- 6 Şubat 2016
- 538
- 735
- 53
- 36
öyle mi evdesin yani is güç çoluk çocuk yok mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle mi evdesin yani is güç çoluk çocuk yok mu?
Çalışıyorum kız.Şu aralar ruh halim 1 sn. arayla vınnöyle mi evdesin yani is güç çoluk çocuk yok mu?
Evet.Hmm öyle diyosun sen çok mu bunaldin yoksa kalabalıktan
Anladım canım çoğunluk oyleyiz herhalde havadan mi sudan mi=) parka goturuyorum oğlanı biri laf atsa konusasim gelmiyo hiçÇalışıyorum kız.Şu aralar ruh halim 1 sn. arayla vınn![]()
Bir kişiden fazla canım kalabalık aile kalabalık arkadaşlar dediğinde de haklısın yalnız kalmak güzel ama her zaman değilEvet.
Kalabalıktan kastınız tam olarak ne bilmiyorum ama, bazen 1 kişi bile kalabalık edebiliyor.
Benim yalnızlığa bağımlılığım var.Bir kişiden fazla canım kalabalık aile kalabalık arkadaşlar dediğinde de haklısın yalnız kalmak güzel ama her zaman değil
Bence parfümü geçtim, deodorant kullanmayan insanlarAnladım canım çoğunluk oyleyiz herhalde havadan mi sudan mi=) parka goturuyorum oğlanı biri laf atsa konusasim gelmiyo hiç
Pardon insan demişsinBence parfümü geçtim, deodorant kullanmayan insanlar![]()
akrep burcu musun:)Benim yalnızlığa bağımlılığım var.
Okula giderdim, yalnızdım.
Üniversiteye gittim, yalnızdım.
Evlendim, yine yalnızım.
Hep yalnızım.
Bende başka bişey yazacaktım, akşam su verdiğim tatlılık geldi aklıma, ona haksızlık olur diye vazgeçtim.Pardon insan demişsin![]()
Koç.akrep burcu musun:)
Oh ne güzel, onların da ağzı YÖK garibim bu sıcaklarda...Bende başka bişey yazacaktım, akşam su verdiğim tatlılık geldi aklıma, ona haksızlık olur diye vazgeçtim.![]()
Calismiyo musun canım? Eşinle nerde tanistinBenim yalnızlığa bağımlılığım var.
Okula giderdim, yalnızdım.
Üniversiteye gittim, yalnızdım.
Evlendim, yine yalnızım.
Hep yalnızım.
ben istiyorum aslında ama güven vermiyor kimsesessizlik en güzel bişey.
işte sırf bunun için. bir de boş konuşmalar çoğu zaman sıkıyor beni.ben istiyorum aslında ama güven vermiyor kimse
Ben konuşmayı seviyorum ve burdaki çoğu kişi seviyor ama karşıdakine güven sorunumuz var bence haksız mıyımKonuşmayı sevmediğimiz su kısa cumlelerden belli:))))
Ama iş ortamında sorun oluyor bu .Insanlar konuşkan insan seviyor.