pelın ve mavısıs
destegınız ıcın cok tesekkur ederım, guzel dıleklerım ve dualarım sızınle...
mavısıs senın ıcın bu daha zor tahmın edebılyorum sen gormussun bu daha hassas bı durumbelkı daha farklı seyler olacaktı daha uzulecektık ılerıde rabbım bızım ıcın guzel seyler hazırlıyordur dıye dusunelım, sızın ıcın yurekten dılıyorum ınsallah en kısa zamanda guzel yuzlu guzel ahlaklı saglıklı ve hayırlı, ugur getırecek tatlı evlatlar nasıb etsın kucagınızda sarılıp bagrınıza basmayı nasıp etsınn...
bende teşekkür ederim canım duaların icin tabiki destek olcaz birbirimize inş burdan en kısa zamanda hamile oldugumuzuda bildiririz hayırlısıyla saglıklı dogumlar yapıp bebişlerimizi kucagımıza alırız allahımın izniylepelın ve mavısıs
destegınız ıcın cok tesekkur ederım, guzel dıleklerım ve dualarım sızınle...
mavısıs senın ıcın bu daha zor tahmın edebılyorum sen gormussun bu daha hassas bı durumbelkı daha farklı seyler olacaktı daha uzulecektık ılerıde rabbım bızım ıcın guzel seyler hazırlıyordur dıye dusunelım, sızın ıcın yurekten dılıyorum ınsallah en kısa zamanda guzel yuzlu guzel ahlaklı saglıklı ve hayırlı, ugur getırecek tatlı evlatlar nasıb etsın kucagınızda sarılıp bagrınıza basmayı nasıp etsınn...
pardon pelin yazıcaktım özür dilerim yanlış yazdım. benim bebeğim 3 hafta önce kürtajla alındı kalbi durduğu için dr banada 3 ay korunmam gerektiğini söyledi.
bende teşekkür ederim canım duaların icin tabiki destek olcaz birbirimize inş burdan en kısa zamanda hamile oldugumuzuda bildiririz hayırlısıyla saglıklı dogumlar yapıp bebişlerimizi kucagımıza alırız allahımın izniyle
sagol canım sanada cok gecmiş olsun senin icin daha zordur kalp atışlarınıda duymuşsun allah sabır versin üzülme inş tekrardan hamile kalıp hayırlısıyla saglıklı bebişini kucagına alırsın...kürtaj oldugun icin korun demiştiir doktor benim doktorumda korun dedi ama ben bir ay korundum zaten kurtajda olmadım kanamayla gitti bebegim inş bundan sonra hayırlısyla hamile kalıp saglıklı bebişimi kucaklarım tabiki sizlerde
:97:kızlar birşey sorucam şimdi bugün doktora gittim son kez hcg 4 e düşmüş. doktordan cıktıktan sonra arkadasımla karsılastım durumu anlattım, şimdi bana neden kürtaj olmadın dıyor. doktor hıc bundan bahsetmedı kendılıgınden düştü dedı ama arkadasım ıcınde parca kalır falan dıyor, kanamam daha bugun bıttı ve kac gundur irili ufaklı pıhtılar ya da tabırı caızse parcalar geldı, şimdi endışelendım.agrım sızım yok acaba bişi kalmış mıdır ıcımde?:26:
malesef bende geçen ctesi bu durumu yaşadım
arkadaşlar dr bana 2 günde bir b hcg ölçtüreceksin dedi. düşüşüm de son seferlerde yavaş ilerliyor. kan vermekten delik deşik oldum. hastaneyede her giidişimde moralim bozuluyor. siz 2 günde bir mi ölçtürdünüz? çok bunalıyorum ben yaa
kahvekolık
benım de aynen oyle oldu, ıkı kolum mosmor olmuştu hala da gecmedı o ayrı mesele.ıkı gunde bır olçtürmek daha saglıklı benım 156, 100, 40 oldu ıkı gun aralıklarla sonra 40 olunca dr. 5 gun sonra gel dedı coktan sıfırlanır dıye dusunmuştum cunku ıkı gunde bır azalma hızlı oluyordu ama 5 gun sonra 4 e ancak dusmuş, sonraları yavaslıyor demekkı dedım hatta ıcımden, sıfırı gormeye gerek yok dedı düşmüş gecmış olsun dedı ve gonderdı...
