kimyasal düşük yapanlar duygularımızı paylaşalım

Ok.çok mersi.sorumun cevabını aldım çokşükür.tekrardan tşk.kan tahlili için bekleyeyimmi ozaman 27 sini sence?

merha balar bende ekim 28 de adet gunumdu bıkacgun tes yapdım bıse cıkmadı 2 kasımda doktora gıtdım kan tah lılı yapdırdım sonucu almadan kanamam basladı sonuc hamıleymısım fakat 3 kasımda dusuyo dedıler ve dusdu dokdor 2 yada 3 ay bekle dedı ben bıray korundum sorna bırakdım bıse yoksımdı ocak 28 29 adetım bakalım nasıp her ay adet olunca husrana ugruyorum kendımı yemeye verdım kılo alıp duruyorum

sagolun kızlar hakikaten çok moral verdiniz bgn oleeey dicem umarım :)

Ok.çok mersi.sorumun cevabını aldım çokşükür.tekrardan tşk.kan tahlili için bekleyeyimmi ozaman 27 sini sence?
ama doktor dediki ilk bikaç ay düzensizlik olabilirmiş. yani siklusun 28 ise bu ay 30-35 bile olabilirmiş. sen bilirsin, ben erken öğrenmeye korktum açıkcası.

sagolun kızlar hakikaten çok moral verdiniz bgn oleeey dicem umarım :)
gittin mi canım doktora? gördünmü bebişi?

adet oldum bile((

gittim dün canım nihayet gördük bebişi 6mm kadarmış 10 gün sonra kalp atışlarınıda duyarsak biraz daha rahatlıycam :) Umarım isteyen herkese bu mutluluğu yaşatır Allahım..

adet oldum bile((
reyhancım zaten SAT a göre bebeğin kaç haftalık olduğunu hesaplayacaksın ya o yüzden bu ay olması daha mantıklı canım. moralini bozma. düşüğün bir ayağı içerde derler.

gittim dün canım nihayet gördük bebişi 6mm kadarmış 10 gün sonra kalp atışlarınıda duyarsak biraz daha rahatlıycam :) Umarım isteyen herkese bu mutluluğu yaşatır Allahım..
süper süper. maşallah ona Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bizlere de dua et olur mu hamilenin duası kabul olurmuş.

Kızlar, kimyasal düşük sonrası kanamam 3 gün sürdü sadece, burada okudum, çoğu kişide 5-6 gün, bazılarında hatta 10 gün bile sürmüş kanama, bende niye 3 güne bitti ki kanama?10 güne kendiliğinden temizlenmezse kürtaj yapmak zorunda kalacağız demişti doktorum, 3 güne temizlenir mi ki?Kürtaj olmak istemiyoruuuuummmmmmmmm2:

kızlar ne zaman başladı kanama benim hala başlamadı ve ağrı oluomu çok

kanama başlamadan önceki gün zaten hamilelik süresi boyunca devam eden hafif adet sancısına benzer ağrı biraz daha şiddetlendi. Kısa süre sonra da kanama başladı. Pıhtılar düşmeye başladı. Senin HCG düşüşe geçtiyse, sakın progesteron falan içme, rahmin temizlenmesini engeller. 1-2 güne kanama başlar. Keşke düşürmeseydik kanama da başlamasaydı ama neyse, kismet böyleymiş napalım. ALLAH sonraki aylarda başarılı hamilelik ve doğum nasib etsin hepimize inşallah!

birkaç gün girmedim neler olmuş, bende de 10 gune yakın sürdü ama benım zaten normal adetım de en erken 7 günde biterdi, canım kımyasal düşükte kürtaja pek gerek kalmıyor demişti herkes belkı senın bünyen o şekilde kısa zamanda atmıştır diye düşünüyorum

İnşallah dediğin gibidir. Yoksa kürtaj falan beni çok korkutuyor, hem kürtaj sonrası bebek için 3 ay beklemem gerekebilir. Bekleyemem o kadar, çok sabırsızlanıyorum, biran önce anne olmak istiyorum.
Senden naber?

benim dün 103 tü yarın tekrar bakılcak hala giden gelen yok çok üzülüorum hala içimde ama olmadı işte

bence kurtarılma şansı var, belki progesteron ilacı başlatılırsa, tutunur bebiş, sen ısrarla doktoruna sor bunu. Hayırlısı olsun. İnşallah düşmez ve tutunur, ben senden umutluyum.

bana 3 ay bekle dıye sıkı sıkı tembıh etti, normalde boyle durumlarda o kadar bekletmıyorlar ama bana oyle dedı nıye dedı ben de bılmıyorum...şimdi beklemedeyım

bana 3 ay bekle dıye sıkı sıkı tembıh etti, normalde boyle durumlarda o kadar bekletmıyorlar ama bana oyle dedı nıye dedı ben de bılmıyorum...şimdi beklemedeyım

Kürtajmı oldun sen? yoksa kimyasal gebelikmi yaşadın? Peki 3 beklemen gerektiğinin nedenini sormadınmı doktoruna?vallaha ben doktorlara bir sürü soru sorarım, her şeyi detayına kadar anlayıncaya kadar da vaz geçmem(belki bana qıcık olabilirler bu durumda, ama bilgili hasta her zaman doktorun yardımcısı gibidir, bunu da hatırmatmakta fayda var:). Eve varır varmaz da araştırmaya duruyorum internetten. Bence telefon aç doktoruna, ve sebebini sor,detaylı şekilde izah etmesini iste. bazen kadının psikolojik durumunu göze alarak 3 ay bekletiyorlar, eğer hazırsan hamileliye ve olası düşüğe (inşallah olmaz öyle bir şey), anlat doktoruna, de ki çok istiyorum, her duruma hazırım, iyisine de kötüsüne de, yeter ki deneyeyim. Kısacası detaylı şekilde danış doktoruna durumunu. Eğer ilgili bir doktorsa, zaten sana gerekli bilgileri verecektir. Her şeyin hayırlısı...

yok kımyasal benımkısı, kürtaj falan olmadı kendılıgınden kanama ve düşük...doktorum bıraz degışık biri cok acelecı ve bende ılk baslarda soru yagmuruna tutuyordum bazen cevap verıyor bazen terslenıyordu, son muayenemde nıye geldın bıle dedı, hatırlamadı benı, hemsıresı hatırlıyor hcg ye kadar da o hatırlamıyor sonra da baska hasta aldı ıcerı onu muayene ederken bı yandan perdenın arkasından benımle konusunca ben ıyıce sınırr olduummmmm ve baska bı doktora danısmak uzere oradan uzaklastım.... sımdı baska bı doktorla gorusucem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…