3 ay mı, onu kürtaj için veriyorlar ama anlayamadım neden öyle dedi ki. psikolojin hazırsa korunma dedi bana doktorum. bugün tahlil verdim 39 olmuşum. benim pıhtım az oldu nedense.
bende eylül ayında kimyasal gebelik geçirmiştim. hcg sıfırlanana kadar gittim kontrollere. düşükten sonra ki ilk adetten sonra da gittim. düşüğün sebebini araştıracaklarmış. bişey çıkmadı. 3.adetten sonra da gel kontrole dediler ama .gidemedim. kızım 11 aylıktı bu olay olduğunda.kazara olmuştu pek istemiyordum ama düşünce çok üzüldüm. kendimi suçlu hissettim. istemediğimi hissetti belki de diye.Allah hakkımızda hayırlısını versin...[/QUOTE
merhaba arkadaş.bende aralık ayında kimyasal gebelik yaptım.adetim düzenli 1 biçimde her ay 1 hafta öne geliyor.düşük öncesi adetim 23 üydü.düşük yaptığım tarih 26 sı.düşük yaptığım tarihte mi adet olurum yoksa en sonki adetim gibi 23 ü mü bunu merak ediyorum.bugün ayın 22 si ve sadece göğüslerim şi ve ağrılı.gebe kaldığımdaki gibi sol kasığımda ve sol tarafımda ani kramplar var ağrı var.allahım hayırlısını versin ama anlayamadım sanki gebe kalacakmışım gibi 1 his var içimde..
adına çok mutlu oludm.allah tamamına erdirsin inş.4 haftalıktı düşüğüm.geçen ay yaptım.sakın yolculuk yapma ağır kaldırma hatta çalışıyorsan izin al rapor al.benim değerlerim seninki kadar yüksek değildi.sancı değilde ağrı ve batma oldu karnımda kanama ile düştü.normal adet oldum yani.çok dikkatli olman gerek.hap kullanma doktora sıksık gidip beta hcg leri değerlerine baktır.allaha emanet ol.darısı benim başıma inş.herkese merhaba...ben su an 4 haftalık hamileyim dün öğrenmdim.. acıcası kimyasal düşük yazılarını okuyunca tedirgin oldum.. kimyasal düşük kaçıncı hafyadan sonra oluyor.. mesela benim b hcg değerim 1540 çıktı.. kimyasal düşük geçiren arkadaslar öncelikle cok gecmiş olsun.. sizinkiler kaçıncı haftalarda oldu? ilk değerleriniz ne idi?
öncelikle tebrik ederim Allah sağlıklı bir hamilelik dönemi ve sağlıklı bir bebek nasip etsin. kötü düşünüp strese girme sakın çünkü senin değerin çok iyi. adetinden kaç gün geçmişti bu tahlili verdiğinde? 1500ü geçince kese görünüyor genelde. bebeğin için içini ferah tutmalısın. stres kötü etkiler.herkese merhaba...ben su an 4 haftalık hamileyim dün öğrenmdim.. acıcası kimyasal düşük yazılarını okuyunca tedirgin oldum.. kimyasal düşük kaçıncı hafyadan sonra oluyor.. mesela benim b hcg değerim 1540 çıktı.. kimyasal düşük geçiren arkadaslar öncelikle cok gecmiş olsun.. sizinkiler kaçıncı haftalarda oldu? ilk değerleriniz ne idi?
slm kızlarr ben de kasım ayında kimyasal gebelik geçirdim 3 haftalıkken ögrenmiştim doktorum kan testi yaptırmamıştı çünkü çok erken göstermişti testler tam 5 gün yaşayabildim gebeliğimi ilk bebegimi kaybettiğimde çok uzulmüştüm herkes 2. bebek sağlıklı olacak diyordu hamile kalınca hiç düşüecegim aklıma gelmemişti şidi 2 adet dönemi geçirdim tekrar deniyporum allah kimsenin kucagını boş bırakmasın birde doktorum adet günün geçmeden test yapma dedi 1-2 gün geçsin öyle yap
slm bende geçen ay 4haftalık kimyasal düşük yaptırdım.doktorum cinsel rejime gerek yok dedi.ama senden öğrenebilirim 1 sorum olacak.düşükten sonraki adetlerin düşük yaptığın tarihtemi oldu.yoksa adet günündemi oldu.benim adetlerim 1hafta öne geliyor.düşük öncesi adetim 23tü.26 sına düşük yaptım.bugün 23 ü acaba düşük yaptığım tarihi mi baz almam gerek adet günüm için?
