- 10 Şubat 2017
- 1.393
- 1.161
- 53
- 39
- Konu Sahibi karanfil9876
agir kandiriliyorsun bence.burlikte vakit gecirmek icin gidip kalmasi gerekmez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendi egosu için cocugunu babasına göstermeyip cocugun psikolojisini bozabilmeyi gözealan ve bunu başaran korkunç anneyle inş. kimse barışmaz hatta inş o bilinçsiz anne de kalmaz o cocukDaha evli o adam, nasıl sevgilim diyebiliyorsun ya hayret bir şey. Inşallah o minik çocuk hatrına barışırlar hatta çocuk hatrına da değil ya inşallah kendileri için barışırlar.
Ben de ikinci kadınlardan nefret ediyorum, inşallah hepsi g.t gibi kalır ortada.kendi egosu için cocugunu babasına göstermeyip cocugun psikolojisini bozabilmeyi gözealan ve bunu başaran korkunç anneyle inş. kimse barışmaz hatta inş o bilinçsiz anne de kalmaz o cocuk
nefret ediyorum kendi kavgasını çocuktan cıkaran ana baba olmayı haketmeyenlerden
aldatılıp koca boşamamıs kadın fikri bunlarBen de ikinci kadınlardan nefret ediyorum, inşallah hepsi g.t gibi kalır ortada.
O kadın da bir şekilde bulur belasını eğer tabi haksız ki böyle bir babaya zaten çocuk gösterilmese de olur, birinin metresi olmaktan daha fena bir şey değil onun yaptığı ayrıca, burda şu anda en masum kişi o kadın.
Ben evli bile değilim, siz iyi misiniz? Aklınızdan bir şeyler uyduruyorsunuz.aldatılıp koca boşamamıs kadın fikri bunlar
kendi anası cocuga bunu yapabilecek kadar canavarlaşabiliosa
dediğiniz ikinci kadın herseyi yapabilir sonucta bir yabancı
boşanın kardeşim aldatılınca sinir yapıo
+1boşanma gecikebilir = belki barışırız barışırsak hazırlıklı ol fazla mesele çıkarmadan git
Siz kim oluyorsunuz da bu hakkımı kullanmamı engelleyebileceğinizi sanıyorsunuz? Bana hakkı kk verdi, siz değil. Yorum istemiyorsanız konu da açmayacaksınız. Evli adamla birlikte olana öyle derler, direkt size yazmadım fark ettiyseniz; ama bilinç altınızda durumunuzu böyle kabul ettiğiniz için üstünüze alınmanız normal, ha siz diyorsanız ki yok bunun adı başka bir şey söyleyin de öğrenelim, cahil kalmışız.Bakın burada bi yanlıs anlasılma var sanırım. Ben buraya yorum almak icin yazdım yasadıgım seyi, dogruysa bnm dogrum yada yanlıs benim yanlısım. Siz kim oluyosunuz da metres bilmem ne kelimesini kullanıyosunuz bnm icin iliskimizin boyutundan haberiniz bile olmadan en onemlisi de bni tanımadan? g.t gibi kalırlar bilmem ne lafları? Zerre kadar ilgilendirmiyo sizi yasadıgım olay. DERHAL cıkın sayfamdan ve soyutlayın kendinizi konumdan
Nasıl da zorunuza gitmiş, g.t gibi kalacaksınız bekleyin ve görün.O kadar komiksiniz ki, karsılıklı beddualasalım istiyosanız yaptıgınız gibi :) direk bna yazmamısmıs :) hemen de senli konusmaya gecmenizden ortada neyin ne oldugu :) bye byee
Bakın burada bi yanlıs anlasılma var sanırım. Ben buraya yorum almak icin yazdım yasadıgım seyi, dogruysa bnm dogrum yada yanlıs benim yanlısım. Siz kim oluyosunuz da metres bilmem ne kelimesini kullanıyosunuz bnm icin iliskimizin boyutundan haberiniz bile olmadan en onemlisi de bni tanımadan? g.t gibi kalırlar bilmem ne lafları? Zerre kadar ilgilendirmiyo sizi yasadıgım olay. DERHAL cıkın sayfamdan ve soyutlayın kendinizi konumdan
Cocugu gercekten gosterip gostermedigini bilmiyoruz. Belki bu konu da adam sevgilisine yalan soyluyor. Ki eve dönüp 2 3 gece kalmasindan belli o eve giris bileti aradigi.aldatılıp koca boşamamıs kadın fikri bunlar
kendi anası cocuga bunu yapabilecek kadar canavarlaşabiliosa
dediğiniz ikinci kadın herseyi yapabilir sonucta bir yabancı
boşanın kardeşim aldatılınca sinir yapıo
Adam sizi yara bandi niyetine kullaniyor onlar barişirda hem boşanmadan evli bir adamla aşk yaşiyorsun.Barısmanın soz konusu bile olamayacagını sadece cocuk icin katlandıgını soyluyor gecici bi donem diyo.. Hani insan inanmaz ama kucuck de bi inanma istegi olur ya icinde cırpınır bunun dogru olması icin. Tam olarak bu durumdayım
Bakın burada bi yanlıs anlasılma var sanırım. Ben buraya yorum almak icin yazdım yasadıgım seyi, dogruysa bnm dogrum yada yanlıs benim yanlısım. Siz kim oluyosunuz da metres bilmem ne kelimesini kullanıyosunuz bnm icin iliskimizin boyutundan haberiniz bile olmadan en onemlisi de bni tanımadan? g.t gibi kalırlar bilmem ne lafları? Zerre kadar ilgilendirmiyo sizi yasadıgım olay. DERHAL cıkın sayfamdan ve soyutlayın kendinizi konumdan