Kimseyle konusamıyorum nolur yardım edin fikirlerinize ihtiyacım var :(

agir kandiriliyorsun bence.burlikte vakit gecirmek icin gidip kalmasi gerekmez

Daha evli o adam, nasıl sevgilim diyebiliyorsun ya hayret bir şey. Inşallah o minik çocuk hatrına barışırlar hatta çocuk hatrına da değil ya inşallah kendileri için barışırlar.
kendi egosu için cocugunu babasına göstermeyip cocugun psikolojisini bozabilmeyi gözealan ve bunu başaran korkunç anneyle inş. kimse barışmaz hatta inş o bilinçsiz anne de kalmaz o cocuk
nefret ediyorum kendi kavgasını çocuktan cıkaran ana baba olmayı haketmeyenlerden

kendi egosu için cocugunu babasına göstermeyip cocugun psikolojisini bozabilmeyi gözealan ve bunu başaran korkunç anneyle inş. kimse barışmaz hatta inş o bilinçsiz anne de kalmaz o cocuk
nefret ediyorum kendi kavgasını çocuktan cıkaran ana baba olmayı haketmeyenlerden
Ben de ikinci kadınlardan nefret ediyorum, inşallah hepsi g.t gibi kalır ortada.
O kadın da bir şekilde bulur belasını eğer tabi haksızsa ki böyle bir babaya zaten çocuk gösterilmese de olur, birinin metresi olmaktan daha fena bir şey değil onun yaptığı ayrıca, burda şu anda en masum kişi o kadın.

Son düzenleme:
çok yanlış bir ilişki, dengini bul, ne işin var çoluklu çocuklu adamla, daha boşanmamış bile!!!

"çok seviyorum" bir mazeret değil!!

Ben de ikinci kadınlardan nefret ediyorum, inşallah hepsi g.t gibi kalır ortada.
O kadın da bir şekilde bulur belasını eğer tabi haksız ki böyle bir babaya zaten çocuk gösterilmese de olur, birinin metresi olmaktan daha fena bir şey değil onun yaptığı ayrıca, burda şu anda en masum kişi o kadın.
aldatılıp koca boşamamıs kadın fikri bunlar
kendi anası cocuga bunu yapabilecek kadar canavarlaşabiliosa
dediğiniz ikinci kadın herseyi yapabilir sonucta bir yabancı
boşanın kardeşim aldatılınca sinir yapıo

Boşanma sebepleri neymiş ?

Sevgiliniz hala evli ve aynı evde kalmaya devam ediyorlar. Ne olursa olsun aynı masaya oturup yemek yiyorlar , sohbet ediyorlar ve bir çocukları var.
Barışma ihtimalleri yüksek.

Yaşınız çok genç . Yakmayın hayatınızı.

Ben evli bile değilim, siz iyi misiniz? Aklınızdan bir şeyler uyduruyorsunuz.
Yahu adamın evli olduğunu bilip kendini metres yerine koyduran kadın iyi değildir, evli olup aldatan adam da iyi bir baba değildir. O kadın öyle bir insana evladını göstermese de yeridir zaten mantıken, canavar bir anne yok ortada yani.
Siz de sanırım bir ara evli bir adama şeylik ettiniz yoksa ortadaki en masum kişiye saldırmanız çok mantıksız.

Son düzenleme:
Bakın burada bi yanlıs anlasılma var sanırım. Ben buraya yorum almak icin yazdım yasadıgım seyi, dogruysa bnm dogrum yada yanlıs benim yanlısım. Siz kim oluyosunuz da metres bilmem ne kelimesini kullanıyosunuz bnm icin iliskimizin boyutundan haberiniz bile olmadan en onemlisi de bni tanımadan? g.t gibi kalırlar bilmem ne lafları? Zerre kadar ilgilendirmiyo sizi yasadıgım olay. DERHAL cıkın sayfamdan ve soyutlayın kendinizi konumdan

Bakın burada bi yanlıs anlasılma var sanırım. Ben buraya yorum almak icin yazdım yasadıgım seyi, dogruysa bnm dogrum yada yanlıs benim yanlısım. Siz kim oluyosunuz da metres bilmem ne kelimesini kullanıyosunuz bnm icin iliskimizin boyutundan haberiniz bile olmadan en onemlisi de bni tanımadan? g.t gibi kalırlar bilmem ne lafları? Zerre kadar ilgilendirmiyo sizi yasadıgım olay. DERHAL cıkın sayfamdan ve soyutlayın kendinizi konumdan
Siz kim oluyorsunuz da bu hakkımı kullanmamı engelleyebileceğinizi sanıyorsunuz? Bana hakkı kk verdi, siz değil. Yorum istemiyorsanız konu da açmayacaksınız. Evli adamla birlikte olana öyle derler, direkt size yazmadım fark ettiyseniz; ama bilinç altınızda durumunuzu böyle kabul ettiğiniz için üstünüze alınmanız normal, ha siz diyorsanız ki yok bunun adı başka bir şey söyleyin de öğrenelim, cahil kalmışız.

