bırakın annesine. Ömür boyu beraber yaşasınlar.

Üzüntünüzü yaşayın, unutmayın ki her şey geçiyor. 1 yıl sonra bu günleri hatırlayıp boşa üzülmüşüm diyeceksiniz.
Hep mutlu olun.

Çok teşekkür ederim

Malesef kalbimizin sesini dinlememiz gerekir mantık herzaman ön planda olmalıdır. Gelecekte olur diye evlenmişsiniz ama sonunda hiçbirşey kalmamış elinizde. Sevdiniz , değer verdiniz , umut ettiniz ama görünen köy kılavuz istememiş.

Bunu yaşayarak tecrübe ettiniz , boşanın ve bir daha o insanlarla görüşmeyin sizide çıldırtmışlar ileride daha kötüsüde olabilirdi. Kendinize odaklanın ve bir erkeği merkezinize koymayın size bağlı olarak bi kaç ay yada bi kaç yıl içerisinde alışıcaksınız herşeye inanın erkekler için ne kadar sevsenizde değmez size karşılık vermeyene sizde vermeyin etrafınıza size değer gösteren insanlarla donatın eğer kötü insanlarla birlikte kalmaya devam ederseniz sizde sonunda kavgacı gürültücü çirkef birine dönüşürsünüz üzüm üzüme baka baka kararır.

Aynen öyle diyo bn sana olmuyor dedim git demedim ben terk etmişim gibi konuşuyor
Çakal mevzuyu biliyor demek ki.Tazminat vermemek için böyle davranıyor.Allah bildiği gibi yapsın inşallah.Bayram bayram beddua ettirdi. Gidenin kusurlu olduğunu bildiğinden öyle yazıodur ama altta kalma sen de.Mesajlarda inkar et.Doğruları yaz yani. Şahit de bul."Eve gelir gelmez bana anlattı,kovuldu die çok mutsuzdu,ağlıodu"falan der..Aklıma gelenler bunlar.Sen hemen düzgün bir boşanma avukatı bul,o yönlendirir zaten.

Geçmiş için söylenecek pek birşey yok ama
Bundan sonra kendine değer ver , hakkın olanı iste.
Düğün ev herşey hakkındı. İlerde gözünü açmış oldun. Bundan öğrenecek çok şeyin var , yaşanması gerekiyormuş de kendini affet psikolojik olarak rahatlarsın maddi olarak da o adamın sana yapması gerekenleri şimdi sonuna kadar iste mahkemede.

Kaç yasındasınız?

İlerde olur , ilerde düzelir mantığı hakikaten geleceği çöpe atmak gibi birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…