• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimsin Nerdesin Bul Beni

littlecoffeedoc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2016
2.290
6.348
158
Benim için ilk ve son olan eski sevgilimden ayrıldıktan sonra sanırım boşluktayım ama bu boşluk onu özlediğim için değil, yaşanmamış aşkın özlemi.. Kafama göre birini bulmak istiyorum duygusal bir ilişki istiyorum sanırım. Acele etmek istemiyorum ama içimde şöyle bi his var sanki ben o kişiyi bulmadıkça o başkalarıyla vakit geçiriyor ve ben o olmayan sevgilimi başkalarıyla olma ihtimalinden dolayı kıskanıyorum :D komik gelebilir ama nasıl anlatsam bilmiyorum sanki birine geç kalıyorum gibi. Eğer biri olacaksa hemen beni bulsun istiyorum. Acele de etmek istemiyorum ama kendimle çelişiyorum. Sevgili meraklısı koca meraklısı değilim yanlış anlamayın zaten şimdilik evlenmeyi de düşünmüyorum, birini tanımak istiyorum. İsteyince çıkmıyor karşısına insanın, beklenmedik anda geliyor onu da biliyorum ama bu sabırsızlığıma anlam veremiyorum.

Benim için ilk ve son olan eski sevgilimden ayrıldıktan sonra sanırım boşluktayım ama bu boşluk onu özlediğim için değil, yaşanmamış aşkın özlemi.. Kafama göre birini bulmak istiyorum duygusal bir ilişki istiyorum sanırım. Acele etmek istemiyorum ama içimde şöyle bi his var sanki ben o kişiyi bulmadıkça o başkalarıyla vakit geçiriyor ve ben o olmayan sevgilimi başkalarıyla olma ihtimalinden dolayı kıskanıyorum :KK70: komik gelebilir ama nasıl anlatsam bilmiyorum sanki birine geç kalıyorum gibi. Eğer biri olacaksa hemen beni bulsun istiyorum. Acele de etmek istemiyorum ama kendimle çelişiyorum. Sevgili meraklısı koca meraklısı değilim yanlış anlamayın zaten şimdilik evlenmeyi de düşünmüyorum, birini tanımak istiyorum. İsteyince çıkmıyor karşısına insanın, beklenmedik anda geliyor onu da biliyorum ama bu sabırsızlığıma anlam veremiyorum.
25 yaşımdaki halimi hatırlattın :KK48:aynı böyle düşünüyordum :KK48:
Ama ben daha endişeliydim çünkü hiç ilişkim olmamıştı, o yaştan sonra da olacaksa da artık evleneceğim insan olsun dedim, çok dua ettim hayırlısıyla evleneceğim "o kişi " çıksın karşıma diye. Herşeyin bi zamanı varmış aslında, aceleye de gerek yokmuş.
Birileri ile tavsiye usulü vs görüşebilirsin, hakkında hayırlısı olsun.

Kaç ay oldu ayrılalı?
Ayrılalı neredeyse 3 ay oluyor 5 senelik ilişkimdi

Eyy sevgili geldiysen 3 kere kapıya vur :KK53:
Ahahahah :D :D

Ohhh bekarim kafam rahat karisanim yok diyip hayatinin tadini cikaracagina illa,entrikali antraksiyonlu,kavgali gurultulu bir hayat istiyosun:KK45:yapma basini yakma:KK48:
Kavgalı gürültülü olmasın yavv sakince anlaşalım işte :D

25 yaşımdaki halimi hatırlattın :KK48:aynı böyle düşünüyordum :KK48:
Ama ben daha endişeliydim çünkü hiç ilişkim olmamıştı, o yaştan sonra da olacaksa da artık evleneceğim insan olsun dedim, çok dua ettim hayırlısıyla evleneceğim "o kişi " çıksın karşıma diye. Herşeyin bi zamanı varmış aslında, aceleye de gerek yokmuş.
Birileri ile tavsiye usulü vs görüşebilirsin, hakkında hayırlısı olsun.
Amin teşekkür ederim :) aceleye gerek olmadığını biliyorum ama uygulayamıyorum :/ ben de öyle dua ediyorum bakalım. Sizin ne zaman çıktı karşınıza o kişi çok merak ettim şu an :)

Ayrılalı neredeyse 3 ay oluyor
Amin teşekkür ederim :) aceleye gerek olmadığını biliyorum ama uygulayamıyorum :/ ben de öyle dua ediyorum bakalım. Sizin ne zaman çıktı karşınıza o kişi çok merak ettim şu an :)
O ara ,okul bitmiş eve dönmüştüm. işte annem ve arkadaşları şunla görüş bunla görüş diye birilerini gösterip duruyordu. Eşim de onlardan biri. Ne kadar dua ettiysem artık , tanıştıktan 3 ay sonra nikahımız oldu tayin için. 1 sene sonra da düğün. 11 yılı devirdik bakalım

O ara ,okul bitmiş eve dönmüştüm. işte annem ve arkadaşları şunla görüş bunla görüş diye birilerini gösterip duruyordu. Eşim de onlardan biri. Ne kadar dua ettiysem artık , tanıştıktan 3 ay sonra nikahımız oldu tayin için. 1 sene sonra da düğün. 11 yılı devirdik bakalım
Maşallah nice yıllarınız olsun :))

Bendede vardı bu durum ama ben eskiye nispet olsun diye istiyodum cahillik işte,geldi yine eskisi buldu doğuştan sansizim. Senin ki öyle olmasin aman.
Ayy allah korusun yaa. Eskiyi karadelikler yutsun aman aman öyle biri düşman başına tövbeler olsun.

Benim için ilk ve son olan eski sevgilimden ayrıldıktan sonra sanırım boşluktayım ama bu boşluk onu özlediğim için değil, yaşanmamış aşkın özlemi.. Kafama göre birini bulmak istiyorum duygusal bir ilişki istiyorum sanırım. Acele etmek istemiyorum ama içimde şöyle bi his var sanki ben o kişiyi bulmadıkça o başkalarıyla vakit geçiriyor ve ben o olmayan sevgilimi başkalarıyla olma ihtimalinden dolayı kıskanıyorum :KK70: komik gelebilir ama nasıl anlatsam bilmiyorum sanki birine geç kalıyorum gibi. Eğer biri olacaksa hemen beni bulsun istiyorum. Acele de etmek istemiyorum ama kendimle çelişiyorum. Sevgili meraklısı koca meraklısı değilim yanlış anlamayın zaten şimdilik evlenmeyi de düşünmüyorum, birini tanımak istiyorum. İsteyince çıkmıyor karşısına insanın, beklenmedik anda geliyor onu da biliyorum ama bu sabırsızlığıma anlam veremiyorum.
Aska susamak bu olsa gerekkk. Dertsiz basina dert alma...

Ben de küçükken ileride evleneceğim adamla konuşurdum ara ara, daha kim olduğunu bilmeden, şimdi eşime anlatıyorum, ben küçükken bile seninle konuşuyordum bi şeyler anlatıyordum falan diye :D

Sabır :kahve:

ya çok normalki:))
ben de aynı hissediyordum yeter artık gelsin filan diye;)

Back
X