bak benim reglimden 4 gün sonra 163 çıkmıştı. seninkinin nerdeyse onda biri. tabi değeri her az çıkan düşük yapacak diye bişey yok, geç döllenme diye de bişey var. yarın bize keseyi gördüm oleey yaz bi daha da bu topiğe uğrama ki moralin bozulmasın :)
ben doktora sordum bunu. düşük tarihinden itibaren sayacaksın diğer reglini. ama düşükten sonra adet düzensizleşirmiş. o yüzden tam haftasını hesaplayabilmek için 1 adet beklemek daha mantıklı bence.
gecmiş olsun canım bende aralıkta kimyasal gebelik gecirdim biraz korundum reglimden sonra korunmayı bıraktım inş cok bekletmeden hepimizin bebişleri gelir hayırlısıyla...gercekten cok kötü bi duygu bende bir sene üstüne hamile kalmıştım degerim 260 cıktı doktorum düşük tehliken var yatcaksın dedi yattım ama yinede düşürdüm bebegimi inş hicbirimiz bir daha böyle bişeyi yaşamayız...
sagolun kızlar hakikaten çok moral verdiniz bgn oleeey dicem umarım :)
bak benim reglimden 4 gün sonra 163 çıkmıştı. seninkinin nerdeyse onda biri. tabi değeri her az çıkan düşük yapacak diye bişey yok, geç döllenme diye de bişey var. yarın bize keseyi gördüm oleey yaz bi daha da bu topiğe uğrama ki moralin bozulmasın :)
ben doktora sordum bunu. düşük tarihinden itibaren sayacaksın diğer reglini. ama düşükten sonra adet düzensizleşirmiş. o yüzden tam haftasını hesaplayabilmek için 1 adet beklemek daha mantıklı bence.
ama doktor dediki ilk bikaç ay düzensizlik olabilirmiş. yani siklusun 28 ise bu ay 30-35 bile olabilirmiş. sen bilirsin, ben erken öğrenmeye korktum açıkcası.Ok.çok mersi.sorumun cevabını aldım çokşükür.tekrardan tşk.kan tahlili için bekleyeyimmi ozaman 27 sini sence?
gittin mi canım doktora? gördünmü bebişi?sagolun kızlar hakikaten çok moral verdiniz bgn oleeey dicem umarım :)
ama doktor dediki ilk bikaç ay düzensizlik olabilirmiş. yani siklusun 28 ise bu ay 30-35 bile olabilirmiş. sen bilirsin, ben erken öğrenmeye korktum açıkcası.
gittin mi canım doktora? gördünmü bebişi?
ama doktor dediki ilk bikaç ay düzensizlik olabilirmiş. yani siklusun 28 ise bu ay 30-35 bile olabilirmiş. sen bilirsin, ben erken öğrenmeye korktum açıkcası.
gittin mi canım doktora? gördünmü bebişi?
reyhancım zaten SAT a göre bebeğin kaç haftalık olduğunu hesaplayacaksın ya o yüzden bu ay olması daha mantıklı canım. moralini bozma. düşüğün bir ayağı içerde derler.adet oldum bile((
süper süper. maşallah onagittim dün canım nihayet gördük bebişi 6mm kadarmış 10 gün sonra kalp atışlarınıda duyarsak biraz daha rahatlıycam :) Umarım isteyen herkese bu mutluluğu yaşatır Allahım..
kızlar ne zaman başladı kanama benim hala başlamadı ve ağrı oluomu çok
kızlar ne zaman başladı kanama benim hala başlamadı ve ağrı oluomu çok
Kızlar, kimyasal düşük sonrası kanamam 3 gün sürdü sadece, burada okudum, çoğu kişide 5-6 gün, bazılarında hatta 10 gün bile sürmüş kanama, bende niye 3 güne bitti ki kanama?10 güne kendiliğinden temizlenmezse kürtaj yapmak zorunda kalacağız demişti doktorum, 3 güne temizlenir mi ki?Kürtaj olmak istemiyoruuuuummmmmmmmm2:
gittim dün canım nihayet gördük bebişi 6mm kadarmış 10 gün sonra kalp atışlarınıda duyarsak biraz daha rahatlıycam :) umarım isteyen herkese bu mutluluğu yaşatır allahım..
birkaç gün girmedim neler olmuş, bende de 10 gune yakın sürdü ama benım zaten normal adetım de en erken 7 günde biterdi, canım kımyasal düşükte kürtaja pek gerek kalmıyor demişti herkes belkı senın bünyen o şekilde kısa zamanda atmıştır diye düşünüyorum
selincim, senin hcg kaça düştü? 115 diyordun geçen gün, daha da düşmüşmü?
selincim, senin hcg kaça düştü? 115 diyordun geçen gün, daha da düşmüşmü?
benim dün 103 tü yarın tekrar bakılcak hala giden gelen yok çok üzülüorum hala içimde ama olmadı işte
İnşallah dediğin gibidir. Yoksa kürtaj falan beni çok korkutuyor, hem kürtaj sonrası bebek için 3 ay beklemem gerekebilir. Bekleyemem o kadar, çok sabırsızlanıyorum, biran önce anne olmak istiyorum.
Senden naber?
bana 3 ay bekle dıye sıkı sıkı tembıh etti, normalde boyle durumlarda o kadar bekletmıyorlar ama bana oyle dedı nıye dedı ben de bılmıyorum...şimdi beklemedeyım
Kürtajmı oldun sen? yoksa kimyasal gebelikmi yaşadın? Peki 3 beklemen gerektiğinin nedenini sormadınmı doktoruna?vallaha ben doktorlara bir sürü soru sorarım, her şeyi detayına kadar anlayıncaya kadar da vaz geçmem(belki bana qıcık olabilirler bu durumda, ama bilgili hasta her zaman doktorun yardımcısı gibidir, bunu da hatırmatmakta fayda var:). Eve varır varmaz da araştırmaya duruyorum internetten. Bence telefon aç doktoruna, ve sebebini sor,detaylı şekilde izah etmesini iste. bazen kadının psikolojik durumunu göze alarak 3 ay bekletiyorlar, eğer hazırsan hamileliye ve olası düşüğe (inşallah olmaz öyle bir şey), anlat doktoruna, de ki çok istiyorum, her duruma hazırım, iyisine de kötüsüne de, yeter ki deneyeyim. Kısacası detaylı şekilde danış doktoruna durumunu. Eğer ilgili bir doktorsa, zaten sana gerekli bilgileri verecektir. Her şeyin hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?