size komik bi soru... ben acaiiipp oksürüyorum öksürürken basıncı tüm vücudumda hissediyorum... sizce bu bebeğin tutunmasini engeller mi? pimpirik oldum iyice
Olabilir canım m duydum bengünaydın kısslar
bugün sınavm var öğleden sonra ekstra dualrnzı bekliyrm
size bişey söyliicm.normal şartlarda bugün benm adetmn son günü.abdest alcm inşallah.dün sabah son kahve leke geldi sonra sarı açık renge döndü.akıntı şeklinde gelmeye başladı.bende acaba yumurtluo olablr mym dedim.bu sabahta daha şeffaf akıntı da gelmiş.hatrlıosanz geçen ay yumurtlama günlerm kupkuru geçti hiç akıntı olmadı normal şartlarda akıntı olması lazım.testlermde ilk günde koyuydu daha koyulaşmasını bekledk ama 3 gün sonra renk açıldı.acaba ben erken yumurtluo olablr mym.adet biter bitmez.ne dersnz olablr mi. böyle bişey duydunz mu
amın hepımızın. catlamasınlar dıye baskılayıcı ıgnelere de basladık,yarın yıne kontrol.hayırlısı olsun canım
inşallah gönlünden geçen nasip olur
bence de zamankaybetmeden degerlendırOlabilir canım m duydum bensen temizlenir değerlendir ne olur ne olmaz
Gunaydin canim :)) her ne kdr aksam olsada suan neyse :)günaydın kısslar
size bişey söyliicm.normal şartlarda bugün benm adetmn son günü.abdest alcm inşallah.dün sabah son kahve leke geldi sonra sarı açık renge döndü.akıntı şeklinde gelmeye başladı.bende acaba yumurtluo olablr mym dedim.bu sabahta daha şeffaf akıntı da gelmiş.hatrlıosanz geçen ay yumurtlama günlerm kupkuru geçti hiç akıntı olmadı normal şartlarda akıntı olması lazım.testlermde ilk günde koyuydu daha koyulaşmasını bekledk ama 3 gün sonra renk açıldı.acaba ben erken yumurtluo olablr mym.adet biter bitmez.ne dersnz olablr mi. böyle bişey duydunz mu
ahhh ahhh kıyamam cnmcmm yaa..senin yerinde hem olmak isterim hem olmak istemem öyle bi zamandasın.şuan sana söylemek istedklrmi keşke bende uygulayablsem.keşke adet dönemnde olduğmz kadar o dönemlerde de rahat olabilsekayy ben günleri unutmak istiorm yaaa
size komik bi soru... ben acaiiipp oksürüyorum öksürürken basıncı tüm vücudumda hissediyorum... sizce bu bebeğin tutunmasini engeller mi? pimpirik oldum iyice
Evet cnm 2gune bir kontrole gitmistim bende sanirim o catlamsin diye olan igne acitiyordu epeyamın hepımızın. catlamasınlar dıye baskılayıcı ıgnelere de basladık,yarın yıne kontrol.
tup bebek denemesınden ne kadargectı,sımdı kendınız mı denıyorsunuz,tup yaptırma nedenınızneydı ozel degılse.Gunaydin canim :)) her ne kdr aksam olsada suan neyse :)
Ben bi kac kisiden su sekikde duydum
Reglim biter bitmez hamile kalmisim dediler.gebeliklerini ogrenme zamanlarina gore bu bir tahmin elbet ama en iyisi bi bilene yani dr a sormak gerek mumkunmu diye.
Ben de unutmak istiyorum ama elimde degil hep bi merak icindeyim canim ya.
