Gebeliğe Hazırlık kimyasal düşük acil yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gullusahin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2016
654
359
103
Kizlar merhabe bi bucuk yildir evliyim ve 6 ay once kimyasal dusuk yaptim hcgm 26 ya cikmisti herkes allah bidaha verdi bi daha verir insallah diyo bazilarida kimyadal gebelik gebelikten sayilmiyor diýorlar yardiminiza ihtiyacim var kimyasal dusuk yapanlariniz var mi kac ay sonra tekrar hamile kaldiniz

Selam cnm öncelikle gecmis olsun
Bu yoldan gecerken herkese sabir sabir sabir diliyorum..
Kimyasal gebelik derken catlatma ignesi yoluyla yapilan gebeliklerden mi bahsediyorsun?
Ne kadarlikti?

7 ay once kimyasal yasadim hala hamile kalamadim

Bende bu ay yasadim eski bi konu vardi ona baktim ertesi ay yeniden hamile kalan cok olmus bende iyi dusunmek istiyorum o yuzden..

Kızlar bende 5 haftalık düşük yaptım kanamam yeni bitti korunmayacam inşallah pkoluyum olur mu tekrardan diye endişe ediyorum

Selam cnm öncelikle gecmis olsun
Bu yoldan gecerken herkese sabir sabir sabir diliyorum..
Kimyasal gebelik derken catlatma ignesi yoluyla yapilan gebeliklerden mi bahsediyorsun?
Ne kadarlikti?
Teşekkür ederim cnm yok kendiliginden hamile kaldim ama hcg degerim 26 dan sonra dustu adet kanamasi gibi bi kanama yasadim doktora hic gitmedim daha hamilelik icin

Bende 2 ay ust üste kimyasal gebelik yaşadım ilkine değer 70 kusurdu 2.de 150 kusur sonra degerler düştu ve ağrılı sancılı bir regli donemi yasadim herşeyin hayirlisi kimyasal gebelikler sağlıksız gebelik oluyormuş sonradan öğrendim Allah a sukrettim:KK200:

Günaydın kızlar perşembe günü tesadüf eseri beta hcg 49.5çıktı cumartesi 53.77 pazartesi 76.7çıktı yükseliş çok az ama endometrumda Kalınlaşma da artış izleniyor dedi doktorum ama degerler az yükseliyor ya dış gebelik ya kimyasal dedi ama gelen giden yok adet olmadım sancım da yok akşam ilişki oldu hafif süt kahve leke geldi peçeteye pes koydum hiç bişey yok sabah wc gittim idrarda sonra peçeteye sütlü kahve leke geldi yine devamı yok başından böyle bişey geçip kese görünüp dogum yapan oldumu aranızda yada duyan yardım kızlar çıkmazdayım ne var ne yok muallak çok kötü bişey ya

Bu arada yarın adetim 1hafta geçmiş olacak daha erken oldugu için degerler de sonrada artış ola bilirmi

Back
X