kimyasal düşük yapanlar duygularımızı paylaşalım

bence kurtarılma şansı var, belki progesteron ilacı başlatılırsa, tutunur bebiş, sen ısrarla doktoruna sor bunu. Hayırlısı olsun. İnşallah düşmez ve tutunur, ben senden umutluyum.

desteğin için saol cnm benim değer 79 a düşmüş artık yapılabilcek bişey yok ama benim hala kanamam olmadı nezaman olur bilmiorum cuma günü tekrar bi test olcak

İyi edersin, başka doktora git, o şekilde hastayla ilgilenilmez. Tıp okurken hocaları belki 1000 kere anlatmışlardır, hastayı tedavi etmenin ilk adımı onunla iletişime girmek ve ilgilenmektir. Benim doktorum o kadar ilgili ki. Ben odadan teşekkür edip çıkmak istediyimde bile, kadın bana el uzattı, görüşmek için. Öyle yapınca tabi beni utandırdı. Beni rahatlatmak için uzun uzun izah etti. Üzülme, sende hiçbir sorun yok, yine hamile kalırsın, falan diye teselli etti. İstanbulda oturuyorsan hangi doktor olduğunu söyleyebilirim. Hem kadın para uğruna sezeryana yatıranlardan değil, görümcemi o doğurttu, vallaha çok memnunuz. O doktora gitmeden önce başka doktorum vardı, beni telefonla faksla takip etmeye durmuştu. o şekilde müayene tedavi olurmu ya?Kimyasal gebelik sonrası 3 ay beklemene gerek yok. Bunu doktorların %90-ı söylüyor. diğer %10u ise aşırı tedbirli davranıyorlar. Bana gereksiz geliyor. Sen mutlaka başka bir doktora görün. Hakkımızda hayırlısı...

desteğin için saol cnm benim değer 79 a düşmüş artık yapılabilcek bişey yok ama benim hala kanamam olmadı nezaman olur bilmiorum cuma günü tekrar bi test olcak

rica ederim, canım, benim değer 20ye düştükten sonra kanama başladı. Belki sende de öyle olur. üzme kendini, kimyasal gebelik yaşadıysak demek ki hamile kalabiliyoruz, önemli olanı bu, bir sonraki ay yine hamile kalma şansımız %100 http://www............................lik/170141-en-uygun-gebe-kalma-zamanlari.html bu linke tıkla, belki de incelemişsindir önceden, yumurtlama günlerini hesaplayabilirsin bu şekilde. yumurtlamadan önceki 3 gün verimli günler olarak işaretlidir. o 3 gün aktif çalışma yaptınmı tamamdır.:) Hayırlısı olsun. ALLAH hepimize en yakın zamanda önce böyle , sonra olmayı nasib etsin inşalah

ben istanbuldayım merak ettim doktorunu?

ankaradayım sıncan lokman hekım'e gittim...bı de ıyı dıyorlardı bana mı denk geldı nedır

hmm, hayırlısı olsun, sen iyi doktor araştır ve bir detay da çok önemli, doktorundan acil durumlarda ulaşabileceğin bir numara iste. Eğer veriyorsa, demek ki günün her saatinde hastalarıyla ilgilenen biridir. Yok vermiyorsa, sekreterimden randevu alırsınız falan diyorsa, demek ki, onun için önemli olanı randevu alırken ödeyeceğin paradır.

özel mesaj gönderdim doktorum hakkında bilgi verdim. okuyabilirsin. Umarım işine yarar.

okudum tsk ederim mesaj kutusu dolu olduğu için burdan yazayım dedim. söylediğiniz dr u araştırayım ben bi. hiç duymamıştım kendisini. ayrıca doktor ismi yazmanız reklama girmez. burda hatta doktor ve hastane tavsiyeleri bölümü bile var.

ewet cnm saol doktorda kimyasal olduğu için sevin en azından hamile kalabiliosun dedi ama tabi kime anlatıosun çok yığrattım kendimi psikolojimi allahtan doktorum çok iyi ne olursa olsun benimdi halada içimde düşmedi çok tuhaf ya ama karnım iyice davul oldu sıkıntı vermeye başladı hastalanmak istiyorum göğüslerimde şöyle bi inse biraz o annelik modundan çıkıcam

ben de psikolojik olarak çok yıprattım kendimi, bu zor bişey, uzaktan bakınca ne olmuş ki, herkesin başına gelebiliyor diyoruz, ama kendimiz yaşayınca ne kadar zor olduğunu anlıyoruz. Hamilelik konusunda da en zoru beklemektir. Adet günümün gecikmesini beklemek çok zoruma gitmişti, ama günüm geçtikten sonra testim pozitif çıkınca beklemeye değer demiştim, şimdi düşükten sonra 1 ay daha beklemem gerekecek. Bazen başka konularla ilgilenmek için saçma sapan işler uyduruyorum kendime, yeter ki bu konuyu düşünmeyeyim. Ama gerçekten zor. Eminim, çoğunuz benim yaşadıklarımı yaşıyorsunuzdur. İnşallah ALLAHIM hepimizi en kısa sürede bebeğine kavuşturur. En içten dileklerimle bunu arzu ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…