Canim ben tup.bebek yaptirdigimda dr um
Hapsirmak oksurmak hickirik vs seylerdrn korkmana gerek yok dedi. Hic ne hapsurdum ne oksurdum kabiz olmamaya bile ozen gosterdim ama sonuc negatif oldu. O yuzden evet kendine dikkat et ama endiselenme .Allah korusun hepimizi ve bebislerimizi :)
amın canım hepımız ınsallah. kalcadan daha cok yanıyor benımEvet cnm 2gune bir kontrole gitmistim bende sanirim o catlamsin diye olan igne acitiyordu epeyyaniliyorda olabilirim zaman gecince unuttum. İnsallah bebeginin mujdesini alirsin canim
Olabilir canım m duydum bensen temizlenir değerlendir ne olur ne olmaz
a dr umGunaydin canim :)) her ne kdr aksam olsada suan neyse :)
Ben bi kac kisiden su sekikde duydum
Reglim biter bitmez hamile kalmisim dediler.gebeliklerini ogrenme zamanlarina gore bu bir tahmin elbet ama en iyisi bi bilene yani dr a sormak gerek mumkunmu diye.
Ben de unutmak istiyorum ama elimde degil hep bi merak icindeyim canim ya.
Canim ben tup.bebek yaptirdigimda dr um
Hapsirmak oksurmak hickirik vs seylerdrn korkmana gerek yok dedi. Hic ne hapsurdum ne oksurdum kabiz olmamaya bile ozen gosterdim ama sonuc negatif oldu. O yuzden evet kendine dikkat et ama endiselenme .Allah korusun hepimizi ve bebislerimizi :)
Ay heyecan yaptım sanki akıntı başladı bugünçok soğuk ama ya hiç çalışma yapasım yok buzzzzz gibi..
olabilir cnm benim bu ay klomenden dolay adet biter bitmez bi yumurta çatladıgünaydın kısslar
ilk akinti catlayacaginin habercisi. sonra da catlayan folikulden çıkan sıvı geliyor akıntı olarakHadi gözün aydın cnmm.O soğuklar yok mu o soğuklar bilmiorm noolcak halimizbu arada akıntı başlayınca nooluo o takılıo kafama ama bakamadm.akıntı geldiği anda yumurta çatlamış mi oluo yoksa akıntının ertesi günü falan mi
tup bebek denemesınden ne kadargectı,sımdı kendınız mı denıyorsunuz,tup yaptırma nedenınızneydı ozel degılse.
dediğini bende duymuştum cnm.biz değerlendrmelere başlayalm inşallah da ben de hemen hamile kalmışım diyenlerden olurum belki
Ay heyecan yaptım sanki akıntı başladı bugünçok soğuk ama ya hiç çalışma yapasım yok buzzzzz gibi..
canım 2014 mayıs ayında yaptırdım tüp bebeği
yaptırma sebebimizde eşimin o dönem morfolojisi düşük oldugu için
tüp bebekle şansımızın daha çok oldugunu söylediler. aşılamayla ugraşmadan direk tüp yapalım dedik
nasip olmadı tabi.. kimyasal gebelikte öğrendikki değerler düzelmiş eşiminde morfolojisi normaldi
şimdi işte devlette aşılama deniyorum raporum çıkacaka bu aşılamamda tutmazsa
ki inşallah tutarbende tüp bebk deneyeceğim tekrar
evet evet inşallah canım neden olmasın
inşallah olur
bu arada kimyasal gebelikte de belirti olarak düşünmemiştim
herhalde üşüttüm diye oluşan gaz ve gebeliği öğrendikten sonrada devam ettiği için
aaa meger hamileliktenmiş demiştim :)
şuan yine varyani hava buzzz gibi her yer kar :u sefer gerçekten üşütmüş olabilirim ama
fena gaz var yaainşallah yine hamileliktendir derim
tembelik yok canım,
her ay kıymetli bizim için
canm bu kdr erken çatlamamıştır yaInsallah cnmcm inşallah
Kızlar ben karistim yine ovulasyon testi yaptım ama yok gibi silik çıktı.eğer catladysa ben bu ay iptal.nasip naapalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?