Kimseyle konusamıyorum nolur yardım edin fikirlerinize ihtiyacım var :(

Bekar biri ile evlensen bile evlilik zor gelebilirken dul ve çocuklu biri ile evlilik çok zor görünürde gözüme. Zararın neresinden dönersen kardir. İleride sürekli sürekli aglayacagima şimdi ağlarım geçer gider. Genç kızsin karşına daha iyi daha mantikli insanlar çıkar. Ben olsam bir dk bile düşünmem ayrilirdim. bir de senden önce boşanma kararı alınmış olabilir tamam seni yargılamam yalnis ama söyle düşün diyelim ki sen evlisin ve boşanmak üzereyken eşinin kız arkadaşı olduğunu ogeniyorsun emin ol canın yanardi. Her ne kadar karşıdaki kadın boşanmak üzere de olsa sonuçta bosanilmamis daha yeni kötü şeyler atlatiyor adama karsi duygusal bağ belki hala var. Neden karşıdaki kızı da düşünmuyorsun yazık. Empati kur. Seni de anlıyorum seviyorsundur yazık ama yalnis kişi canım ya
Evet yanlıs kisi ne yazık ki biliyorum bnde surekli bi cıkıs aradım ama cıkısı yok

Disardan bakinca siz evli bir erkekle birliktesiniz. Evet belki sorunlari var bosanma asamasina geldiler. Peki siz bu surecin neresinde o adamin hayatina girdiniz ben onu merak ettim.

Boşanmanın gerceklesmedigi biriyle sevgili olusunuzu kendinize nasil aciklayip kabul ettiniz?

Disardan bakinca siz evli bir erkekle birliktesiniz. Evet belki sorunlari var bosanma asamasina geldiler. Peki siz bu surecin neresinde o adamin hayatina girdiniz ben onu merak ettim.

Boşanmanın gerceklesmedigi biriyle sevgili olusunuzu kendinize nasil aciklayip kabul ettiniz?
Evleri ayırdıktan ve farklı hayat kurduktan 1 yıl sonra girmis oluyorum dava da acılmıs ve devam ederken. Bosanma sadece mahkemede sonuclanmayı bekliyo basta cok zor oldu bnm icin ama sevdigim icin beklemeyi kabul ettim

Evleri ayırdıktan ve farklı hayat kurduktan 1 yıl sonra girmis oluyorum dava da acılmıs ve devam ederken. Bosanma sadece mahkemede sonuclanmayı bekliyo basta cok zor oldu bnm icin ama sevdigim icin beklemeyi kabul ettim
Bosanma gerceklesmeden o kisi evli sayiliyor. Kadin ya da erkek evliligi mahkemede bitirir. Isterse ertesi gun sevgili yapar . ama o surecte birini bulup hayatina aliyorsa ve cocugu bu durumlari yasayip psikolojisi bozuluyorsa. Ordaki 3 kisi de sucludur. Herkes kendi nefsinin pesine dusmus derim.

Kusura bakmayin ama adam evli ve siz evli birisiyle sevgilisiniz bunun baska aciklamasi yok.

Simmdi tutmus. 2 3 gece orada kaliyor. Eski es eski ev gece bilemiyorum. Adam gece karisiyla birlikte olur mu olur. Sonucta halen evliler. Siz bunu nasil kabul edip bekliyorsunuz?

Burda erkekte suç yok bence.Bir eli yağda bir eli balda hayatını yaşıyor ,adam gizlememiş apaçık söylemiş siz kabul etmişsiniz.Hayat adama güzel bir yanda 25 lik manitası bir yanda çocuğunun anası adam keyif yapıyor resmen.Suçu varmı bence yok..Bize en büyük darbeyi bir hemcinsimiz veriyor ya bunu anlamıyorum.Memlekette bekar erkek bitmiş evli çocuklu adama kalmış gencecik kızlar.Adam evine dönmüş hala umut varmı diyor pes yani..

Evet yanlıs kisi ne yazık ki biliyorum bnde surekli bi cıkıs aradım ama cıkısı yok
Hayır var, ayrılmak. Kendinize değer verin, böyle mutluluk imkansız. O evde neler yaptıklarını nereden bileceksiniz. Boşanma aşamasında çocuk yapan çift dolu etraf. Ateş barut yanyana durmaz..

25 yaşındasın gençsin bekarsın
ailene ben bu adamla evlenmek istiyorum dediğinde bile ailen ne kadar çok üzülecek
herkes arkandan; gencecik güzel kız ailesi baktı büyüttü gitti çocuklu adamla evlendi
ailen bunları her duyduğunda üzülecek
bence git kendin gibi birisiyle sorunsuz bir ilişki yaşa
bu ne böyle
kendine çeki düzen ver kimse vazgeçilmez değil sonra kafanı çok taşlara vurursun

25 yaşında gencecik kizsiniz başkasının eşi sizin sevgiliniz olacağına gidin yasitiniz çıtır gençlerle takilin. Değer mi ya yazık gencliginize .
Ağzına sağlık.sanki bekar erkek kalmamış.hem kendinden 10 yaş büyük hemde resmi olarak evli.büyük ihtimal barışırlar zaten.

