- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
- 248
ooo ironi :))Konusmayi sevmeyenlerin geyiginden mi?:))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooo ironi :))Konusmayi sevmeyenlerin geyiginden mi?:))))))
Aynen hep aynı şeyler demi=)işte sırf bunun için. bir de boş konuşmalar çoğu zaman sıkıyor beni.
Bazen istemiyorum ve konuşmuyorum dert olacağını düşünmemiştimEvet ama ihtiyaç yani bunu biliyorum dert değil mi
Kimseyle konuşmak gelmiyor içimden arkadaşlar sizin de böyle oluyor mu?
benimde oğlum sürekli konuşur.Konuşmayı seven biriyim ama bazen kafam tek bir ses bile kaldirmiyor sagolsun kızlarım devamlı konusuyorlar![]()
Kafa yapının uyması lazım tanidiklarla daTanidiklarimla oluyor tanimadiklarimla burdan kizlarla konusmaktan sikilmiyorum hatta moral bile aliyorum
=) Evet canım haklısıno yüzden yazıyorummm :) dermişsiniz... :))
şaka şaka ...
yaşadığınız zaten normal...
bazen herkes bunu ister :)
Evet konuşmak için konuşan insanlar var bana faydalı olan insanlara ihtiyacım varOluyor tabii. Agzimi kullanip konusmak gelmiyor yani dogrudan iletisim gelmiyor bazen. Ama mesajlarda ve burada cenem kapanmiyor. Sanirim disaridakilerin bos muhabbetlerini sevmiyorum.
Evet canım hepsi bi etken dediğin gibiÇoğu zaman.
İnsanların enerjilerinden kolay etkilenmek, kendi iç dünyana daha çok odaklanmak, çevrende senin kafa yapına uygun insan olmaması veya kendilerinden soğutmaları gibi şeylerden olabilir.