ben 15 kasımda kimyasal gebeliği yaşadım 12 aralıkta adet oldum tam 28. günde eger 30 günde bir oluyosan 26 sında adet olacaksın adet belirtin varmı??
eylül 2,ekim 28,kasım 23te adet oldum genelde hep 1 hafta öne gelir.gecikmez 1 yılda sadece 1 gün gecikti adetim.ama ben bu hesaplamaları tam anlamıyorum.23 aralıkta adet olmayınca 24 aralıkta kan testi yaptırdım 2 hafta civarında çıktı değerlerim.26 sında düşük yaptım.bugün ayın 23 ü.geçen ayki kadar kasık ağrım yok ama ara ara kramplar giriyor.26 sını mı beklemem gerek acaba?teşekürler arkadaşım.
reyha hesapladım canım sen 30 günde bir adet oluyorsun yumurtlama tarihlerin 5 ocak ile 10 ocak arasında olmuşşş 24 ocakta ise adet tarihin
çok teşekür ederim arkadaş.ben hiç anlamıyorum hesaplardan ozaman heray seni rahatsız edeyim ben:)allah razı olsun senden.gönlünde hayırlı olan ne dileğin varsa rabbim sana nasip etsin onları.
canım cookk uzuldum yaa...bızım de ılk denememızdı hemen oluyormuş demıştım ama uzun surmedı...ama şöyle düşün, yenıden hamıle kalma sansımız var ve daha kotu bır bıcımde bebegımızden ayrılmak zorunda kalmadık guzel seyler düşünmeye çalış ve kendını olumlu yonde motıve et yenı bır gebelık ıcın vücudunu ve psikolojini hazırla...herseyın hayırlısı umarım hersey guzel olur
reyhan hesapladım canım sen 30 günde bir adet oluyorsun yumurtlama tarihlerin 5 ocak ile 10 ocak arasında olmuşşş 24 ocakta ise adet tarihin
canım cookk uzuldum yaa...bızım de ılk denememızdı hemen oluyormuş demıştım ama uzun surmedı...ama şöyle düşün, yenıden hamıle kalma sansımız var ve daha kotu bır bıcımde bebegımızden ayrılmak zorunda kalmadık guzel seyler düşünmeye çalış ve kendını olumlu yonde motıve et yenı bır gebelık ıcın vücudunu ve psikolojini hazırla...herseyın hayırlısı umarım hersey guzel olur
öncelikle tebrik ederim Allah sağlıklı bir hamilelik dönemi ve sağlıklı bir bebek nasip etsin. kötü düşünüp strese girme sakın çünkü senin değerin çok iyi. adetinden kaç gün geçmişti bu tahlili verdiğinde? 1500ü geçince kese görünüyor genelde. bebeğin için içini ferah tutmalısın. stres kötü etkiler.
içimi ferahlattın sagol.. benim değerim reglime 1 gün kala cıktı.. idrar testinde pozitif cıkınca reglimin gelmesini beklemeden kan testi yaptırdım.. yrn dr a gidicem cok heyecanlıyım :)
bak benim reglimden 4 gün sonra 163 çıkmıştı. seninkinin nerdeyse onda biri. tabi değeri her az çıkan düşük yapacak diye bişey yok, geç döllenme diye de bişey var. yarın bize keseyi gördüm oleey yaz bi daha da bu topiğe uğrama ki moralin bozulmasın :)içimi ferahlattın sagol.. benim değerim reglime 1 gün kala cıktı.. idrar testinde pozitif cıkınca reglimin gelmesini beklemeden kan testi yaptırdım.. yrn dr a gidicem cok heyecanlıyım :)
ben doktora sordum bunu. düşük tarihinden itibaren sayacaksın diğer reglini. ama düşükten sonra adet düzensizleşirmiş. o yüzden tam haftasını hesaplayabilmek için 1 adet beklemek daha mantıklı bence.darısı benim başıma inş.geçen ay 26 sı kimyasal düşük yaptım.önceki ay 23 ü regl oldum.1 şey anlamış değilim.23 ü mü düşük ypatığımdamı adet olacam 27 sini bekleyeyim diy edüşünüyorum ama tahlil için.allah tamamına erdirsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?