ay çok tşk ederim.allah razı olsun.peki siz nekadarlıkken düşük yaptınız.şuanda kaç aylık hamilesiniz?adet günlerinde ve yumurtlama döneminde değişiklik oldumu çok merak ediyorum.cvp verirseniz çok memnun olurum.öncelikle çok geçmiş olsun bende haziranda kimyasal gebelik yaşadım çok üzücü bir durum bende çok üzülmüştüm ama 2 ay sonra tekrar hamile kaldım kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalan birçok kişi var seninde hakkında hayırlısı olsun.
ay çok tşk ederim.allah razı olsun.peki siz nekadarlıkken düşük yaptınız.şuanda kaç aylık hamilesiniz?adet günlerinde ve yumurtlama döneminde değişiklik oldumu çok merak ediyorum.cvp verirseniz çok memnun olurum.
amin inşallah...rabbim en iyisini bilir.vardır bundada bir hikmet.benimde 4 haftalıktı düştüğünde adetim öncedende düzenli değildi zaten düşükten sonrada bir kere adet oldum o arada birde rahim filmi çektirdim şimdi 23 haftalık hamileyim darısı senin başına inşallah
çok tşk arkadaş.rabbim hayırlsıını versininş.sağlıcakla kalın.canım çok geçmiş olsun, hamileliğin erken döneminde olması senin için daha iyi olmuş demekki sağlıksız bir gebelikmiş aslında mantıklı düşünürsen üzülmemen lazım ama elde değil çok iyi biliyorum. ben mayıs ayında 18 haftalık bebeğimi kaybettim, dünyam başıma yıkıldı ve ekim ayında kimyasal gebelik geçirdim normal adet dönemi geçirdim diebilirim hiç korunmadık veeeeeee hiç adet olmadan tekrar hamile kaldım, aslında hiç beklemiordum bize süpriz oldu diyebilirim, kimysal gebelikten sonra adetim gecikecek diye tahmin ettiğim için 7-8 gün bekledim baktım gelmio test yaptım pozitif çıktı... allahım inşallah bu sefer bebeğimi kucağıma alırım sağlıcakla tabi. cuma günü ilk doktor kontrolüne gidicem, inşallah güzel haberler alırım... yanii üzülme tatlım sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah.. ne çok konuştum dimi
merhaba arkadaşlar.11 aylık evliyim.11.ayımda hamile kaldım ve 4 haftalık bebeğimi dün bebeğimi kaybettim.kimyasal düşük yaptım.şuanda adetim normal seyrinde gidiyor.bu şekilde düşük yapanlar varmı arkadaşlar tekrar nezaman hamile kalabilirim.nezaman adet olacam acaba tekrar.ve yumurtlama dönemi 14.gün civarı olanlar budurumdan sonra tekrar yumurtlama günüm değişirmi?2 adet arası 27 26 civarı sürüyordu.inşallah günlerinde 1 aksaklık olmaz.
merhaba kızlar...ben de dün kimyasal gebelik geçirdiğimi ve düşük yaptığımı öğrendim. 1 hafta önce şüphelenip test yapmıştım 2.çizgi silik çıkmıştı. ertesi gün pembeden kahveye dönüşen leke geldi. yerleşme lekesi olabilir diye düşünmüştüm 2 gün sorun yoktu sonra yıne başladı hcg 156 cıktı doktor dış gebelik olabılır dedı, bı de onun stresını cektım 2 gun sonra hcg artıyor mu artmıyor mu ona bakalım dedı oyle anlaşılır dedı, hcg artmak yerıne 100 e dustu doktor da dusuyor kımyasal gebelık dedı, cumartesıye kadar sıfırlanacak mı ona bakacak...ama butun hamılelık belırtılerım kayboluyor yavas yavas, sancılarım, şişkınlığım, iştahım, bas donmem hepsı gecıyor sanırım tamamen dustu... sımdı aklımı karıstıran ıç mıydı dıs gebelık mıydı kımyasal mıydı neydı, nıye dustu, ne oldu bılmıyorum cok uzgunum sadece 1 haftada hersey olup bıttı...doktorum da doğru duzgun bı acıklama yapmıyor ona da zaten ayrı sınır oldum var mı bana fıkır verebılecek?
cok tesekkur ederım canım sana da gecmış olsun...bana hıc boyle bırsey demeden once dıstır sonra kımyasaldır dedı dusuyo ıste hala bakalım sıfırlanacak mı hemen hala pembe pembe lekelrım gelıyo..bana da 3 ay korunacaksın dedı.ınsallah saglıklı bebeklerımız olur en kısa zamanda kucagımıza alırız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?