O kadar komiksiniz ki, karsılıklı beddualasalım istiyosanız yaptıgınız gibi :) direk bna yazmamısmıs :) hemen de senli konusmaya gecmenizden ortada neyin ne oldugu :) bye byee

O kadar komiksiniz ki, karsılıklı beddualasalım istiyosanız yaptıgınız gibi :) direk bna yazmamısmıs :) hemen de senli konusmaya gecmenizden ortada neyin ne oldugu :) bye byee
Nasıl da zorunuza gitmiş, g.t gibi kalacaksınız bekleyin ve görün. :dondurma:
Bedduayı da üstüne aldığına göre ikinci kadın olduğunu kabullenmiş, hala ortada neyin ne olduğu yazabiliyor asdhkladg

Evladım bu ne demek demişsin mealini yazdık. İnsanlar iyiliğine konuşuyor biraz dinle. Adam basar karısına döner sen ziyan ettiğin vakitle kalırsın. Gençsin,kendini ziyan etme. Çoluklu çocuklu eski eşle davalı bunca problemli adamdan boşansa bile hayır gelmez. Kendini ziyan etme insanların derdi bu.

Doktor dedi etti die szi oyaliyor bence siz yasiniza gonlunuze uygun biriyle iliski kurun evlenmemissiniz hic hem daha ne zorluklar cikar bence siz simdi vazgcin basiniz agrimasin..
Yasiniz daha cok genc ayrica gozunuzu acmalisiniz

Cocugu gercekten gosterip gostermedigini bilmiyoruz. Belki bu konu da adam sevgilisine yalan soyluyor. Ki eve dönüp 2 3 gece kalmasindan belli o eve giris bileti aradigi.
Varsayalim gostermedi cocugu peki kadin kocasinin sevgilisi ile cocugunun vakit geçirmesini istemedi belki boyle bi ortam oldu vs ve kadin labul etmedi. Nihayetinde henuz bosanmamislar ve o cocugun 2. Kadin psikolojisini bozmuyor mu?

Barısmanın soz konusu bile olamayacagını sadece cocuk icin katlandıgını soyluyor gecici bi donem diyo.. Hani insan inanmaz ama kucuck de bi inanma istegi olur ya icinde cırpınır bunun dogru olması icin. Tam olarak bu durumdayım
Adam sizi yara bandi niyetine kullaniyor onlar barişirda hem boşanmadan evli bir adamla aşk yaşiyorsun.
Tabi ona aşk denirse ..
Hayallerde yaşiyorsun ama gercekler gozunu açarr...

Yalnız burada sanalda söylenen metres lafına kızıyorsanız hiç bu adamla sevgili olmayacaktınız.
İleride boşanırlarsa herkes sizden bilecek mesela gerçek olmasa da. Beraber gezdiğinizde sizi görseler a metre yapmış diyecekler.
Bunu boşanmamış bir adamla sevgili olurken düşünmeniz lazımdı. Şu an o adamın kimliğinde evli yazıyor. Evli. Evli bir adamla beraberseniz herkes size o kelimeyi hale etmediğinizi düşünseniz de söyleyecek. Ki adamı tanıyanlar görüyorsa ikinizi beraber kesin diyordur yani.
Yada anneniz sizi evli bir adamla görse ne hisseder?

İster kabul et istet kabul etme. Seni tanimaya gerek yok. Yasadiklarini bilmeye de gerek yok. Tek gercek var sen EVLI bir adamla birliktesin. Sen milletin sana dedigine degil de hayatina ne yaptigina bak.

Kimse senin kotulune yazmiyor gorunen o ki o adam evi e donuyor barisacaklar. Bunlari senin yazdiklarindan yorumladi herkes.

Sende farkindasin ve telaslisin. O seni birakmadan sen birak.

Back
X