Kimyasal düşükten sonra kaç ay korunmam lazım,tekrar hamile kalmak için ? Yardımmm

YaseminBALIM

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2014
39
1
16
35
Sivas
Kızlar sa . Bu ay kimyasal düşük yaşadım. tam 4 haftalıkken , hamile olduğumu ögrendim. 4 hafta 5.günlükken kanamam oldu. hastaneye gittim,düşük yaptım. Bugün doktora gittim sebep nedir diye. Aşırı kansızlık var bende ve demir eksikliği sıfırın altında,ondan dedi :( Kaç ay korunmam lazım,tekrar hamile kalabilmek için. Çok istiyorum bebeğim olmasını :( Birde kansızlık için neler iyi gelir ? bana yardım edermisin ? teşekkür ederim şimdiden :43:

Kızlar sa . Bu ay kimyasal düşük yaşadım. tam 4 haftalıkken , hamile olduğumu ögrendim. 4 hafta 5.günlükken kanamam oldu. hastaneye gittim,düşük yaptım. Bugün doktora gittim sebep nedir diye. Aşırı kansızlık var bende ve demir eksikliği sıfırın altında,ondan dedi :( Kaç ay korunmam lazım,tekrar hamile kalabilmek için. Çok istiyorum bebeğim olmasını :( Birde kansızlık için neler iyi gelir ? bana yardım edermisin ? teşekkür ederim şimdiden :43:

Oncelikle gecmis olsun. Kimyasaldan sonra korunmana gerek yok. Kimyasal geciren cogu kisi bi dahaki ay hamile kaliyorlar.kansizlik icin doktoruna sor hamilelik dusundugunu soyle ona gore tedaviye baslasin.

İnsalkah saglikli bi hamilelik gecirirsin.

Bana 2 3 ay korun dedi ama, bazılarıda korunma diyolarmış bana niye 2 3 ay dendiki :( Hamileyken doktorun verdiği ,folik asit demir ilacını aynen devam edicekmişim. Sagol çok teşekkür ederim amiiiinnnnnnn .:43:

Canım kimyasaldan sonra korunmana gerek yok ben aralıkta dusuk yaptım ocakta hamilr kaldım tekrar şükürler olsun benımde kansızlıgım vardı ama o mu düşük sebebim bilmiyorum sağlıksız gebelik sonlanıyomus

Canım ya çok geçmiş olsun bendede kansızlık var bende kürtaj oldm öncelikle kanını 10 a çıkar sana madem öle düştü kanın kan tahviyesi yapmaları lazm bana bu hafta bana yapılacak sende iste yapsınlar önce kanını yükselt sonra hamile kal yoksa Allah korusun yine düşer ben ilk adetimi bekledm ikinciyide oldum vücudum iyice toparlandı öle hamile kaldm sende öle yap beni dinlersen işini garantiye al

tekrar yaşarım diye korkuyorum ama :( 2 3 ay ay beklemesem bişey olmaz ama dmi

Doktorum bna korun dememisti canim.bnmde 4 haftalikken dusmustu.kurtaj olmama gerek yoktu.rahimin temiz gozukuyo dedi sadece.simdi 7+5 im.
Bi cok arkadasta bnm gbi hemen sonraki aya gebe kaldi.bnm nacizane fikrim korunma.

kimyasal gebelik düşükten sayılmıyo canım,bana doktor öyle demişti. Hatta çoğu bayan hayatı boyunca birçok kez kimyasal gebelik yaşarmıs ama çoğu kişi farketmezmiş bile, sadece adet gecikior ama adet görüyosun neticede.
O yüzdende korunma gerektiren bi durum değil.
Ama sen yinede kan değerlerinde problem varsa önce bi onu yükselt sonra hamile kal derim,hamileliğin daha sağlıklı ve daha risksiz olur.

Back
X