Kimseyi dinlemedim

Valla diyecek birsey yok herhangi bir aklada gerek gormuyorum cunku benim gorusum biraz hirgur olur aileler arasinda bagris cagiris
siz dugunsuzluge raziyim dersiniz kv rahatlar onun hormonlar az cosar gel der geri donersiniz kv evinde ana kuzusu kocayla cile bulbulum cile

Burada bile insanlar neler yazmis,ben bile az once sac konuna yazdim mevzu sac degil diye
kostur kostur evlenmissin niye baska adam yok cunku bosanmazsin oda bosamaz nerden bulacak kv evinde ana agzina bakan sumsuklugune tahammul edecek kizi
Hayirrrrliiiisiiii

Boş bir evde olmasam dışarı çıkabilsem, bu şehirde kalacağım belli olsa inanın daha güçlü olurdum ama biliyorsunuz durumu sizin gibi düşünmeye çalışıyorum mecburum buna

Bakın bence sizin olayda aldatma vardı,birini buldu bence

Boş bir evde olmasam dışarı çıkabilsem, bu şehirde kalacağım belli olsa inanın daha güçlü olurdum ama biliyorsunuz durumu sizin gibi düşünmeye çalışıyorum mecburum buna
Sıkma canını hiçbişey kalıcı değil hüzünde mutlulukta
Bi gün dönüp baktığında ne günlerdi diyeceksin engelle ve uzak dur ondan

Bakın bence sizin olayda aldatma vardı,birini buldu bence
Kendine yakıştırdığı herşeyi yapabilir bunu benden hiç bişey götürmez ama dengesizlikleri yordu artık arkadaşlara aklımdan çıkmıyor de sonra da engelle o zaman milletede de ki valla çok iyiyim aklıma bile gelmiyor ikimizinde yolu açık olsun ama kabahat bende ne bekliyorsam

Ben sizin o arkadaslarinizin isguzarlik yaptigini dusunmustum ama yazmak istemedim
Yani olay size aksettirildigi gibi olmayabilirdi
Siz butun sosyal medyalari kapatip ortak arkadaslarada 6-8 ay ara verseniz biraz inzivaya cekilseniz yeni cevrelere girseniz toparlanip yolunuza bakacaksinizda sizdede bir kasima eseleme kendine eziyet etme var

Başladım kuzum birkaç gün önce twitlerimi sildim sonrada uygulamayı telefonumdan sildim girip bakmayım diye onun vasıtasıyla tanıdıklarımın ya numaralarını sildim yada sona aldım paylaştıklarını görmeyim diye gerçek iyileşme sürecim başlıyor sanırım he bide kalan eşyalarımı almayı geciktiriyordum onu görmem için bi sebep olsun diye onları ondan almasını müsait olduğumda yengesinden alıcağımı söyledim yengesine onu görmeden habersizce gidip alıcam

Yaşadıklarınıza çok üzüldüm, korkmayın korku bizi yer bitirir. Ayrıca affınıza sığınarak söylüyorum lütfen her cümle arası boşluk bırakmayın çok yorucu oluyor.

Alıntı yapıp sizi üzmek değil amacım ama şu konunuzda neler yaşayacağınız apaçıktı. Annesini evden kovan adamı bile ama benim için tartıştı diye savundunuz, gözünüz o kadar kararmıştı kimseyi dinlemeyip evleneceğiniz belliydi. Hakkınızda hayirlisi olsun. Umarım baskaları da okur ders çıkarır.

Nasıl bir akıl tutulması ki düğün yok, ev yok, sadece nikahla kayınvalide evine gidip yerleşiyorsunuz?
Bir birey bile olamamış bir adamla evlenmek için kimseyi dinlememenize, koşa koşa hiçbirşeysiz evlenmenize değinmiyorum bile.
Neyse nereden dönersen kar. Gerçekten nokta koyarsınız umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…