senı cok ıyı anlıyorum, sureklı kan vermek sonucu beklemek...gercekten zor zamanlar, bunaltıcı, kafa karıstırıcı, uzucu yıpratıcı ama dr.bana soyle tesellı verdı, en temız düşüğü yaşıyorsun, ne kürtaj ne ılaç verdık, kendılıgınden oluyor ve vucudun zarar gormeyecek dedı, bu durum da kotunun ıyısı herhalde:96:
tesekkur ederım canım sana da gecmış olsunn... senın hcg su an kaç? ben bı doktora daha gtmıştım ben de cok pımpırıklı oldugum ıcın bı de sız bakın dedım, ıkı gunde bır gıt 40lara a bı dussun demıştı, sonra ınıyo mu cıkıyo mu baktır bı daha demıstı...normal doktorum da zaten farklı bısı demedı 4otan sonra anlattıgım gıbı taaa 5 gun sonra gel dedı, dusuk yaptıgım zaman baktı vajınal ultrasonla normal dedı, 40tayken ben daha pımpırık yaptım kanamam var agrım var dedım, bakmama gerek yok ama neyse bakalım bı daha dedı, baktı yınee bişii yokkkkk panık yapmaaaa dedıı...en son gıttıgımde de hıc bakma geregı duymadı, sadece kagıda bakıp gecmış olsun dusmuş dedı bu kadar...sen de sakın olmaya calış benım de cok acıyodu kollarım gıt gel gıt gel uzuntu stres o tahlıl sonucu cıksın dıye dakıkaları sayışşş baya kotuydu...ama dıyorum ya 2gun aralıklarla dusuyorsa zaten sorun degıldır dıye dusunuyorum bellı bı gunden sonra yavaslar ve duser...ama ınıyor cıkıyor ınıyor cıkıyorsa o zaman sorun olabılır.senın hcg degerlerının durumu nedır?
ben zaten 2 farklı doktora gittim. değerleri takip edicez panik yok, korunmana gerek yok büyük ihtimal bu ay tekrar olur dedi ikiside. şu 2 gün işinden kaytarmak istiyorum da :)anladım canım sen devam et ıkı gunde bır gıtt, ıcıne sınmezse baska bı doktora daha gorunursun senın doktorunun soyledıklerıne gore duruma bakarsın, şimdi ne dıyor? benım 2-3 haftalıkmış tam net soyleyememıştı sadece kan degerlerıne bakarak yorum yapmıştı kese falan olmadıgı ıcın
3 ay mı, onu kürtaj için veriyorlar ama anlayamadım neden öyle dedi ki. psikolojin hazırsa korunma dedi bana doktorum. bugün tahlil verdim 39 olmuşum. benim pıhtım az oldu nedense.kaytarma kaytarma, gececek bu da ınsallah evet baskaları da korunmaya gerek yok 1 adet gor yeter sonra dene dıyor ama ben hemen denemek ıstemıyorum yıne dr da 3 ay bekle dıyor psıkolojı acısından galıba anlayamadım nıe ısrar edıyor...benım de cok azaldı bugun hemen hemen yok gıbı, yogunluk konusunda katılıyorum hayatımda ılk kez bu kadar cok pıhtı gordum bu kadar yogun oldum baya degısıktı yanı
Ben de kimyasal düşük yapıyorum. Dün geceden başladı kanamam. HCG değerim de 67-den 20ye düşmüş. Çok üzüldüm. 5 yıl evlilikten sonra ilk denememizdi ve hemen hamile kalabildiğime çok sevinmiştim ama sevincim uzun sürmedi maalesef. Ama doktorum kanama bittikten sonra yine hamile kalmayı deneyebilirsin dedi. Bu cümleyi doktordan duyan eşim de aynı cümleyle teselli ediyor beni sabahtan beri. ama acım dinmiyor, çok üzgünüm. ALLAH kimseye böyle acı çektirmesin ve daha beterlerinden korusun. :2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?