Yanlış olduğunu bile bile sürekli bır çıkış yolu yok diyosun.
Bence sen de ayrılmak istiyosun ama öyle bır şeyin içine dusurmussun ki kendini cikamiyosun.
Hemen bugün ayrıl onunla grsmek istemedgni söyle ve telini degstr nesi zor bunun .
Al sana çıkış yolu
Sonra çok dua edeceksin

Tablo o kadar net ki.. Seni elinde tutmaya çalışıyor bir yanda karısı bir yanda sevgilisi adam daha ne isticek miss gibi hayat.

Sana ne olacak peki evlenirsen? Çile dolu bir hayat ,sürekli bitmeyen sorunlar,pişmanlıklarla dolu bir hayat ailen de üzülür böyle bir teklifle onların karşısına çıkarsan. Yakışmıyor,asla asla asla.

Siz boşanmış değil evli bir adamla beraberlik yaşamışsınız daha davası bile bitmemiş zaten barışma ihtimalleri de varmış yani ki bu insan boşanma gecikebilir dediğine göre eşiyle barışabilir demek oluyor? neden bu insana ayrıl öyle gel demediniz? niye devam ettiniz. Çocuğun baba sevgisi görmesi gerekiyorsa illa o evde kalmasına gerek yok ki haftasonları sevgilinizde kalabilirdi çocuk. Hiçbir psikolog baba ile anne aynı evde kalsın demez boşanma aşamasına gelindiyse. Bence bu bahane ve barışacaklar bence ayrılın kendinize yeni bir yol çizin başla adam mı kalmadı evli henüz boşanmamış bir adamla ilişki yaşıyorsunuz.

Teknik olarak evli ve cocuklu bir adamla berabersin. Ha sen tanistiginda dava suruyor olsun ha icralik olsun bilmem ne.

Evli bir kadin olarak soyluyorum. Allah yasatmasin ama esimle bosaniyor olsam, cocugumun psikolojisi icin beraber vakit gecirirdim ama ayni evde kalmazdim. Ayni evde kaliyorsam da bu evlilige sans vermek icin olurdu.

Ben hakim bosanma kararini verdikten bir iki ay sonra barisan esler taniyorum..

25 yaşında bi kızın 35 yaşında ve evli bir adamla ne işi olur ya anlamıyorum sizi kusura bakmayın ve rica ediyorum ayrılın. Adam bi hata etmiyor size karşı gidip karısı ve çocuğuyla vakit geçiriyor gece beraber kalıyorlar bu doğal bişey asıl anormal olan arada sizsiniz. Altını çiziyorum adam boşanmamış.

İlk önce tebrik ediyorum 25 yaşındasın ve bekarsin sen onunla evlensen bile çok büyük zorluklar yaşayacaksın aynı donemreden geçtim fark benim 2 çocuğum vardı hala zorlanıyorum çocuk sıkıntı evli olmasini da geçtim. Evet bu tarz ilişkiler yanlış sonuçlar doğuruyor bence kendine uygun bekar biriyle ol benim sana tavsiyem evlenince sonu çok acı oluyor ben evliliğini böyle bir ilişki uğruna bitirdim değdi mi tartışılır ama o aşk geçiyor muş ben bunu 13 yılsonra anladım

Evli adamlar başkasıyla görüşmek isteyince nedense hep eşiyle arası açık oluyor. Yol yakınken geri dön, değilse çok acı çekersin.

Ben 25 yasındayım sevgilim de 35 yasında. Ben daha once hic evlilik yapmadım ancak onunla tanıstıgımızda bir evlilik yapmıs bir cocugu var ve bu surede bosanma davaları cekismeli oldugu icin devam ediyodu cocuk annede kalıyodu. Cocuk yogun psikolojik prblemler yasamaya basladı, cnku bu donemde anne gostermek istemedi sevgilim cocugunu icrayla falan gordu. Cocuk da ilkokula gidiyor. Davaları devam ediyoken psikologa gotrduler cocugu ve orada da sevgilimin esi ve cocuguyla aile gibi zmn gecirmesi onerilmis cocugun psikolojisi icin. Simdi dava devam ediyoken haftada bikaç kez gidip onlarla kalıyo evde. Bnde cok seviyorum ayrılamadım gidip onlarda kalıyo resmen boyle bosanma da gecikebilir diyo. Ne yapıcam cıldırma noktasına geldim
Sabırlı ve anlayışlı olmalısın bu süreçte

Back
X